In bucataria asiatica totul se rezuma la rapiditate si arome. Te sustinem sa pregatesti rapid si plin de savoare noi preparate fusion european-asiatice cu o gama Knorr. Inscrie-te in tombola campaniei #ExpeditiaAsiatica si poti castiga una dintre cele 10 tunici!

Campania #ExpeditiaAsiatica continua si dupa alegerea marelui castigator din 2017, cu alti si alti castigatori in 2018. De data aceasta, exploram gusturile si savoarea aromelor Thai in preparate fusion, ce pot fi prezente in orice meniu de restaurant.

 

Gateste fusion si castiga unul dintre cele 10 premii!

Ce trebuie sa faci pentru a te inscrie in tombola noastra? Raspunde la intrebarea "Care sunt preparatele din meniul tau in care ai vrea sa adaugi arome asiatice?" intre 26 iunie - 26 august, completeaza datele tale si bifeaza casutele in formularul nostru online si gata! Esti automat inscris in Campania #ExpeditiaAsiatica!

 

Creeaza preparate fusion cu gama Knorr Asian!

Daca intrebarea concursului ti-a pus imaginatia la treaba si deja te gandesti la noi preparate fusion, afla ca poti folosi gama versatila Knorr pentru a aduce gusturile thai, indiene, chinezesti sau japoneze, in meniul tau. Experimenteaza bucataria asiatica, folosind produsele Knorr, pentru a aduce un plus de gust preparatului tau. Cu gama Knorr Asian vei obtine aromele complexe, echilibrate, bogate ale preparatelor asiatice.

Knorr Thai Yellow CurryKnorr Thai Red Curry si Knorr Thai Sweet Chili Jam sunt realizate din ingrediente de calitate, conferind preparatului un gust autentic thailandez, mereu constant.

Knorr Lapte de cocos pudra nu contine arome si coloranti artificiali si poate fi baza pentru laptele de nuca de cocos, atat de mult folosit in bucataria asiatica.

Knorr Sos Chili si SoiaKnorr Sos Picant cu Chili si Rosii si Knorr Sos Chili si Usturoi pot fi folosite ca dip pentru preparatele din carne si nu numai, pot fi folosite la marinare, la glazurare, coacere, dar si la supe.

Inscrie-te in Expeditia Asiatica 2018

*Operator:  S.C. Unilever South Central Europe S.A.,cu sediul in mun.Ploiesti, Bd.Republicii nr.291, jud.Prahova, cu notificarea înregistrată la ANSPDCP sub nr. 2220. Prelucrarea se realizează direct sau prin intermediul persoanelor împuternicite (https://www.unileverfoodsolutions.ro/termeni-legali/agentii-imputernicite.html) pentru scopurile mai sus menționate. În masura in care nu mai doriți ca datele personale sa fie prelucrate de operator puteți solicita dezabonarea.

**Regulamentul campaniei #ExpeditiaAsiatica il gasesti aici.

Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu