Cine vrei sa te inspire in urmatorul episod CHEFS STORIES? In bucataria carui bucatar vrei sa intri si sa-i afli secretele? Tu propui bucatarul din episodul 6 si poti castiga SUPER PREMII: O husa din piele pentru cutite sau un cutit profesional!

 

In primul sezon am aflat povesti de la 5 bucatari cu multi ani de experienta in bucatarii profesionale, le-am aflat secretele, dar si greselile din care au invatat. Am intrat in bucataria lor si am aflat cum arata prima bucatarie in care au gatit, de ce este important sa participi la cursuri si competitii in fiecare an sau cum obtii gustul sau plating-ul perfect.

Am aflat ca domeniul culinar tine de iubirea de a gati, de munca de zi cu zi, de o echipa cu care sa lucrezi bine, de calitatile de manager, de dorinta de a invata iar si iar de la Chef Daniel Cherergi, Chef Marian Zancianu, Chef Stefan Popescu, Maestru in Arta Culinara Sorina Dunac si Corporate Chef Ciprian Nicolescu. Nu primesti episoadele CHEFS STORIES? Aboneaza-te aici!

Spune-ne cine vrei sa te inspire in episodul 6! Tu propui bucatarul si poti castiga unul dintre cele 13 SUPER PREMII! 

 

Cum pot sa castig o husa din piele pentru cutite sau un cutit profesional de gatit?

Tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul de mai jos cu numele bucatarului propus de tine, impreuna cu datale tale de contact. Raspunde la intrebarea "Povestea cui vrei sa o descoperi in episodul 6 CHEFS STORIES?" pana la data limita de 1 Decembrie 2019 si vei intra astfel in tragerea la sorti pentru unul dintre cele 13 premii:

  • 3 X huse din piele pentru cutite
  • 10 X cutite profesionale pentru gatit

 

*Imaginile cu premiile folosite pe materialele de promovare sunt cu titlu de prezentare.

Inscrie propunerea si poti castiga o husa din piele sau un cutit!

Raspunde la intrebarea de mai jos cu numele bucatarului propus pentru episodul 6:

Completeaza formularul de mai jos cu datele tale:

Gaseste restaurantul la care lucrezi folosind algoritmul Google. Iti va usura completarea.

*Organizatorul: Unilever South Central Europe SA. 

**Regulamentul este disponibil gratuit aici.

***In ceea ce priveste procesarea datelor personale comunicate de subsemnatul, declar ca am luat cunostinta ca imi pot exercita in mod gratuit dreptul de informare, de acces, restrictionare, rectificare, stergere, dreptul la portabilitatea datelor, la opozitie, de a nu fi supus unui proces decizional individual automatizat, dreptul de a ma adresa justitiei si/sau orice alte drepturi prevazute de legislatia locala sau europeana in vigoare printr-o cerere scrisa, datata si semnata trimisa la adresa de contact a Organizatorului.  De asemenea, am luat cunostinta de dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere competenta din Romania - Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal - in cazul in care consider ca a avut loc o incalcare a reglementarilor aplicabile protectiei datelor personale.

Vrei sa vezi episoadele CHEFS STORIES? Asigura-te ca ai bifat casuta in care esti de acord sa primesti newsletterele personalizate sau aboneaza-te acum la newsletter aici!