Inscrierile la tombola Knorr "Inspiratie in bucatarie" s-au desfasurat intre 14 februarie si 14 aprilie 2018. Descopera cine sunt castigatorii!

Am adunat in Bucataria Knorr, chefi din toate colturile tarii, pentru a afla ingredientul secret din preparatele lor. Am descoperit ca gama Knorr Bulioane ii ajuta pe bucatarii profesionisti sa obtina mereu un gust constant, sa accentueze si sa potenteze gusturile ingredientelor folosite, deci, sa gateasca cu un buget mai mic. Am aflat ca Gama de Bulioane Knorr este folosita pentru eficienta, rapiditate si calitatea gustului, fiind baza meniurilor traditionale, dar si a farfuriilor moderne, din Moldova, Muntenia, Banat si Bucuresti.

Am lansat noua brosura cu 14 retete preparate cu Gama Knorr Bulioane, propuse de catre Chefii Geroge Toparceanu (Centrul Vechi, Suceava Moldova), Florin Kiss (J’Adore Events, Lugoj, Banat), Cristian Carabageac  (Hilton Garden Inn Hotel, Bucuresti), Arpad Bran (The Harp, Bucuresti) si de catre Bucatarii UFS, Chef Robert Voicu si Chef Dana Dogantekin, dar si tombola Knorr cu premii profesionale pentru bucatari "Inspiratie in bucatarie".

Pe durata a doua luni, participantii s-au inscris online, completand datele personale intr-un formular si raspunzand la unica intrebare a campaniei: “Cum te ajuta gama Knorr Bulioane in bucatarie?” Acestia au avut sansa de a castiga unul dintre premiile de mai jos:

Castigatorii vor fi premiati cu unul dintre cele 40 de sorturi sau cu unul dintre cele 10 dispozitive de ascutit cutite. Daca si tu te-ai inscris, verifica lista de mai jos, sa vezi daca ai castigat!

Multumim tuturor partcipantilor si tuturor bucatarilor si profesionistilor din industrie, care cauta inspiratie pe site-ul Unilever Food Solutions si pe paginile UFS de Facebook, Instagram sau pe canalul nostru de Youtube.

Regulamentul campaniei "Inspiratie in bucatarie" il gasesti aici.