Pure Leaf are zece sortimente de ceai vrac, iar fiecare ceasca de ceai este o experienta aromata si autentica. Frunzele lungi sunt aproape intacte, uscate cu atentie si tin la interior arome inedite. Ele sunt gata sa se desfaca la infuzie, oferind spectacolul inedit al ceaiului: dansul frunzelor.

Un ceai vrac infuzat corect ia un moment obisnuit si il duce, prin servirea sa, la unul plin de creativitate pentru simturi. Este cel mai bine savurat ca atare, deoarece nu are un gust amarui (de obicei, acest gust este atribuit unei metode mai putin traditionale de prelucrare a ceaiului).

Mirosul si aspectul frunzelor determina clientul sa isi aleaga ceaiul perfect pentru momentul lor. In continuare, servirea impecabila este cea care face diferenta si asigura intalnirea cu aromele perfecte.

Vom lua exemplul ceaiului Earl Grey vrac, pe care un client il poate alege pentru un mic dejun perfect. Toarna apa fierbinte in ceainicul transparent, fara infuzor. Umple infuzorul cu trei lingurite de ceai vrac si scufunda-l in ceainic. Strecuratoarea cu mai putine orificii previne strivirea frunzelor, care ar putea elibera un gust amar.

Pune apoi capacul, pentru a pastra aromele intacte, si intoarce clepsidra. Ii poti duce tava clientului, iar acesta va vedea de spectacolul in care frunzele de ceai se hidrateaza si incep sa pluteasca, eliberand astfel toata aroma.

Fiecare ceai are un timp optim de infuzare, pentru a ajunge la gustul perfect. Ceaiul Earl Grey are nevoie de trei minute de infuzare. Lasa-l pe invitatul tau sa isi toarne ceaiul in cana si sa se bucure de o savoare ca o explozie de simturi.

Celelalte sortimente de ceai vrac de care se pot bucura clientii tai sunt: Ceai negru cu vanilie, Ceai verde cu iasomie, Ceai verde cu menta, Ceai verde Gunpowder, Chai, Ceai negru cu fructe de padure, Ghimbir si flori de portocal, Infuzie de menta, Roiboos.

Pasii pe scurt:

  • Ofera-i clientului sortimentele Pure Leaf pentru a vedea alegerea lui;

  • Foloseste cana transparenta, in care torni apa fierbinte, fara a avea infuzorul inauntru;

  • Pune trei lingurite de ceai vrac in infuzor si introdu-l apoi in ceainic;

  • Intoarce clepsidra si du-i clientului tava;

  • Lasa-l sa se bucure de dansul frunzelor si sa isi toarne singur ceaiul in cana, la sfarsitul timpul optim;

  • Indicatorii importanti sunt: cantitatea potrivita de ceai, temperatura optima si timpul potrivit de infuzare;

  • Savoare placuta!

Iti doresti Pure Leaf pentru locatia ta? Completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat in scurt timp de echipa Unilever Food Solutions Romania:

Gaseste restaurantul la care lucrezi folosind algoritmul Google. Iti va usura completarea.