Frunzele lungi de ceai sunt alese cu grija si sunt insotite de bucati adevarate de fructe si ierburi alese.

Forma piramidala permite frunzelor lungi de ceai sa nu fie presate, sa se desfaca si sa elibereze un gust delicios in interiorul cestii de ceai, iar saculetii transparenti dezvaluie amestecurile simple si naturale.

Pentru un moment perfect, precum un mic dejun, o pauza sau o intalnire, alegem un ceai cu frunze speciale si cu gust autentic. Servirea lui impecabila face diferenta si duce gustul la rangul de experienta a simturilor.

O experienta memorabila incepe cu alegerea ceaiului perfect pentru momentul respectiv. Vom lua exemplul ceaiului Earl Grey. Acest ceai negru se prepara cel mai bine cu apa fierbinte, intr-un recipient de sticla.

Serveste-i clientului o cana acoperita de un capac special, ermetic, alaturi de setul de clepsidre, pentru a oferi un mod placut de masurare a timpului. Invita-l apoi sa isi desfaca plicul, sa il introduca in cana si asigura-te ca a pozitionat corect capacul. Astfel, ceaiul este infuzat la temperatura optima si isi pastreaza intacta aroma.

Ii poti intoarce clepsidra, pentru cateva momente de liniste si contemplare a infuzarii frunzelor. Este important sa iti sfatuiesti clientul sa respecte timpul de infuzie al fiecarui ceai, deoarece grabirea, amestecarea, sau stoarcerea de marginile canii nu vor mai obtine gustul perfect. Dimpotriva, stoarcerea saculetului elibereaza un gust amar.

Ceaiul Earl Grey este gata in trei minute. Atunci cand este ridicat capacul si scos pliculetul, el nu este stors, ci doar lasat sa picure, putand fi trecut pe capac, care are astfel un dublu rol.

Ceaiul este gata, iar invitatul tau este gata de savurarea unui ceai puternic, cu aroma deosebita, servit impecabil.

 

Celelalte sortimente de ceai piramida de care se pot bucura clientii tai sunt: Ceai verde cu iasomie, Ceai verde cu menta, Ceai negru cu fructe de padure, Ghimbir si flori de portocal, Infuzie mar si scortisoara.

Pasii, pe scurt:

  • Ofera-i clientului sortimentele Pure Leaf pentru a vedea alegerea lui;

  • Adu-i o cana cu capac ermetic, care va menține temperatura optima;

  • Insoteste cana de ceai de un set de clepsidre, care ofera un mod placut de masurare a timpului;

  • Sfatuieste clientul sa nu intervina in infuzarea ceaiului, deoarece timpul optim asigura gustul perfect;

  • Nu stoarce pliculetul, caci va elibera arome amarui;

  • Capacul foloseste si ca accesoriu pentru a aseza plicul de ceai dupa infuzare;

  • Savurare placuta!

Iti doresti Pure Leaf pentru locatia ta? Completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat in scurt timp de echipa Unilever Food Solutions Romania:

Gaseste restaurantul la care lucrezi folosind algoritmul Google. Iti va usura completarea.