Ceaiul nu este doar o bautura alternativa pentru cafea. Este cea mai raspandita bautura a lumii, are o istorie impresionanta si mentine, indiferent de cultura, un ritual magic si linistit in jurul sau.

 

Please enter a video description

00:00

Ceaiul Pure Leaf contine frunze care sunt doar culese, rulate si uscate. Minimum proces pentru maximul de savoare. Acest proces simplu pastreaza aroma ceaiului intacta si experienta autentica. Ceaiul este cules la un standard sustenabil, ceea ce face din Pure Leaf un ceai exceptional, care sustine natura.

Cele trei lucruri care fac diferenta in calitatea unui ceai sunt originea, felul in care este cules si cel in care este produs. Ceaiurile Pure Leaf au cate o singura origine in parte, pentru a pastra autentica aromele specifice din fiecare zona. De exemplu, ceaiurile de pe dealurile Kenyei au o savoare iute, intensa si energica.

Unilever este cel mai mare cumparator de ceai la nivel mondial. Pentru ca Pure Leaf sa ofere o calitate exceptionala si un gust superior, el este cules in mod sustenabil de pe plantatiile certificate Rainforest Alliance.

Maestrii ceaiului Pure Leaf fac o arta din amestecul frunzelor cu fructele si ierburile potrivite lor, pentru a se pune in valoare unele pe altele. Astfel ajungem la o gama de zece sortimente de ceai vrac si sase sortimente de ceai la saculete - piramida. Printre cele mai cunoscute ceaiuri din gama sunt cele verzi cu iasomie sau menta, negre cu fructe de padure, roiboos sau ceaiul cu ghimbir si flori de portocal.

Ambele tipuri de ambalare a ceaiului permit vizualizarea completa a ceaiului: ceaiul vrac poate fi usor mirosit, iar pliculete sunt transparente, pentru a vedea perfect frunzele.

Fiecare sortiment de ceai Pure Leaf vine insotit de un kit de servire, pentru o experiență memorabila. Astfel, invitatii localului tau iti vor asocia locul cu atentia la detalii, aromele inedite si servirea impecabila.

Ceaiul ambalat individual in saculeti vine insotit de clepsidre, care sunt un mod potrivit de a masura timpul de infuzare a ceaiului. Ceaiul se serveste pe o tavita si farfurioara de culoare neagra din kit, care pun in evidenta culorile ceaiului din timpul infuziei.

In kit se afla si o cana speciala, care are un perete transparent dublu. Astfel, ea pastreaza temperatura fara se abureasca, iar clientul poate vedea procesul infuzarii si culoarea frumoasa a ceaiului, in timp ce il savureaza.

Cana are un capac care are multiple functii: pastreaza ermetic aroma, este un suport pe care poate fi scos pliculetul dupa infuzare si impiedica clientul sa stoarca saculetul.

Cutiile (cu ambalaj biodegradabil) mai vin insotite de raftul sau cutia premium, pentru a fi prezentare cu stil in orice tip de local care invita la o experienta placuta de savurare a ceaiului.

Ceaiul vrac aduce trei clepsidre, in culori diferite, pentru a vedea timpul de infuzare al fiecarui ceai servit. Tavitele si farfurioarele sunt negre, pentru punerea in evidenta a culorii ceaiului. Lingurita are un design deosebit si asigura cantitatea perfecta de ceai pentru fiecare servire.

 

Ceainicul, ideal pentru o portie sau doua este transparent, pentru a putea vedea dansul frunzelor in timpul infuzarii. Infuzorul are putine orificii, care impiedica stoarcerea frunzelor si eliberarea unui gust amar al ceaiului. Capacul mentine aromele si temperatura optima.

Ceaiul este despre relaxare, dar si energizare. Despre ritual, dar si despre noutate. Despre persoana cu care il imparti, dar si despre momente de dulce solitudine. Ai ocazia sa fii alaturi de clientul tau in toate aceste momente, ducandu-l intr-o calatorie de arome si o experienta a simturilor.

 

Iti doresti Pure Leaf pentru locatia ta? Completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat in scurt timp de echipa Unilever Food Solutions Romania:

Gaseste restaurantul la care lucrezi folosind algoritmul Google. Iti va usura completarea.