Pure Leaf s-a nascut din dragoste de ceai. Ceaiul este o bautura cu multa istorie, incarcata de ritual si poezie. Infrumuseteaza momente bune si normalizeaza momente tensionate. Nu functioneaza cu scurtaturi, ci cu ritualuri si traditii. Are anumite reguli care fac frunzele sa danseze si sa aiba gustul perfect si iubeste natura.

00:00

Ceaiul adevarat provine din plantatii care promoveaza sustenabilitatea. Pure Leaf lucreaza cu Rainforest Alliance, o organizatie non-profit care impartaseste viziunile Unilever pentru protectia mediului, a echitatii sociale, sustinute de sisteme cu viabilitate economica.

Plantatiile certificate de Rainforest Alliance sunt lucrate de fermieri care conserva resursele naturale si asigura pe termen lung sanatatea economica a comunitatilor. Asa se creeaza un ceai delicios, obtinut sustenabil, in care fiecare frunza a avut un minim impact asupra mediului.

Precum vinul, ceaiul poarta cu el o poveste din locul si modul in care a crescut. Ceaiul Pure Leaf este cules in perioada de varf a prospetimii sale, din culturi din jurul lumii. Originea ceaiului este direct legata de gustul lui, creand astfel o experienta ca o calatorie.

In general, fiecare tip si gust de ceai se potriveste cu un anumit moment - poate fi o ora a zilei, poate fi o stare, poate fi o rutina personala. Toate creeaza o asociere specifica, si de aceea Pure Leaf respecta experienta senzoriala printr-un gust autentic, aromat si delicios.

Acest gust special este pus in valoare de expertii nostri, cu ajutorul fructelor si ierburilor care creeaza un buchet de gusturi. Ei au grija ca frunza de ceai sa fie minim afectata, pentru a proteja aromele delicate. Astfel, ele sunt pur si simplu culese, rulate, uscate si amestecate.

Aceasta este o metoda traditionala, care selecteaza cu grija frunzele lungi (ultimele doua frunze de la varf, impreuna cu mugurele nedeschis), deoarece sunt cele mai fine, tinere si potrivite pentru calitatea gustului.

In ceaiurile traditionale rularea se face manual sau mecanic, pentru a nu afecta calitatea frunzei si a evidentia esentele naturale. Frunza nu este niciodata taiata sau rupta in mod intentionat, ci este rulata cu finete pentru a obtine gustul specific. Frunzele sunt mai apoi uscate treptat pentru a conserva aromele delicate.

 

Astfel se obtine Pure Leaf: un ceai elaborat, cu o arie complexa si variata de arome, culori si senzatii. Acest ceai traditional se desface in timpul infuzarii, eliberand caracterul natural, dulceag si fin, prin cel mai frumos ritual al ceaiului: dansul frunzelor.

Oferim ceaiul Pure Leaf in doua forme: ceaiul la vrac si ceaiul in saculeti - piramida.

Ceaiul la vrac ofera spectacolul dansului frunzelor, transformand momentul infuzarii ceaiului intr-o petrecere creativa pentru simturi. Ele fac din fiecare inghititura un moment, formand ceasca perfecta de ceai.

Saculetii - piramida sunt matasosi, transparenti si degradabili. Forma este un avantaj pentru frunze, deoarece ele nu sunt presate, iar in timpul infuziei se desfac si elibereaza un gust delicios in ceasca de ceai. Experienta senzoriala este astfel insotita de o forma usor de infuzat.

 

Iti doresti Pure Leaf pentru locatia ta? Completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat in scurt timp de echipa Unilever Food Solutions Romania:

Gaseste restaurantul la care lucrezi folosind algoritmul Google. Iti va usura completarea.