Cum participi?
Lucrezi in domeniul HoReCa? Adreseaza o intrebare unuia dintre cei doi specialisti din industrie, Chef Cristian Dumitru sau Chef Dumitru Bucsa, pana pe data 10 septembrie si intri automat in tragerea la sorti pentru:

1 x training culinar cu Chef Cristian Dumitru direct la tine in locatie

5 x kit-uri de produse UFS care te ajuta sa-ti mentii costurile sub control
Daca ai intrebari legate de eficientizarea costurilor intr-o afacere de tip cantina office (dintr-o cladire de birouri), Chef Cristian Dumitru te ajuta cu raspunsuri pe aceasta nisa. Si-a inceput activitatea de antreprenor in anul 2010, iar din 2017 si pana in prezent, Chef Cristian Dumitru ofera consultanta pentru business-urile de acest tip.
Vrei sa afli cum sa ai costuri reduse si un management corect in bucataria de hotel? Chef Dumitru Bucsa are o experienta de peste 15 ani in domeniul bucatariei hoteliere si iti va raspunde la toate intrebarile axate pe acest subiect. De-a lungul carierei a fost Executive Chef la Caro Hotel, Privileg Catering, Hotel Pullman si Sofitel, iar in prezent este Chef la Hotel Novotel Bucharest City Center.
In luna septembrie vom publica 2 interviuri video in care chefii vor raspunde tuturor intrebarilor primite, ce tin de managementul unei bucatarii, fie ca este vorba despre o cantina office (dintr-o cladire de birouri), sau despre bucataria unui hotel
Perioada de inscriere s-a terminat. Va multumim pentru participare. Regulamentul campaniei este disponibil gratuit AICI.
Castigatorii sunt:
Vlad Ciocan - Training cu Chef Cristian Dumitru
Maria Daniela Sabau - Kit produse Unilever Food Solutions
Paula Ciobanu - Kit produse Unilever Food Solutions
Nicoleta Mirela Popa - Kit produse Unilever Food Solutions
George Adrian Cernat - Kit produse Unilever Food Solutions
Viorica Elena Grigore - Kit produse Unilever Food Solutions