Incepem al doilea sezon Chef Stories, in care poti urmari parcursul bucatarilor din Romania si care a fost motivatia care i-a adus unde sunt. Vizionare placuta!

09:49

#ChefsStories​​, sezonul 2, episodul 1: Chef Dragos Bercea - partea 1

S-a nascut in bucatarie, in restaurantul parintilor lui.  A copilarit printre tigai,  arome si  ingrediente. Ii dedica  meseria de bucatar, tatalui sau, deoarece tot ce stie astazi a invatat de la el. A furat meserie si a facut-o cu suflet si dedicare, pentru ca e constient, ca atunci cand iti doresti sa obtii ceva, trebuie sa muncesti, chiar daca acest lucru presupune si multe nopti nedormite. 

Urmareste episodul 1 din sezonul 2 Chefs Stories, pentru a descoperi povestea lui Chef Dragos Bercea, asa cum nu ai mai vazut-o pana acum.

 

03:41

#ChefsStories​​, sezonul 2, episodul 1: Chef Dragos Bercea - partea 2

Chef Dragos Bercea ne-a povestit ce schimbari au aparut in viata lui odata cu pandemia, cum s-a mutat in capitala si a inceput o colaborare cu City Grill Romania, cu care a facut cel mai mare proiect de delivery din Bucuresti.  A fost un reset neasteptat, un nou inceput.

Descopera in video ce ne-a spus Chef Dragos Bercea ca a contat cel mai mult in a face Delivery cu succes!

 

14:50

#ChefsStories​​, sezonul 2, episodul 2: Chef Bogdan Alexandrescu

Ardealul este locul copilariei, iar bunicii sunt cei care i-au insuflat arta culinara, chiar daca pe atunci era inca prea mic sa stie ce ii va rezerva viitorul. Nonconformist de fel, a renuntat la un masterat in limbi straine si la un job in vanzari, dorindu-si sa urmeze calea bucatariei, pentru el fiind “cea mai frumosa meserie din lume.” Stie ca in spatele unor farfurii impecabile, sunt nenumarate ore de munca, efort si sacrificii, insa nu inceteaza sa fie pasionat si autentic. 

Descopera povestea plina de efervescenta, energie si sfaturi, a lui Chef Bogdan Alexandrescu, urmarind episodul 2 din sezonul 2 Chefs Stories. 

 

15:08

#ChefsStories​​, sezonul 2, episodul 3: Chef Alin Barabancea

Autenticitatea locului, gustul copilariei si specificul romanesc nu vor putea fi inlocuite niciodata pentru Chef Alin Barabancea. Pasiunea, dorinta, seriozitatea si respectul fata de ingredient sunt valorile dupa care se ghideaza. La varsta de 16 ani, a luat primul contact cu bucataria unui restaurant din Sibiu, locul in care a si crescut. Cinci ani mai tarziu, primul sau mentor a inteles setea de cunoastere lui Chef Alin Barabancea si i-a spus: “E momentul sa pleci”.  Apreciaza mentorii pe care i-a avut de-a lungul timpului, fiind recunoscator pentru tot ce a invatat de la fiecare. Este de parere ca “un bucatar matur este suma experientelor pe care le-a trait in restaurante si mentorii pe care i-a avut.” 

Urmareste episodul 3 din sezonul 2 Chefs Stories ca sa descoperi povestea omului, mentorului si Chef-ului Alin Barabancea.