Menu

Fiecare modul de curs este gandit de catre bucatarii traineri impreuna cu echipa Unilever Food Solutions pentru a completa cunostintele din bucatarie ale participantilor.

In anul 2016 evenimentele s-au desfasurat in orase mari precum: Cluj, Suceava, Brasov, Bucuresti si Constanta si au reunit in total peste 250 bucatari din toata tara. Cei 9 Chefs traineri au impartasit cunostintele lor cu participantii din comunitatea UniChef.

Printre cele 10 module de curs sustinute se numara: Tehnica Sous-Vide, Bucataria Italiana, Fine Dining si Bucataria Franceza. Pe langa partea de teorie trainerii au gatit si retete pentru a demonstra practic cele prezentate in sesiunea de curs.

Program UniChef plating

Toti participantii din program au primit acces intr-o platforma online unde regasesc toate modulele de curs, retetele, filme si sfaturi direct de la bucatarii traineri. Nu numai atat, ei pot interactiona cu bucatarii traineri si pot participa la concursurile dedicate lor.

Concursul UniChef 2016

Concursul UniChef 2016

La finalul anului 2016 a fost lansat un material cu toti bucatarii traineri inscrisi in program - un scurt interviu, 2 retete si o parte din modulul de curs prezentat de fiecare. Acest material a fost primit de catre toti din comunitatea UniChef. Castigatorul concursului UniChef 2016 a primit o sesiune personalizata de training cu unul dintre bucatarii traineri.

Vrei sa faci si tu parte din comunitatea UniChef? Scrie-ne pe chefs.ro@unilever.com si vei fi contactat de un reprezentant de vanzari pentru mai multe informatii!

Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu