Menu

Ne dorim sa intrebe mai des clientii cine este bucatarul care le-a gatit mancarea, sa mentioneze bucatarul atunci cand posteaza online, sa il recomande prietenilor si sa scape de stanjeneala cand vine vorba de a oferi #ComplimenteBucatarului.

ComplimenteBucatarului.ro este o initiativa powered by UniChef Romania, dedicata bucatarilor profesionisti. Campania isi doreste sa aduca zambete si energie bucatarilor care traiesc cu pasiune si multa munca intr-o industrie care nu e usoara, care a trecut prin niste ani dificili, dar care este atat de frumoasa si de gustoasa.

Pana pe 30 noiembrie, orice persoana din Romania isi poate nominaliza bucatarul preferat

Am pregatit premii pentru clienti: cei care isi nominalizeaza bucatarul preferat intra automat in tragerea la sorti pentru unul dintre cele 7 vouchere de 500ron pentru a lua masa in oras impreuna cu prietenii.

Tot ce trebuie sa faca este sa posteze online (cu tag bucatarului si #ComplimenteBucatarului) si sa completeze formularul de AICI.

Si surprize sunt si pentru bucatarii complimentati: toti bucatarii nominalizati vor fi contactati pentru a avea parte de promovare in cadrul campaniei #ComplimenteBucatarului, iar cei 7 bucatari cu cele mai multe complimente vor primi cate un kit format din:

  • tunica Cannes (negru)
  • sort cu pieptar BIB Apron (negru)
  • 3 cutite Sanelli – cutit de bucatarie Sanelli L 250mm, cutit flexibil de filetat Sanelli L 220mm, cutit decojire Sanelli L 100mm
  • produse Unilever Food Solutions – Knorr Sos Olandez 1L, Knorr Concentrat de Pui 1kg, Hellmann’s Dressing Salate Caesar 1L, Knorr Condiment Roast Umami 400 ml, Knorr Primerba Ierburi de Provence 0.34kg

Vrei sa vezi 2 practici de la nivel international prin care complimentele nu raman doar cuvinte?

Clientii adesea trimit un pahar sau o sticla de vin bucatarului in semn de apreciere si multumire sau alt exemple este initiativa „Tip the Kitchen” care ajuta locatiile sa isi pastreze personalul si sa isi mentina preturile din meniu prin includerea unui bacsis separat dedicat echipei din bucatarie. Citeste articolul intreg AICI.

Clientii nu sunt singurii care pot oferi complimente, si bucatarii o pot face

Daca vrei sa transformi complimentele in atasament si recenzii pozitive, ai cateva idei AICI.

Initiativa #ComplimenteBucatarului, powered by UniChef

Poti citi mai multe despre campanie pe complimentebucatarului.ro, iar daca esti bucatar si nu esti deja in comunitatea UniChef Romania, poti sa obtii acces in aplicatia UniChef AICI.

Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu