Menu

Unilever Food Solutions a organizat, la sfarsitul anului 2015, un roadshow destinat industriei foodservice, care a reunit bucatari profesionisti din toata tara.

Cu ocazia evenimentelor din cadrul acestui roadshow, Unilever Food Solutions a pus bazele lansarii unui nou concept: UniChef.

Despre acest proiect, cat si despre strategia companiei de a fi aproape de clientul horeca, am stat de vorba cu Cristina Dima, Country Manager, Unilever Food Solutions.

Ce reprezinta proiectul UniChef Romania?

Ce reprezinta proiectul UniChef Romania?

UniChef Romania este un proiect educational prin care bucatarii la inceput de cariera invata in mod practic, de la bucatari experimentati, despre ultimele noutati din piata horeca, trenduri internationale, acumuleaza cunostinte si informatii din domeniu. Cursurile au loc in orase principale din Romania: Bucuresti, Cluj, Oradea, Iasi, Brasov, Constanta, Suceava si sunt sustinute de bucatari de renume.

Care este sursa acestei initiative?

Care este sursa acestei initiative?

"Proiectul educational UniChef este o initiativa locala, care a aparut ca urmare a discutiilor avute de-a lungul anilor trecuti cu clientii nostri. Este o idee care a pornit de la bucatari, este un proiect construit impreuna cu bucatarii-profesori ce predau in cadrul UniChef si pe care vom continua sa il crestem pas cu pas, pe baza feedback-ului deschis al tuturor celor implicati (cursanti si profesori). De aceea sunt convinsa ca este un proiect croit pe nevoile clientilor nostri si ca va aduce un plus in bucatariile profesionale, in piata horeca din Romania. Este un proiect in care personal cred foarte mult!"

Cand incepe, cine are acces si ce facilitati au cursantii?

Cand incepe, cine are acces si ce facilitati au cursantii?

UniChef il vedem ca pe un proiect educational pe termen lung asadar, cu siguranta, va continua si in anii urmatori. Incheierea editiei UniChef 2016 a fost marcata de aparitia unei colectii de retete inspirate, semnate de bucatarii-traineri. Selectia in acest program o facem impreuna cu reprezentantii nostri de vanzari. Toti participantii, atat bucatarii experimentati, cat si noua generatie de bucatari, au acces la o platforma online cu circuit inchis (aplicatie mobila), unde vor gasi toate cursurile, informatiile, pozele, video-urile si alte materiale utile. Pe langa cunostintele acumulate si experienta pe care o traiesc in comunitatea UniChef, cursantii sunt provocati sa participe si la un concurs cu retete, marele premiu fiind in 2016 o zi de training pentru tot personalul din locatia lor, iar anul acesta, un curs pentru bucatari profesionisti in Germania.

Sursa: http://www.trendshrb.ro/business/unichef-romania-proiect-educational-pentru-bucatarii-profesionisti

Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu