Menu

Dacă ești pasionat de fotbal și activezi în industria HoReCa, Hellmann's îți oferă șansa de a câștiga premii exclusive UEFA EURO 2024™! Participă la cel mai recent concurs și poți câștiga o minge și o șapcă special create pentru suporterii UEFA EURO 2024™!

Cum te înscrii în concurs?

În perioada 13 mai 2024 - 30 iunie 2024, achiziționează minimum 2 bucăți (variante) diferite dintre produsele Hellmann's enumerate mai jos și încarcă o poză cu dovada achiziției în formularul de concurs. Daca informațiile sunt corecte, vei câștiga automat un premiu format dintr-o șapcă și o minge inscripționate cu UEFA EURO 2024™ & Hellmann’s.

Completează datele tale și ale locației în care activezi în formularul de mai jos, alături de o fotografie cu bonul sau factura fiscală care să demonstreze achiziția. Pe documentul fiscal, trebuie să se regăsească cel puțin 2 produse diferite Hellmann's participante.

Produsele din gama Hellmann's disponibile în cadrul campaniei sunt:

  • Hellmann’s Sos de Maioneză Real 5 kg;
  • Hellmann’s Sos de Maioneză Vegan 2.5 kg;
  • Hellmann’s Ketchup 5 kg;
  • Hellmann’s Salad Dressings 1 L (Caesar, 1000 de Insule, Miere și Muștar);
  • Hellmann’s Sos Barbeque 4,8 kg;

Achiziția poate fi făcută de la oricare dintre partenerii noștri, inclusiv distribuitori și magazine Cash&Carry care comercializează aceste produse.

Păstrează bonul sau factura înscrise în concurs, în format original și ai grijă să fie în stare bună, nedeteriorate, nemodificate, astfel încât produsele achiziționate să fie vizibile și lizibile. Este necesar să apară clar, denumirea specifică, cantitatea din produsele participante, valoarea, furnizorul emitent și data achiziției ca să putem valida înscrierea ta.

Pe perioada campaniei, o persoană poate câștiga un singur premiu. Dacă te numeri printre norocoșii câștigători, vei primi un pachet cu o șapcă și o minge de fotbal inscripționate cu Hellmann’s și UEFA EURO 2024™!

Cine poate participa?

Campania se adresează oricărei persoane juridice operator HoReCa (precum restaurante, cantine, hoteluri/ restaurante din hoteluri, săli de organizare evenimente). Premiile vor putea fi revendicate doar de către persoanele ce au calitatea de administrator/ reprezentant legal al entității.

Desemnarea câștigătorilor

În cadrul campaniei se vor acorda 200 premii formate din mingi și șepci personalizate cu logo-urile UEFA EURO 2024™ și Hellmann’s pentru iubitorii de fotbal și nu numai! Câștigătorii vor fi publicați pe pagina web a Campaniei, săptămânal, în fiecare zi de luni, până la epuizarea premiilor. Nu rata șansa de a câștiga un premiu unicat! Înscrie-te în concurs și susține România la UEFA EURO™ 2024 alături de Hellmann’s!

Pentru detalii suplimentare, consultă Regulamentul Complet al Campaniei, impreuna cu Actul Aditional.

CONCURSUL A LUAT SFÂRȘIT

CÂȘTIGĂTORI (Actualizat Jul 2024)

Adrian Nunu
Barna Szekely
Levente Bencze
Calin Pogacean
Anisoara Maties
Vasile Badila
Andreea Lungu
Mariana Moldovan
Octavian Cintean
Iulia Istrate 
Ionela Cirjan
Boglarka Vegso
Cristian Cret
Livia Hodorog
Gergo Bolonyi
Nicoleta  Degau
Lucian Filip
Cristian Cret
Samuel Rus
Ionel Marincas
Daniel Pop
Mihai Homor
Narcis Nadiu
Nicolae Gustere
Gianina Sida
Florin Sandor
Daniel Fofiu
Attila Kiss
Valentin Muntean
Catalin Jernoiu
Bogdan Ardelean
Szilvua Banoczi
Razvan Bratosin
Florin Halas
Adrian Duicu
Mircea Ursachi 
Ovidiu Gal
Valentin  Gutu
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu