Menu

Dacă ești pasionat de fotbal și activezi în industria HoReCa, Hellmann's îți oferă șansa de a câștiga premii exclusive UEFA EURO 2024™! Participă la cea mai recentă tombolă și poți câștiga o minge și o șapcă special create pentru suporterii UEFA EURO 2024™!

Cum te înscrii în tombolă?

În perioada 13 mai 2024 - 30 iunie 2024, achiziționează minimum 3 bucăți (variante) diferite dintre produsele Hellmann's enumerate mai jos și încarcă o poză cu dovada achiziției în formularul de concurs. Poți câștiga prin tragere la sorți un premiu format dintr-o șapcă și o minge inscripționate cu UEFA EURO 2024™ & Hellmann’s.

Completează datele tale și ale locației în care activezi în formularul de mai jos, alături de o fotografie cu bonul sau factura fiscală care să demonstreze achiziția. Pe documentul fiscal, trebuie să se regăsească cel puțin 3 produse diferite Hellmann's participante, iar valoarea totală să fie de minimum 500 de lei, fără TVA.

Produsele din gama Hellmann's disponibile în cadrul campaniei sunt:

  • Hellmann’s Sos de Maioneză Real 5 kg;
  • Hellmann’s Sos de Maioneză Vegan 2.5 kg;
  • Hellmann’s Ketchup 5 kg;
  • Hellmann’s Salad Dressings 1 L (Caesar, 1000 de Insule, Miere și Muștar);
  • Hellmann’s Sos Barbeque 4,8 kg;

Achiziția poate fi făcută de la oricare dintre partenerii noștri, inclusiv distribuitori și magazine Cash&Carry care comercializează aceste produse.

Păstrează bonul sau factura înscrise în concurs, în format original și ai grijă să fie în stare bună, nedeteriorate, nemodificate, astfel încât produsele achiziționate să fie vizibile și lizibile. Este necesar să apară clar, denumirea specifică, cantitatea din produsele participante, valoarea, furnizorul emitent și data achiziției ca să putem valida înscrierea ta în tombolă.

Fiecare achiziție pe un document fiscal este echivalentă cu o șansă pentru extragerea săptămânală! Dacă te numeri printre norocoșii câștigători, vei primi un pachet cu o șapcă și o minge de fotbal inscripționate cu Hellmann’s și UEFA EURO 2024™!

Cine poate participa?

Campania se adresează oricărei persoane juridice operator HoReCa (precum restaurante, cantine, hoteluri/ restaurante din hoteluri, săli de organizare evenimente). Premiile vor putea fi revendicate doar de către persoanele ce au calitatea de administrator/ reprezentant legal al entității.

Desemnarea câștigătorilor

În cadrul campaniei se vor acorda 200 premii formate din mingi și șepci personalizate cu logo-urile UEFA EURO 2024™ și Hellmann’s pentru iubitorii de fotbal și nu numai! Tragerea la sorți va avea loc săptămânal pe întreaga perioada de desfășurare a campaniei. Premiile vor fi livrate după procesul de validare al câștigătorilor. 

Nu rata șansa de a câștiga un premiu unicat! Înscrie-te în tombolă și susține România la UEFA EURO™ 2024 alături de Hellmann’s!

Pentru detalii suplimentare, consultă regulamentul complet al campaniei AICI.

Înscrie-te în campanie

Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu