Sosuri de la A la Z
Libertatea de a crea
-
Eficienta costurilor in pregatirea sosurilor
Sosul perfect cu ajutorul a catorva ingrediente
-
Sosurile calde
Sosurile de baza si derivatele lor in functie de culoare
-
Friptura de cerb cu ragu de castane si gogosele din cartofi
Cerbul este unul dintre ingredientele preferate de toamna.
-
Tocanita de cerb cu legume si galuste
Toamna se recomanda consumul carnii de vanat, avand o culoare frumoasa si un gust intens, pus in evidenta de pasta de curry, re...
-
Tocanita de cerb cu zbarciogi, castane si crema de dovleac
Castanele sunt printre ingredientele favorite din sezonul de iarna, avand si efecte curative. Gustul dulce ii confera versatili...
Retete recomandate
-
Piept de rata, varza rosie caramelizata, sos de portocale -
Duo berbecut in mantie de verdeturi si piept de pui cu spanac -
Butterfish in crusta de fistic si bacon si spuma de creveti -
Duo cotlet de porc gratinat si piept de pui mediteranean -
Ceafa de porc presata cu pulpa de pui umpluta cu carnati uscati -
Rib eye cu sos de piper verde
Ce vei obține
- Acces către cursuri gratuite pentru bucătari
- Rețete și ponturi de la chefi din întreaga lume
- Cele mai recente trenduri culinare
Ai deja cont?
Intră aici