Lower Costs by Simplifying Your Menu

Reducerea costurilor

Lipsa de personal si cererea imprevizibila pun presiune asupra costurilor? Afla care sunt cei mai importanti pasi pentru a avea o bucatarie profitabila.

PASUL 1: Simplificarea Meniului

PASUL 2: Controlul Costurilor

Pentru restaurante, un meniu profitabil si o bucatarie rentabila condusa de un personal motivat sunt cheile succesului în lumea post-COVID. Acest ghid contine tot ce ai nevoie pentru a-ti reduce costurile si pentru a-ti maximiza profitabilitatea meniului. Obtine sfaturi de la bucatari experti, descarca sabloane si postere gratuite si obtine instruire gratuita cu UFS Academy.

Urmeaza cei 2 pasi: 

  1. Simplifica-ti meniul - utilizeaza ingineria meniului, politici de pret ale meniului si psihologia designului meniului pentru a optimiza costurile
  2. Controleaza-ti costurile - redu atat risipa, cat si costurile cu materia prima incarcand sa ai o relatie buna cu furnizorii si îmbunatatindu-ti echipa in mod constant
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu