Harta site-ului
Unilever Food Solutions
-
Inspiratie zi de zi
- Meniurile Viitorului 2024
-
Raport Top 8 Tendinte Globale privind Meniurile
- Pentru bucatari: Profitabilitate
-
Knorr Professional
- Concurs Knorr Professional 2023
- 6 bucatari profesionisti reinventeaza gusturi, texturi si arome cu Gama Knorr Bulioane: descarca brosura cu cele 13 retete
- Chef George Toparceanu, Moldova, creeaza un meniu eclectic, imbinand traditia cu modernul
- Chef Florin Kiss, Banat, reinventeaza bucataria traditionala
- Chef Arpad Bran, Muntenia, pregateste eficient retete adaptate zonei
- Chef Cristian Carabageac, Muntenia, imbina aromele si texturile adcvate unui still urban
- Chef Dana Dogantekin
- Chef Robert Voicu
- 1 intrebare, 150 de premii: Tu ce asteptari ai de la un ajutor de bucatar ideal
- 56 de retete diverse, pentru meniuri care te determina sa revii
- Cum sa iti alegi bulionul potrivit pentru bucataria ta?
- De ce este momentul sa incluzi o sectiune Vegana in meniul tau?
- Trendurile anului 2019 in materie plating
- Tombola Knorr Bulioane 2020
- Brosura Knorr Bulioane 2020
- 6 retete marca Knorr Professional
- Sustenabilitate
- Descopera Bulionul Potrivit
-
Lasa-te inspirat de o selectie de retete Knorr Professional!
- Knorr Professional Bulioane Lichide Concentrate
-
10 retete pline de gust cu Knorr Professional si Thermomix
- Descarca brosura Primerba de la Knorr Professional
- CONCURS: Expeditie mediteraneana cu Knorr Primerba
- Knorr Primerba 2024 - Voteaza reteta castigatoare
- Concurs Knorr Professional 2024
- Explorează o colecție de 92 de rețete cu bulioanele Knorr Professional
- Expeditii Culinare Knorr Professional
- Knorr Professional Tombola Primerba 2024
- Knorr Professional Tombola Asian 2024
- Sosuri de la A la Z
-
La drum cu Hellmann's
- Noutati si tendinte de la Hellmann’s
- 5 lucruri pe care nu le stiai despre sosurile Hellman’s
-
Descarca brosura cu retete Hellmann’s si exploreaza noi gusturi si experiente! Vezi ce urmeaza!
-
O calatorie digitala Hellmann's
- Dip-uri de la Hellmann's
-
Descarca brosura cu retete delicioase de la Hellmanns
- Retete potrivite pentru sezonul cald de la Hellmann's
- Sezonul gratarului cu Hellmann's
- Sfaturi, recomandari si resurse pentru profesionistii pasionati de food truck-uri
-
Sosuri derivate cu Hellmann's: de la Aioli la Wasabi
- Gustări Delicioase - Ghid de rețete cu Hellmann's
- The Vegetarian Butcher
-
UFS Academy
- Fotografia culinară pe rețelele sociale
- Arta Platingului
- Chefs Stories Sezonul 1
- Premiumisation / Premiumizare
- Siguranța alimentară
- Gătire în vid
- Bucătăria vegană
- Din grădină la masă
- Bucătăria de inspirație nordică
- Gătitul cu sifon
- Grătarul de weekend
- Fără risipă: cap, coadă și organe
- Tapas: lemn, fum și foc
- Sufleu
- Alimentația sănătoasă - Inițiere
- chefs-stories-sezonul-2
- CURS ONLINE PENTRU BUCATARI: Managementul Risipei Alimentare | Unilever Food Solutions
- Inspiratie pentru HOTELURI
-
Impreuna in perioada COVID-19
-
Siguranta alimentara
- Cum sa previi contaminarea alimentelor
- Verifica daca indeplinesti standardele HACCP
- Curatenia in restaurant: lista de verificare
- Cele mai comune locuri cu risc din restaurant
- 7 sfaturi de care sa tii cont ACUM
- Cele mai comune 7 provocari si solutii privind siguranta alimentara
- Factorii AATTOU in siguranta alimentara
-
8 dintre cei mai des intalniti alergeni alimentari
- Igiena in bucatarie si restaurant
- Masuri de siguranta: materiale descarcabile
-
Delivery
- Sunt alimentele tale sigure pentru a face delivery
- 5 moduri prin care verifici daca esti pregatit pentru delivery
- Trucuri pentru retetele pregatite pentru delivery
- Mit sau adevar in delivery
- Chef Alessandro Di Prisco despre delivery la restaurantul Al Forno
- GrabFood ofera 5 sfaturi despre cum sa iti promovezi afacerea pentru delivery
- Cum sa te inscrii pe o platforma de delivery
- Atrage mai multi clienti cu un meniu delivery bine facut
- Creste vanzarile pe zona de delivery cu supe si bauturi nutritive
- Solutii creative pentru locatia ta HoReCa in perioada COVID-19
- Nutritie si imunitate
- Protejarea profitului
- Digital marketing pentru restaurante
-
Siguranta alimentara
-
UniChef
- UniChef CONNECT
-
Noutati UniChef
- 5 finaliști, 5 ani de excelență culinară de-a lungul edițiilor UniChef CUP
- Au început înscrierile în UniChef CUP 2024-2025: Oportunitatea ta de a străluci în bucătărie!
- Program UniChef
- Descopera experienta celor 8 finalisti in cadrul galei UniChef CUP 2022
- Complimente Bucatarului, o initiativa powered by UniChef
- Agenda Incubator Delivery UniChef
- Experienta UniChef Romania 2016-2020
- Ask the Chef 2020
- Experienta UniChef 2019
- unichef-cup-2019
- Ce a adus nou comunitatea UniChef in 2018?
- Ce s-a intamplat in comunitatea UniChef in 2017?
- Program UniChef
- Descopera experienta UniChef CUP 2023
- Rezerva-ti locul la Gala UniChef CUP din 05 noiembrie 2023!
- Ce s-a intamplat la UniChef in 2016
- Lansare proiect Unichef 2016
- Gala UniChef CUP 2022
- Complimente bucatarului - Ultima sansa
- Inscriere Incubator HoReCa Delivery UniChef 2021
- Inscriere Incubator HoReCa Delivery UniChef 2021 Formular
- Descoperă poveștile Mentorilor UniChef: Cei patru ași ai bucătăriei românești!
- UniChef CUP
-
Cursuri UniChef
- Meniu evenimente 2017
- Meniu a la Carte Brasov
- Meniu a la Carte Bucuresti
- Meniu Gourmet 2018
- Meniu evenimente 2018
- Bucataria Mediteraneana
- Peste din Marea Neagra
- Organizare Evenimente
- Tehnica Sous Vide
- Produse de Patiserie si Cofetarie
- Bucataria franceza: rafinament si eleganta
- Meniu a la Carte Cluj-Napoca
- Bucataria Fusion
- Meniu Gourmet
- Fine Dining
- Preparate Rata
- Vanat
- Desert
- Prepararea carnii
- Bucataria Italiana
- Meniu a la Carte Constanta 2019
- Meniu a la Carte Iasi 2019
- Meniu a la Carte Timisoara 2019
- Meniu Gourmet Oradea 2020
- Meniu a la Carte Bucuresti 2020
- Meniu a la carte Bucuresti (Pastel de toamna) 2020
- Meniu PATRU ANOTIMPURI Constanta 2022
- Meniu PATRU ANOTIMPURI Bucuresti 2022
- Meniu PATRU ANOTIMPURI Timisoara 2022
- Meniu PATRU ANOTIMPURI Vaslui 2022
- Meniu PATRU ANOTIMPURI Cluj-Napoca 2022
- Istoria Steakhouse – we are Osho
-
Workshop-uri UniChef
- Workshop Food Truck
- Workshop Bucataria Vegana
- HoReCa in Social Media
-
Incubator Deivery
- Panel de discutii UniChef dedicat Incubatorului Delivery
- Incubator Delivery - Legislatie
- Incubator Delivery - Introducere
- Incubator Delivery – Norme HACCP
- Incubator Delivery - Solutii de curatare si igienizare Pro Formula
- Incubator Delivery – Logistica – P&L si Raportul de gestiune
- Incubator Delivery – Importanta Echipamentelor si a Tehnologiei
- Incubator Delivery – Controlul Costurilor
- Incubator Delivery – Analiza meniului
- Incubator Delivery – Meniu: aplicatii si plating
- Incubator Delivery – Social media & Marketing
- Incubator Delivery – Gaseste-ti vocea: diferentiere si valori
-
Trenduri
- Totul despre peste
-
Totul despre legume
- Povestea unui gust complet pentru preparatele tale cu cartofi
- Cum combini alimentele
- Cum sa pui legumele la murat
- Creeaza propria ta trusa de arome vegetariene
- Un meniu divers si gustos: descarca retetele cu Knorr Fulgi de Cartofi
- Reinventează piureul de cartofi: ai peste 50 de rețete drept inspirație în bucătărie
- Street Food
- Gourmet Fast Food
- Arome Intense
- Cele mai descarcate brosuri ale anului 2018
- Tendintele anului 2019 HoReCa
- Cele mai vizionate materiale ale anului 2019
- Produsele anului 2019
- Tendintele HoReCa 2020
- 50 alimente ale viitorului
- Urmeaza trendul vegan cu Hellmann's
- Sustinem Ziua afacerii tale
- Cele mai vizionate cursuri UFS Academy in 2020
- Sfaturi Delivery Chef Dragos Bercea
-
Bucatariile lumii
- Bucataria braziliana
- Bucataria mexicana
- Bucataria peruana
- Bucataria frantuzeasca
- Bucataria siciliana
- Bucataria taiwaneza
- Bucataria thailandeza
- Bucataria chinezeasca
- Bucataria vietnameza
- Bucataria indiana
- Bucataria malaeziana
- Bucataria coreeana
-
Bucataria asiatica
- Descarca 14 retete inspirate cu gust de cocos
-
Descopera fascinatia bucatariei fusion european-asiatice in 6 retete
- Sosul curry
- Echipamentele bucatariei asiatice
-
Prajirea rapida - Stir Fry
- Campania Expeditia Asiatica
- Sosul japonez Teriyaki
- Campanie produse asiatice Knorr Professional
- Bucataria asiatica: o experinta culinara fara limite
- Descarca brosura Asia Plina de Savoare de la Knorr Professional
-
Bucataria mediteraneana
- Ingrediente de baza si bauturi specifice bucatariei mediteraneene
-
Bucatariile bazinului mediteranean
-
Inspiratie mediteraneeana in 3 retete de la Chefi pentru Chefi
- Stiati ca
- Curiozitati ale bucatariei grecesti
- Curiozitati ale bucatariei italienesti
- Curiozitati ale bucatariei frantuzesti
- Curiozitati ale bucatariei spaniole
- Curiozitati ale bucatariei marocane
- Curiozitatile bucatariei turcesti
- Concurs - Fii primul care incearca gusturile verii!
- Bucataria traditionala
- Bucataria indoneziana
- Bucataria scandinava
-
Evenimente
-
48 de retete cu specific regional romanesc pentru meniuri de evenimente diversificate
-
Idei de meniu
-
Sfaturi pentru organizarea unui eveniment
-
Sfaturi in pregatirea meniului
- Trei event kituri complete pentru evenimente inspirate
- Dosar de Evenimente 2023
- Dosar de Evenimente 2023 Format Tiparit
- Dosar de Evenimente 2023 Format Tiparit
-
48 de retete cu specific regional romanesc pentru meniuri de evenimente diversificate
- Deserturi
- Sustenabilitate
- Fara gluten
- CHEFS STORIES, sezonul 1
- CHEFS STORIES, episodul 2: intram in bucataria lui Chef Marian Zancianu
- CHEFS STORIES, episodul 3: o dimineata petrecuta cu Chef Stefan Popescu
- Chefs Stories Sezonul 1
- CHEFS STORIES, episodul 4
- CHEFS STORIES, episodul 5
- Propune bucatarul din episodul 6
- Sezon 1
- chefs-stories-episodul-6
- Inspiración para tu HOTEL
- Nevoile bucatarilor de azi
- Retete
- Produse
- Despre noi
- Contact
- Rezultate cautarii
- Aboneaza-te la newsletter
- Termeni legali
- Harta site-ului
- Catalog de Produse bk
- Cluj 2018
- unichefcup2018
-
Creaza cont
- UniChef Cup 2019
- Please Recycle - Ambalaje sustenabile
- Suntem bucătari şefi care venim în sprijinul bucătarilor şefi
-
Creaza cont
- Demo Culinar
- Castiga bilete și gustă victoria la UEFA EURO 2024™
- Castiga articole Hellmann's și gustă victoria la UEFA EURO 2024™
- Categorii
- Categorii
- Branduri
-
Produse
- Carte D'Or Topping Lamaie 1 Kg
- Knorr Peperonata
- Knorr Mise en Place Pasta Sofran 800g
- Hellmann's Vinaigrette Citrice
- Hellmann's Sos Barbeque 4.8 Kg
- Carte D'Or Panna Cotta
- Carte D'Or Crema Caramel 1.25 Kg
- Carte D'Or Topping Crocant Ciocolata Alba 900 g
- Carte D'Or Topping Crocant Ciocolata Neagra 900 g
- The Vegeterian Butcher NoSchnitzel 1.8 kg
- Carte D'Or Topping Fructe de Padure 1 Kg
- Knorr Supa Crema Broccoli 1KG
- Hellmann's Ketchup 10 ml
- Hellmann's Sos de mustar 250 ml
- Knorr Supa crema de rosii 1 kg
- Knorr Sos picant cu chili si rosii
- Hellmann's Ketchup 856 ml
- Knorr Tagliatelle verdi 3 kg
- Knorr Fond de Peste
- Hellmann's Sos de mustar 850 ml
- Hellmann's Sos Barbeque 826 ml
- Hellmann's Sos cu usturoi 850 ml
- Knorr Primerba Pesto
- Knorr Galuste pentru Supa 1Kg
- Knorr Sos Quattro Formaggi
- Hellmann's Sos barbeque 250 ml
- Knorr Pasta de Tomate 4.5 kg
- Knorr Rosii uscate
- Hellmann's Dressing pentru Salata Caesar 1L
- Knorr Fulgi de cartofi cu lapte
- Knorr Fulgi de cartofi 4 kg
- Knorr Condiment Lichid Deep Smoke
- Knorr Primerba Creveti
- Knorr Crutoane natur
- Knorr Spaghetti 3 kg
- Knorr Condimente pentru peste
- Hellmann's Dressing 1000 de Insule 1L
- Knorr Condimente pentru Pui
- Hellmann's Sos de Maioneza Real 5L
- Knorr Primerba Curry
- Knorr Sos Bolognese
- Knorr Sos Carbonara
- Knorr Condimente pentru Porc
- Knorr Sos Chili & Soia
- The Vegetarian Butcher NoChicken Nuggets 1.75 kg
- Knorr Bulion Lichid Homar
- Knorr Bulion Lichid Peste
- Knorr Fulgi de cartofi 20 kg
- Knorr Supa crema de ciuperci 1.3 kg
- Hellmann's Sos Salsa Iute 850 ml
- Knorr Sos de Piper verde
- Knorr Supa crema de ciuperci 2 kg
- The Vegetarian Butcher Crispy NoChicken Burger 1.8 Kg
- Delikat Bors Magic
- Delikat Bulgarasi de Savoare Legume 3 Kg
- Delikat Bulgarasi de Savoare Gaina 3 kg
- Knorr Sos de Soia
- Hellmann's Sos de Maioneza Light 10 ml
- Carte D'Or Topping Caramel 1 Kg
- Knorr Bratenjus - Sos pentru friptura
- Knorr Sos Brun Spaniol
- Hellmann's Sos de Maioneza Creamy & Light 5L
- Knorr Sos Teriyaki Japonez
- Knorr Rosii intregi decojite
- Knorr Bulion Lichid Pui
- Hellmann's Sos de Maioneza Real 430 ml
- Knorr Amidon de porumb
- Knorr Aspic de porc
- Knorr Bulion Lichid Vita
- Knorr Grill
- Knorr Professional Bulion de Vita
- Knorr Primerba Ierburi de Provence
- Knorr Rantas Alb
- Knorr Sos Olandez 1 kg
- Hellmann's Sos de Maioneza Vegan 3L
- Knorr Sos Lichid cu Ciuperci 1L
- Knorr Sos Olandez 1 L
- Knorr Sos Worcester
- Hellmann's Ketchup Classic 485 g
- Carte D'Or Topping Capsuni 1 Kg
- Hellmann's Dressing cu Otet Balsamic 1L
- Knorr Reductie Otet Balsamic
- Hellmann's Mustar 10 ml
- Knorr Penne rigate 3 kg
- Hellmann's Sos de maioneza 850 ml
- Knorr Supa crema de legume
- Knorr Sos Lemon Butter
- Knorr Condiment Lichid Roast Umami
- Delikat Legume 2 kg
- Knorr Primerba Asian Pesto
- Knorr Rosii cuburi in suc de rosii
- Delikat Legume 5 kg
- The Vegetarian Butcher Raw NoBeef Burger 2.26 kg
- Knorr Supă cremă de Dovleac 1.155 Kg
- Knorr Sos Demi-Glace
- Hellmann's Dressing Miere si Mustar 1L
- Hellmann's Sos de maioneza cu suc de lamaie 850 ml
- Knorr Sos Chili & Usturoi
- Knorr Sos Napoli
- Knorr Condiment Lichid Citrus Fresh
- Knorr GDO Sos Lichid de Branza 1L
- Knorr Pasta de Tomate 0.8 kg
- Hellmann's Mustar Clasic 3 kg
- Knorr Primerba Pesto Rosu
- Hellmann's Dressing Clasic 1L
- Hellmann's Ketchup 5 kg
- Knorr Primerba Busuioc
- Knorr Concentrat de legume
- Knorr Concentrat de Pui
- Knorr Sos Lichid Demi Glace 1L
- Carte D'Or Topping Cacao 1 Kg
- Knorr Condimente pentru Vita
- Knorr Lasagna 5 kg
- Knorr Primerba Ierburi de Gradina
- Knorr Concentrat de Vita
- Knorr Bulion Lichid Legume
- Carte D'Or Topping Caramel Sarat 1 Kg
-
Mostre de produs
- Knorr Professional Bulion de Vita
- Knorr Sos de Piper verde
- Knorr Sos Demi-Glace
- Knorr Sos Bolognese
- Knorr Sos Olandez 1 kg
- Knorr Sos Carbonara
- Knorr Sos Brun Spaniol
- Knorr Primerba Ierburi de Provence
- Knorr Bulion Lichid Pui
- Knorr Condimente pentru peste
- Knorr Condimente pentru Vita
- Knorr Condimente pentru Porc
- Knorr Condimente pentru Pui
- Knorr Supa crema de ciuperci 1.3 kg
- Knorr Grill
- Knorr Sos Napoli
- Knorr Sos Lemon Butter
- Knorr Sos Quattro Formaggi
- Knorr Rantas Alb
- Knorr Aspic de porc
- Knorr Primerba Pesto Rosu
- Knorr Primerba Busuioc
- Knorr Primerba Ierburi de Gradina
- Knorr Primerba Pesto
- Knorr Primerba Creveti
- Knorr Primerba Asian Pesto
- Knorr Primerba Curry
- Knorr Bulion Lichid Vita
- Knorr Bulion Lichid Legume
- Knorr Supa crema de legume
- Knorr Amidon de porumb
- Knorr Sos Teriyaki Japonez
-
Retete
- Salata Monaco cu pastrama de rata si citrice
- Ciuperci umplute cu tofu si pesto
- Saramura de pui cu rosii si ardei copt
- Merluciu in sos de cidru
- Snitel vegan cu salata japoneza
- Toamna – Coquelet cu piure de radacinoase albe, edamame sote, sos demi-glace si ulei aromatizat cu tarhon
- Vara – Trio Mediteranean (file de ton cu avocado si sos salsa, creveti B.T. cu anghinare romana si vinegreta de zmeura si scoici saint jacques pe pat de rosii cherry cu pesto busuioc)
- Terina de pui cu smochine si spanac
- PRIMAVARA – Cuib de mamaliga cu ou panko, branza de capra si spanac/urzici
- Hot Dog Gourmet
- Ceafa de porc presata cu pulpa de pui umpluta cu carnati uscati
- Frigarui barbeque din carne de vitel
- Duo din cozi de creveti si scoici Saint Jacques, mille-feuille din cartofi cu infuzie de sofran si pudra din carnati Chorizo
- Lasagna Primavera
- Risotto cu mix de ciuperci
- File de pui coquelet cu mere caramelizate si sos de nuci verzi
- File de calcan, sparanghel afumat, confit de citrice
- Rib eye cu sos de piper verde
- Vita la tigaie cu fasole afumata si carnati chorizo
- Tartar cu somon si avocado cu sos de stridii
- Piept de rata, varza rosie caramelizata, sos de portocale
- Noodles la wok asezonati cu supa clara de vita
- Paella marinera
- Satay de pui thai curry
- Chiftelute-aperitiv de inspiratie siciliana: arancini cu orez in stil Carbonara
- Chilli Con Carne
- Friptura din piept de rata cu garnitura de piure de cartofi si pesto rosu, salata de morcovi, portocale si goji si sos de piper verde
- Sosuri si marinade barbeque
- Couscous cu legume
- Snitel vegetarian cu cartofi prajiti cu rozmarin, coleslaw si lime
- Linguini cu pesto, goji si migdale, file de ton si spuma din sos de citrice
- File salau in crusta de alune si sos de lamaie cu unt, cartofi gratinati alaturi de legume provence
- Piept de pui cu sos de nuci si salata de couscous cu branza de capra
- Cotlete de berbecut invelite in pudra de rucola, mini legume grill, sos demi-glace, spuma de vin
- File butterfish cu sos de rosii si ardei colorat
- Dolmades de pui cu fistic
- Iepure cu legume
- Friptura din antricot de vita cu linte neagra, fasole si varza de Bruxelles
- File suprem de pui cu legume la gratar, cartofi copti si crema de branza
- Salata Caesar
- Snitel pe briosa cu salota dulce-acrisoara si sos tartar
- Coaste de vita glazurate cu legume radacinoase si coriandru
- Cappuccino de ciuperci si toast cu branza si trufe
- Black Angus ribeye in tempura, ciuperci chanterelle, piure de pastarnac cu ulei de trufe, ridiche Daikon fondant cu sos chilli si soia, sos Bearnaise, sos Choron picant cu chili si rosii
- Salata cu somon la gratar si dressing cu miere si mustar
- Supa de cocos negru si pere galbene
- Piept de rata Saint Germain
- File de Somon in Crusta de Ierburi si Mustar
- Infuzie cu zmeura si rubarba, aromatizata cu ghimbir murat
- Salata calda Singapore
- Muschiulet de porc cu chorizo si piure de cartofi cu pesto rosu
- Wrap cu ton si fasole alba
- Supa crema de morcovi
- Modern tenderloin con porcini (muschi de vita cu hribi)
- Salata de cartofi cu anghinare si tarator de alune
- File de cod cu piure de spanac
- Somon cu tarhon si sos de unt
- Mariscada
- Souvlaki de pui cu tzatziki cu zucchini
- Snitel vegetarian "a la bonne femme"
- Cocktail de creveti si avocado
- Lup de mare, chorizo cuburi, porcini caramelizate cu sweet chilli, piure de fasole alba, spuma cu Yuzu
- Snitel vegetarian cu salata de rosii, cartofi wedges si sos tartar
- Salata cu sfecla rosie, ciuperci negre si dressing asiatic
- Coaste vitel cu sos barbeque si legume cu ghimbir
- Salata de linte, foccacia cu rosii uscate si ierburi aromatice
- Sandwich de porc cu dovlecei la gratar si guacamole
- Scoici Saint Jacques cu piure de pastarnac, crumble de Chorizo si sos de sofran
- Burger de vita
- Hamburger de vita
- Cotlet de miel, marmelada de rosii, branza paneer
- Pui in sos Teriyaki
- Infuzie aromatizata cu tamarind
- Supa din coada de vita in stil chinezesc
- Pui Chimichurri
- Bibilica cu orz perlat si morcovi
- TOAMNA – Piept de rata pe pat de piure de dovleac, sparanghel, rosii cherry, sos demi-glace cu portocale
- Piept de porc la cuptor cu piure de morcovi infuzat cu anason si morcovi tineri caramelizati cu reductie de otet balsamic
- VARA – Rulou de pastrav cu romanesco, rosii cherry confiate, ardei, creson si sos de unt si lamaie
- Sarmalute in cuib
- Terina de peste in crusta de parmezan si ierburi aromate
- Flammkuchen cu Ardei Gras si Branza de Capra
- Macrou cu mazare si coulis de ardei copti cu rosii uscate
- Scarita de porc cu sos de barbeque si cartofi parfumati cu usturoi si cimbru
- Supa crema de dovleac cu lapte de cocos si arahide
- Curry de pui pe pat de orez prajit
- Paste cu midii, rosii si masline
- IARNA – Beef bourguignon cu piure de radacinoase
- PRIMAVARA – Veloute de leurda, ou posat de prepelita, ceapa prajita deshidratata
- Salata de pui cu kale
- Ciorba de burta boiereasca
- Sandvis cu ou si maioneza
- Salata cu ton in crusta de susan negru
- Vita cu anason servita cu orez basmati aromatizat cu ghimbir
- Piept de rata cu togarashi, sos de vin cu prune si legume crocante
- Duo piept de rata si pui asiatic cu simfonie de varza rosie si muguri de pin
- Salata cu ton rosu si sos de miere cu mustar
- Mousse de ciocolata cu fulgi de chili si sare neagra
- Piept de pui cu legume la gratar
- Scoici Saint-Jacques marinate in sofran pe pat de mamaliga neagra si crema de cartofi mov si varza rosie
- Muschi de vitel in crusta de cenusa, cartofi Dauphinoise, pastarnac aerat si sos de Porto
- Tacos cu fasii din carne de porc si ananas prajit
- Roșii asortate și burrata asezonate cu dressing balsamic
- Enchiladas cu dovleac, quinoa si branza de capra
- Ton rosu in crusta de susan, tofu silk in crusta panko, taitei de orez aromatizati cu pesto asiatic, ou marinat si salata de alge wakame
- VARA – File de sea bass cu sparanghel si edamame, sos de crustacee cu sofran
- Somon gatit la aburi si risotto de sparanghel
- Pui cu curry rosu thailandez
- Sandwich Crispy NoChicken cu salata coleslaw
- Surf & Turf
- File de dorada regala cu creveti si tortellini cu spanac, sfere de cartofi cu sofran si sos olandez
- Gnocchi cu ciuperci, spanac si sos de parmezan
- Club Sandwich
- Duo cotlet de porc gratinat si piept de pui mediteranean
- Aripioare de pui barbeque si orez cu ghimbir si susan
- Cheesecake la rece, gel de caramel cu Yuzu, pasta de susan negru, tuiles cu susan si wasabi
- TOAMNA – Piept de rata copt cu garnitura marocana si cartof dulce, sos brun spaniol si trufe
- Burger Veggie Wellington (vegetarian)
- Salata NoChicken Curry
- Fasii NoChicken cu curry verde in stil thai
- Rulada de curcan cu merisoare
- Pui cu ciuperci si sos supreme
- NoChicken Nuggets cu cartofi prajiti si dip vegan mayo salsa
- Lasagna cu somon
- Risotto cu ciuperci de padure si prepelita
- Wrap cu somon fume si sos olandez
- Crispy NoChicken wrap cu sos salsa
- Taitei NoChicken la wok
- Spaghete cu rosii uscate si felii de muschiulet de vita cu sos de unt si lamaie
- Duo rulou de pui invelit in jambon si cotlet de porc la gratar
- Gel de sfecla rosie, pudra de icre rosii, rulada de avocado cu creveti, somon la tigaie cu sos Teriyaki, sparanghel cu parmesan crocant, ulei de lamaie
- Burger Crispy NoChicken cu sos maioneza cu mango
- Tarta de crema de telina, parmezan si germeni de mazare
- Tocana vegana
- Pizza vegana NoMince cu rosii cherry
- Chiftele din carne de crab si peste cu sos de avocado picant
- Pizza Bianca - Dovleac copt, pesto cu kale si caju
- Calcan cu sparanghel prajit si ceapa la cuptor cu sos de vin alb si arpagic
- Platou mixt
- Supa de coasta de porc, usturoi negru si curmale rosii
- Coaste de porc cu anason si ghimbir
- Burger vegan cu avocado si cartofi dulci prajiti
- Piept de rata la gratar cu sfecla rosie, mure si risotto de bulgur
- Lipie cu humus de dovleac, za’tar si confit de ceapa
- Surf and Turf
- Salata Crispy NoChicken cu dressing cu ierburi de gradina
- Supa Ramen cu vita si kimchi
- Burger cu sos Salsa iute, ramen si maioneza picanta
- File de cod la abur cu sos de tamarind
- Tocanita de cerb cu legume si galuste
- Tocanita de cerb cu zbarciogi, castane si crema de dovleac
- Stroganoff de vita cu orez basmati
- Supa de pui cu taitei
- Sarmale cu mamaliguta - Vegan
- Paste siciliene
- Cotlete de miel, cu wrap de legume marinate in vinegreta fructul pasiunii si sos picant
- Conopida si broccoli gratinate
- Somon tratat cu gin tonic, textura de castravete si marar
- Galantina de pui cu merisoare si jambon
- Toamna – Iepure gatit lent cu cous cous si spuma de gutui cu anason
- Escalope de lup de mare salbatic cu salata de fenicul si bacon afumat, piure de telina alba si reductie de vin rosu
- Morcovi caramelizati cu maioneza Za'atar
- Tofu din grau incoltit cu arpagic, germeni de fasole si ciuperci Shimeji
- Vanata NoMince gratinata
- Hamburger
- Friptura de cerb cu ragu de castane si gogosele din cartofi
- Burger picant vegan
- Pave de ciocolata alba cu whisky si praline cu nuci de Brazilia
- Primavara – Rillette de rata cu mere verzi si ridichi
- Tacos cu file de peste si salata Coleslaw
- Porchetta
- Vara – Somon gatit sous vide in ulei de masline cu salsa de citrice
- Rulada de porc in mantie de verdeturi
- Pizza in stil Chicago
- Rulada traditionala cu pui, porc si carnati de casa, invelita in jambon
- Iarna – Ceafa de mangalita cu mamaliga prajita, salata crocanta cu dressing de hrean si sfecla fiarta in vin de porto
- Prajitura pufoasa cu lapte de cocos, fructe de padure si topping de caramel
- Snitel pufos in crusta de fulgi de cartofi si parmezan
- Clatite din fidea cu lufa, tofu si shiitake
- Creveti cu ierburi in stil chinezesc
- Aripioare de pui Teriyaki
- Musaca cu piure de cartofi, dovlecei si ragu de vita
- Ciuperci Oyster Teriyaki
- Pastrav cu sos olandez verde
- Burger barbecue vegan
- Frigarui cu cotlet de porc si ananas
- Little Willies cu ceapa prajita, sos lejer de legume si piure de cartofi
- Tochitura de porc cu mujdei de usturoi
- Coaste de miel cu dressing de ardei gras si legume dulce acrisoare
- Humus din naut cu sfera crocanta din naut cu halloumi si gel din ardei copt, usor afumat
- Burger Barbeque
- File somon Teriyaki
- Sandvis Portobello
- Supa crema de cartofi cu praz si bacon crocant
- Crochete de cartofi cu branza cheddar
- Frigarui de pui in stil japonez
- Tod Man Kung Chiftelute picante cu creveti
- Porc cu fenicul si salsa de rosii
- Balotina de salau, piure de cartofi cu ardei copti si bacon, legume noisettes cu ierburi, sos crema de crustacee cu mustar
- Ciorba de perisoare afumata
- Brownies cu nuca, crema de vanilie si inghetata de capsuni
- Duo berbecut in mantie de verdeturi si piept de pui cu spanac
- Salata cu tofu si castravete
- Mititei umpluti cu branza de capra, cipsuri de cartofi si spuma de mustar cu perle de branza
- Calcan la abur cu spanac cu lapte de cocos si citrice si icre de pastrav
- Salata Caesar vegetariana
- Pachetele din foaie de orez umplute cu carne de porc si legume cu sos chili si rosii
- Ciorba de Pui a la Grec - Vegetariana
- Panna Cotta cu insertie de jeleu de cirese amare, spuma usor picanta de cocos si topping de ciocolata
- Salata de quinoa cu conopida prajita
- Salata de paste cu rosii uscate la cuptor
- Pulpa de miel sous vide, galbiori si usturoi verde, orez rosu in crusta panko, sos gravy si crema de malai cu sofran
- Orez negru cu fructe de mare
- Butterfish in crusta de fistic si bacon si spuma de creveti
- Crema de spanac cu mamaliga fripta si ciuperci sote
- Crema fina de telina, ulei de trufe si pudra de alune de padure
- Sparanghel pe gratar cu unt miso, ou fiert si togarashi
- Salata de cartofi cu dressing cu miere si mustar
- Para fiarta in vin rosu cu scortisoara, spuma de ciocolata cu miez de branza cu mucegai si fistic
- Paella mixta
- Piept de pui in crusta de ciuperci, soufflé de spanac si radacinoase caramelizate si jus lejer cu ierburi aromatice
- Tajine marocan de miel
- Pui pitic cu legume de primavera si ulei aromatizat
- File de barbun sous vide, spanac, masline Tagiasche, rosii cherry, unt, salvie, spuma de cartofi cu parmesan
- Burger Chimicurry
- Souffle din ciocolata neagra cu infuzie de citrice
- Ciabatta cu legume coapte si branza burrata
- Sos Bearnaise / Chantilly / Maltaise (derivate sos olandez)
- Oua Benedict cu bacon, avocado si creveti
- Muschiulet de porc cu chorizo, Pomme Duchesse si sos de piper verde
- Scarita porc in glazura asiatica
- Surf & Turf cu vita si creveti
- Scoici Saint Jacques cu piure de pastarnac, crumble de Chorizo si sos de sofran
- Calamar umplut cu fructe de mare
- Iarna – Cotlet de Mangalita Tomahawk marinat in ierburi de provence si sos de mustar, cartofi copti umpluti cu broccoli si sos gorgonzola, sos de piper verde
- IARNA – Vrabioara de vita cu broccoli, pak choy, sos de piper verde, patrunjel cret, sare maldon
- Frigarui cu carnaciori si sos barbeque
- Primavara – Salata cu quinoa, avocado, rodie, somon si dressing de citrice si ierburi de gradina
- Telina in crusta tempura, quinoa crispy, piure de avocado, sos de smantana cu hrean, felii de grapefruit, creveti black tiger in cataif
- Supa crema de cartofi dulci si rosii
- Taco vegan cu conopida prajita, salata de mango verde si sos picant
- Burger ossobuco cu maioneza gremolata si sos de rosii