Harta site-ului
Unilever Food Solutions
-
Inspiratie zi de zi
- Future Menus 2025
- Meniurile Viitorului 2024
-
Raport Top 8 Tendinte Globale privind Meniurile
- Pentru bucatari: Profitabilitate
-
Knorr Professional
- Concurs Knorr Professional 2023
- 6 bucatari profesionisti reinventeaza gusturi, texturi si arome cu Gama Knorr Bulioane: descarca brosura cu cele 13 retete
- Chef George Toparceanu, Moldova, creeaza un meniu eclectic, imbinand traditia cu modernul
- Chef Florin Kiss, Banat, reinventeaza bucataria traditionala
- Chef Arpad Bran, Muntenia, pregateste eficient retete adaptate zonei
- Chef Cristian Carabageac, Muntenia, imbina aromele si texturile adcvate unui still urban
- Chef Dana Dogantekin
- Chef Robert Voicu
- 1 intrebare, 150 de premii: Tu ce asteptari ai de la un ajutor de bucatar ideal
- 56 de retete diverse, pentru meniuri care te determina sa revii
- Cum sa iti alegi bulionul potrivit pentru bucataria ta?
- De ce este momentul sa incluzi o sectiune Vegana in meniul tau?
- Trendurile anului 2019 in materie plating
- Tombola Knorr Bulioane 2020
- Brosura Knorr Bulioane 2020
- 6 retete marca Knorr Professional
- Sustenabilitate
- Descopera Bulionul Potrivit
-
Lasa-te inspirat de o selectie de retete Knorr Professional!
- Knorr Professional Bulioane Lichide Concentrate
-
10 retete pline de gust cu Knorr Professional si Thermomix
- Descarca brosura Primerba de la Knorr Professional
- CONCURS: Expeditie mediteraneana cu Knorr Primerba
- Knorr Primerba 2024 - Voteaza reteta castigatoare
- Concurs Knorr Professional 2024
- Explorează o colecție de 92 de rețete cu bulioanele Knorr Professional
- Expeditii Culinare Knorr Professional
- Knorr Professional Tombola Primerba 2024
- Knorr Professional Tombola Asian 2024
- Obtine o demonstratie culinara in locatia ta cu Bulioanele Knorr Professional
- Inspiră-te din rețetele ambasadorilor Knorr Professional!
-
Sosuri de la A la Z
- Eficienta costurilor privind sosurile
- Sosurile Brune
- Solutii profesionale
- Descopera diversele combinatii pentru sosul olandez
- Brosura Sosuri - Sufletul Bucatariei
- Concurs Knorr Professional "Gătește cu mai multe posibilități"
- Gateste fara limite cu sosurile Knorr Professional
- Knorr Professional Sosuri Lichide - Descarca gratuit brosura cu 10 retete pline de inspiratie
- Sosurile Asiatice Knorr Professional - echilibrul perfect între eficiență și complexitate
-
La drum cu Hellmann's
-
O calatorie digitala Hellmann's
- 5 lucruri pe care nu le stiai despre sosurile Hellman’s
- Dip-uri de la Hellmann's
- Noutati si tendinte de la Hellmann’s
-
Descarca brosura cu retete Hellmann’s si exploreaza noi gusturi si experiente! Vezi ce urmeaza!
-
Descarca brosura cu retete delicioase de la Hellmanns
- Retete potrivite pentru sezonul cald de la Hellmann's
- Sezonul gratarului cu Hellmann's
- Sfaturi, recomandari si resurse pentru profesionistii pasionati de food truck-uri
-
Sosuri derivate cu Hellmann's: de la Aioli la Wasabi
- Gustări Delicioase - Ghid de rețete cu Hellmann's
-
O calatorie digitala Hellmann's
- The Vegetarian Butcher
-
UFS Academy
- Fotografia culinară pe rețelele sociale
- Arta Platingului
- Chefs Stories Sezonul 1
- Premiumisation / Premiumizare
- Siguranța alimentară
- Gătire în vid
- Bucătăria vegană
- Din grădină la masă
- Bucătăria de inspirație nordică
- Gătitul cu sifon
- Grătarul de weekend
- Fără risipă: cap, coadă și organe
- Tapas: lemn, fum și foc
- Sufleu
- Alimentația sănătoasă - Inițiere
- chefs-stories-sezonul-2
- CURS ONLINE PENTRU BUCATARI: Managementul Risipei Alimentare | Unilever Food Solutions
- CURS GRATUIT PENTRU BUCĂTARI: Legume Irezistibile cu Christian Weij | Unilever Food Solutions
- CURS GRATUIT PENTRU BUCĂTARI: Meniuri cu Risipă Alimentară Redusă cu Christian Weij | Unilever Food Solutions
- Tombola UFS Academy
- Inspiratie pentru HOTELURI
-
Impreuna in perioada COVID-19
-
Siguranta alimentara
- Cum sa previi contaminarea alimentelor
- Verifica daca indeplinesti standardele HACCP
- Curatenia in restaurant: lista de verificare
- Cele mai comune locuri cu risc din restaurant
- 7 sfaturi de care sa tii cont ACUM
- Cele mai comune 7 provocari si solutii privind siguranta alimentara
- Factorii AATTOU in siguranta alimentara
-
8 dintre cei mai des intalniti alergeni alimentari
- Igiena in bucatarie si restaurant
- Masuri de siguranta: materiale descarcabile
-
Delivery
- Sunt alimentele tale sigure pentru a face delivery
- 5 moduri prin care verifici daca esti pregatit pentru delivery
- Trucuri pentru retetele pregatite pentru delivery
- Mit sau adevar in delivery
- Chef Alessandro Di Prisco despre delivery la restaurantul Al Forno
- GrabFood ofera 5 sfaturi despre cum sa iti promovezi afacerea pentru delivery
- Cum sa te inscrii pe o platforma de delivery
- Atrage mai multi clienti cu un meniu delivery bine facut
- Creste vanzarile pe zona de delivery cu supe si bauturi nutritive
- Solutii creative pentru locatia ta HoReCa in perioada COVID-19
- Nutritie si imunitate
- Protejarea profitului
- Digital marketing pentru restaurante
-
Siguranta alimentara
-
UniChef
- UniChef CONNECT
-
Noutati UniChef
- 5 finaliști, 5 ani de excelență culinară de-a lungul edițiilor UniChef CUP
- Au început înscrierile în UniChef CUP 2024-2025: Oportunitatea ta de a străluci în bucătărie!
- Program UniChef
- Descopera experienta celor 8 finalisti in cadrul galei UniChef CUP 2022
- Complimente Bucatarului, o initiativa powered by UniChef
- Agenda Incubator Delivery UniChef
- Experienta UniChef Romania 2016-2020
- Ask the Chef 2020
- Experienta UniChef 2019
- unichef-cup-2019
- Ce a adus nou comunitatea UniChef in 2018?
- Ce s-a intamplat in comunitatea UniChef in 2017?
- Program UniChef
- UniChef CUP 2025 – Creativitate, tehnică și viziune pentru viitorul gastronomiei
- Rezerva-ti locul la Gala UniChef CUP din 05 noiembrie 2023!
- Ce s-a intamplat la UniChef in 2016
- Lansare proiect Unichef 2016
- Gala UniChef CUP 2022
- Complimente bucatarului - Ultima sansa
- Inscriere Incubator HoReCa Delivery UniChef 2021
- Inscriere Incubator HoReCa Delivery UniChef 2021 Formular
- Descoperă poveștile Mentorilor UniChef: Cei patru ași ai bucătăriei românești!
- Rezervă-ți locul în cadrul evenimentului Taste Forward din 19 martie 2025!
- Rezervă-ți locul în cadrul evenimentului Taste Forward din 3 aprilie 2025!
- Rezervă-ți locul în cadrul evenimentului Taste Forward din 4 iunie 2025!
- UniChef CUP
-
Cursuri UniChef
- Meniu evenimente 2017
- Meniu a la Carte Brasov
- Meniu a la Carte Bucuresti
- Meniu Gourmet 2018
- Meniu evenimente 2018
- Bucataria Mediteraneana
- Peste din Marea Neagra
- Organizare Evenimente
- Tehnica Sous Vide
- Produse de Patiserie si Cofetarie
- Bucataria franceza: rafinament si eleganta
- Meniu a la Carte Cluj-Napoca
- Bucataria Fusion
- Meniu Gourmet
- Fine Dining
- Preparate Rata
- Vanat
- Desert
- Prepararea carnii
- Bucataria Italiana
- Meniu a la Carte Constanta 2019
- Meniu a la Carte Iasi 2019
- Meniu a la Carte Timisoara 2019
- Meniu Gourmet Oradea 2020
- Meniu a la Carte Bucuresti 2020
- Meniu a la carte Bucuresti (Pastel de toamna) 2020
- Meniu PATRU ANOTIMPURI Constanta 2022
- Meniu PATRU ANOTIMPURI Bucuresti 2022
- Meniu PATRU ANOTIMPURI Timisoara 2022
- Meniu PATRU ANOTIMPURI Vaslui 2022
- Meniu PATRU ANOTIMPURI Cluj-Napoca 2022
- Istoria Steakhouse – we are Osho
- 4 chefi, 4 demonstratii culinare Future Menus in cadul Foodservice & Hospitality Expo 2024
-
Workshop-uri UniChef
- Workshop Food Truck
- Workshop Bucataria Vegana
- HoReCa in Social Media
-
Incubator Deivery
- Panel de discutii UniChef dedicat Incubatorului Delivery
- Incubator Delivery - Legislatie
- Incubator Delivery - Introducere
- Incubator Delivery – Norme HACCP
- Incubator Delivery - Solutii de curatare si igienizare Pro Formula
- Incubator Delivery – Logistica – P&L si Raportul de gestiune
- Incubator Delivery – Importanta Echipamentelor si a Tehnologiei
- Incubator Delivery – Controlul Costurilor
- Incubator Delivery – Analiza meniului
- Incubator Delivery – Meniu: aplicatii si plating
- Incubator Delivery – Social media & Marketing
- Incubator Delivery – Gaseste-ti vocea: diferentiere si valori
-
Trenduri
- Totul despre peste
-
Totul despre legume
- Povestea unui gust complet pentru preparatele tale cu cartofi
- Cum combini alimentele
- Cum sa pui legumele la murat
- Creeaza propria ta trusa de arome vegetariene
- Un meniu divers si gustos: descarca retetele cu Knorr Fulgi de Cartofi
- Reinventează piureul de cartofi: ai peste 50 de rețete drept inspirație în bucătărie
- Street Food
- Gourmet Fast Food
- Arome Intense
- Cele mai descarcate brosuri ale anului 2018
- Tendintele anului 2019 HoReCa
- Cele mai vizionate materiale ale anului 2019
- Produsele anului 2019
- Tendintele HoReCa 2020
- 50 alimente ale viitorului
- Urmeaza trendul vegan cu Hellmann's
- Sustinem Ziua afacerii tale
- Cele mai vizionate cursuri UFS Academy in 2020
- Sfaturi Delivery Chef Dragos Bercea
-
Bucatariile lumii
- Bucataria braziliana
- Bucataria mexicana
- Bucataria peruana
- Bucataria frantuzeasca
- Bucataria siciliana
- Bucataria taiwaneza
- Bucataria thailandeza
- Bucataria chinezeasca
- Bucataria vietnameza
- Bucataria indiana
- Bucataria malaeziana
- Bucataria coreeana
-
Bucataria asiatica
- Descarca 14 retete inspirate cu gust de cocos
-
Descopera fascinatia bucatariei fusion european-asiatice in 6 retete
- Sosul curry
- Echipamentele bucatariei asiatice
-
Prajirea rapida - Stir Fry
- Campania Expeditia Asiatica
- Sosul japonez Teriyaki
- Campanie produse asiatice Knorr Professional
- Bucataria asiatica: o experinta culinara fara limite
- Descarca brosura Asia Plina de Savoare de la Knorr Professional
-
Bucataria mediteraneana
- Ingrediente de baza si bauturi specifice bucatariei mediteraneene
-
Bucatariile bazinului mediteranean
-
Inspiratie mediteraneeana in 3 retete de la Chefi pentru Chefi
- Stiati ca
- Curiozitati ale bucatariei grecesti
- Curiozitati ale bucatariei italienesti
- Curiozitati ale bucatariei frantuzesti
- Curiozitati ale bucatariei spaniole
- Curiozitati ale bucatariei marocane
- Curiozitatile bucatariei turcesti
- Concurs - Fii primul care incearca gusturile verii!
- Bucataria traditionala
- Bucataria indoneziana
- Bucataria scandinava
-
Evenimente
-
48 de retete cu specific regional romanesc pentru meniuri de evenimente diversificate
-
Idei de meniu
-
Sfaturi pentru organizarea unui eveniment
-
Sfaturi in pregatirea meniului
- Trei event kituri complete pentru evenimente inspirate
- Dosar de Evenimente 2023
- Dosar de Evenimente 2023 Format Tiparit
- Dosar de Evenimente 2023 Format Tiparit
- tombola-dosar-de-evenimente
-
48 de retete cu specific regional romanesc pentru meniuri de evenimente diversificate
- Deserturi
- Sustenabilitate
- Fara gluten
- CHEFS STORIES, sezonul 1
- CHEFS STORIES, episodul 2: intram in bucataria lui Chef Marian Zancianu
- CHEFS STORIES, episodul 3: o dimineata petrecuta cu Chef Stefan Popescu
- Chefs Stories Sezonul 1
- CHEFS STORIES, episodul 4
- CHEFS STORIES, episodul 5
- Propune bucatarul din episodul 6
- Sezon 1
- chefs-stories-episodul-6
- Inspiración para tu HOTEL
- Nevoile bucatarilor de azi
- Retete
- Produse
- Despre noi
- Contact
- Rezultate cautarii
- Aboneaza-te la newsletter
- Termeni legali
- Harta site-ului
- Catalog de Produse bk
- Cluj 2018
- unichefcup2018
-
Creaza cont
- UniChef Cup 2019
- Please Recycle - Ambalaje sustenabile
- Suntem bucătari şefi care venim în sprijinul bucătarilor şefi
-
Creaza cont
- Demo Culinar
- Castiga bilete și gustă victoria la UEFA EURO 2024™
- Castiga articole Hellmann's și gustă victoria la UEFA EURO 2024™
- Modular Email Verification Form
- Catalog de produse Unilever Food Solutions PDF
- Modular Email Status Form
- Modular Newsletter Signup Detail Form
- Modular Newsletter Signup Form
- Modular Signup Popup Form
- Modular Journey Redirection Form
- Categorii
- Categorii
- Branduri
-
Produse
- Knorr Arome Intense Condiment Lichid Deep Smoke
- Knorr Sos Quattro Formaggi
- Knorr Supă cremă de Dovleac 1.155 Kg
- Knorr Concentrat de Pui
- Carte D'Or Topping Fistic 900 g
- Knorr Supa crema de rosii 1 kg
- Knorr Sos Napoli
- Hellmann's Ketchup 10 ml
- Knorr Sos Olandez 1 L
- Knorr Condimente pentru peste
- Knorr Pasta de Tomate 4.5 kg
- Knorr Primerba Asian Pesto
- Knorr Sos Chili & Usturoi
- Hellmann's Ketchup Classic 485 g
- Knorr Sos Brun Spaniol
- Hellmann's Sos de mustar 850 ml
- Knorr Bulion Lichid Legume
- Hellmann's Sos cu usturoi 850 ml
- Hellmann's Sos Barbeque 826 ml
- Carte D'Or Topping Caramel 1 Kg
- Knorr Rantas Alb
- Knorr Sos de Soia
- Knorr Sos Olandez 1 kg
- The Vegeterian Butcher NoSchnitzel 1.8 kg
- Knorr Crutoane natur
- Knorr Fulgi de cartofi cu lapte
- Knorr Sos de Piper verde
- Knorr Primerba Ierburi de Gradina
- Knorr Sos Worcester
- Knorr Sos picant cu chili si rosii
- Knorr Bulion Lichid Vita
- The Vegetarian Butcher NoChicken Nuggets 1.75 kg
- Knorr Pasta de Tomate 0.8 kg
- Delikat Bulgarasi de Savoare Legume 3 Kg
- Knorr Bulion Lichid Pui
- Hellmann's Sos de maioneza 850 ml
- Knorr Lasagna 5 kg
- Knorr Rosii cuburi in suc de rosii
- Hellmann's Sos de mustar 250 ml
- Hellmann's Sos de Maioneza Real 430 ml
- Knorr Sos Lemon Butter
- Carte D'Or Topping Caramel Sarat 1 Kg
- Knorr Primerba Curry
- Knorr Amidon de porumb
- Knorr Arome Intense Condiment Lichid Citrus Fresh
- Knorr Bratenjus - Sos pentru friptura
- Knorr GDO Sos Lichid de Branza 1L
- Carte D'Or Topping Cacao 1 Kg
- Hellmann's Sos de Maioneza Creamy & Light 5L
- Knorr Sos Lichid Demi Glace 1L
- Hellmann's Dressing Miere si Mustar 1L
- Knorr Fulgi de cartofi 4 kg
- Knorr Primerba Ierburi de Provence
- Hellmann's Sos barbeque 250 ml
- Knorr Rosii uscate
- Knorr Sos Demi-Glace
- Hellmann's Sos Salsa Iute 850 ml
- Knorr Bulion Lichid de Homar
- Knorr Bulion Lichid Peste
- Hellmann's Mustar Clasic 3 kg
- Knorr Sos Teriyaki Japonez
- Knorr Supa crema de ciuperci 1.3 kg
- Hellmann's Sos de Maioneza Real 5L
- Hellmann's Vinaigrette Citrice
- Carte D'Or Crema Caramel 1.25 Kg
- Knorr Supa crema de ciuperci 2 kg
- Knorr Concentrat de legume
- Hellmann's Mustar 10 ml
- Knorr Peperonata
- Knorr Arome IntenseCondiment Lichid Roast Umami
- Knorr Supa crema de legume
- Knorr Grill
- Knorr Spaghetti 3 kg
- Delikat Bors Magic
- Knorr Professional Bulion de Vita
- Knorr Sos Bolognese
- Hellmann's Sos de Maioneza Light 10 ml
- Hellmann's Dressing cu Otet Balsamic 1L
- Knorr Reductie Otet Balsamic
- Knorr Primerba Busuioc
- Hellmann's Dressing pentru Salata Caesar 1L
- Hellmann's Ketchup 856 ml
- Knorr Penne rigate 3 kg
- Carte D'Or Topping Lamaie 1 Kg
- Hellmann's Sos de Maioneza Vegan 3L
- Knorr Rosii intregi decojite
- Hellmann's Sos Barbeque 4.8 Kg
- Knorr Primerba Pesto Rosu
- Knorr Condimente pentru Pui
- Maizena Spray Antiaderent 500 ml
- Knorr Galuste pentru Supa 1Kg
- Carte D'Or Topping Fructe de Padure 1 Kg
- Knorr Sos Lichid cu Ciuperci 1L
- Delikat Bulgarasi de Savoare Gaina 3 kg
- Carte D'Or Topping Crocant Ciocolata Alba 900 g
- Knorr Sos De Rosii 3 Kg
- Hellmann's Sos de maioneza cu suc de lamaie 850 ml
- Hellmann's Ketchup 5 kg
- Knorr Supa Crema Broccoli 1KG
- Knorr Bulion Lichid Homar
- Knorr Condimente pentru Vita
- Hellmann's Dressing Clasic 1L
- Knorr Aspic de porc
- Knorr Sos Carbonara
- Knorr Fulgi de cartofi 20 kg
- Knorr Primerba Pesto
- Carte D'Or Topping Capsuni 1 Kg
- Carte D'Or Topping Crocant Ciocolata Neagra 900 g
- Delikat Legume 2 kg
- Knorr Mise en Place Pasta Sofran 800g
- Knorr Fond de Peste
- Knorr Primerba Creveti
- Hellmann's Ketchup 4.8 Kg
- The Vegetarian Butcher Raw NoBeef Burger 2.26 kg
- Hellmann's Dressing 1000 de Insule 1L
- The Vegetarian Butcher Crispy NoChicken Burger 1.8 Kg
- Carte D'Or Panna Cotta
- Knorr Sos Chili & Soia
- Knorr Concentrat de Vita
- Knorr Condimente pentru Porc
- Knorr Tagliatelle verdi 3 kg
- Delikat Legume 5 kg
-
Mostre de produs
- Knorr Professional Bulion de Vita
- Knorr Sos de Piper verde
- Knorr Primerba Ierburi de Provence
- Knorr Bulion Lichid Pui
- Knorr Condimente pentru peste
- Knorr Condimente pentru Vita
- Knorr Condimente pentru Porc
- Knorr Condimente pentru Pui
- Knorr Supa crema de ciuperci 1.3 kg
- Knorr Grill
- Knorr Sos Napoli
- Knorr Sos Lemon Butter
- Knorr Sos Quattro Formaggi
- Knorr Rantas Alb
- Knorr Aspic de porc
- Knorr Primerba Pesto Rosu
- Knorr Primerba Busuioc
- Knorr Primerba Ierburi de Gradina
- Knorr Primerba Pesto
- Knorr Primerba Creveti
- Knorr Primerba Asian Pesto
- Knorr Primerba Curry
- Knorr Bulion Lichid Vita
- Knorr Bulion Lichid Legume
- Knorr Supa crema de legume
- Knorr Amidon de porumb
- Knorr Sos Teriyaki Japonez
-
Retete
- Somon tratat cu gin tonic, textura de castravete si marar
- Saramura de pui cu rosii si ardei copt
- Sarmalute in cuib
- Toamna – Coquelet cu piure de radacinoase albe, edamame sote, sos demi-glace si ulei aromatizat cu tarhon
- File de somon la tigaie aromatizat cu unt și citrus fresh, piure de roșii uscate, sos nantais cu icre de somon, tortelini umpluți cu creveți black tiger, piure de conopidă și spumă din supă de creveți
- PRIMAVARA – Veloute de leurda, ou posat de prepelita, ceapa prajita deshidratata
- Piept de rata cu togarashi, sos de vin cu prune si legume crocante
- Curry de pui pe pat de orez prajit
- Iarna – Cotlet de Mangalita Tomahawk marinat in ierburi de provence si sos de mustar, cartofi copti umpluti cu broccoli si sos gorgonzola, sos de piper verde
- Supa crema de dovleac cu lapte de cocos si arahide
- File de cod cu piure de spanac
- Scarita porc in glazura asiatica
- File suprem de pui cu legume la gratar, cartofi copti si crema de branza
- Surf & Turf
- Pulpa de miel sous vide, galbiori si usturoi verde, orez rosu in crusta panko, sos gravy si crema de malai cu sofran
- Lasagna Primavera
- VARA – File de sea bass cu sparanghel si edamame, sos de crustacee cu sofran
- Infuzie aromatizata cu tamarind
- Mușchiuleț de porc cu brânză de capră și nuci în mantie de jambon afumat
- Merluciu in sos de cidru
- File de dorada regala cu creveti si tortellini cu spanac, sfere de cartofi cu sofran si sos olandez
- Para fiarta in vin rosu cu scortisoara, spuma de ciocolata cu miez de branza cu mucegai si fistic
- Mousse de ciocolată cu pere poșate și tort de ciocolată
- Scoici Saint Jacques cu piure de pastarnac, crumble de Chorizo si sos de sofran
- Club Sandwich
- Burger Crispy NoChicken cu sos maioneza cu mango
- Muschiulet de porc cu chorizo, Pomme Duchesse si sos de piper verde
- Coaste de vita glazurate cu legume radacinoase si coriandru
- Lup de mare, chorizo cuburi, porcini caramelizate cu sweet chilli, piure de fasole alba, spuma cu Yuzu
- Tacos cu pește în stil Baja Californian
- Friptura din antricot de vita cu linte neagra, fasole si varza de Bruxelles
- File de barbun sous vide, spanac, masline Tagiasche, rosii cherry, unt, salvie, spuma de cartofi cu parmesan
- Coaste de porc cu anason si ghimbir
- Sparanghel pe gratar cu unt miso, ou fiert si togarashi
- File de halibut marinat cu sos olandez și arancini umplut cu creveți
- Supă cremă de topinambur, pudră din boabe de cafea Arabica
- Supa de pui cu taitei
- Wrap cu ton si fasole alba
- Hummus cald cu roșii uscate, ulei de busuioc, mix din măsline kalamata, capere și ceapă prăjită crispy, servit cu The Vegetarian Butcher No Chicken Nuggets
- Pui prăjit în stil asiatic, cu glazură picantă & vafe cu maioneză de arțar
- Mariscada
- IARNA – Beef bourguignon cu piure de radacinoase
- Conopida si broccoli gratinate
- Tofu din grau incoltit cu arpagic, germeni de fasole si ciuperci Shimeji
- Hamburger
- Salata cu ton in crusta de susan negru
- Tocana vegana
- Infuzie cu zmeura si rubarba, aromatizata cu ghimbir murat
- Noodles la wok asezonati cu supa clara de vita
- Cotlete de miel, cu wrap de legume marinate in vinegreta fructul pasiunii si sos picant
- Mușchiuleț de porc cu brânză de capră și nuci în mantie de jambon afumat
- Merluciu in sos de cidru
- File de dorada regala cu creveti si tortellini cu spanac, sfere de cartofi cu sofran si sos olandez
- Para fiarta in vin rosu cu scortisoara, spuma de ciocolata cu miez de branza cu mucegai si fistic
- Mousse de ciocolată cu pere poșate și tort de ciocolată
- Scoici Saint Jacques cu piure de pastarnac, crumble de Chorizo si sos de sofran
- Club Sandwich
- Burger Crispy NoChicken cu sos maioneza cu mango
- Muschiulet de porc cu chorizo, Pomme Duchesse si sos de piper verde
- Coaste de vita glazurate cu legume radacinoase si coriandru
- Lup de mare, chorizo cuburi, porcini caramelizate cu sweet chilli, piure de fasole alba, spuma cu Yuzu
- Tacos cu pește în stil Baja Californian
- Friptura din antricot de vita cu linte neagra, fasole si varza de Bruxelles
- File de barbun sous vide, spanac, masline Tagiasche, rosii cherry, unt, salvie, spuma de cartofi cu parmesan
- Coaste de porc cu anason si ghimbir
- Sparanghel pe gratar cu unt miso, ou fiert si togarashi
- File de halibut marinat cu sos olandez și arancini umplut cu creveți
- Supă cremă de topinambur, pudră din boabe de cafea Arabica
- Supa de pui cu taitei
- Wrap cu ton si fasole alba
- Hummus cald cu roșii uscate, ulei de busuioc, mix din măsline kalamata, capere și ceapă prăjită crispy, servit cu The Vegetarian Butcher No Chicken Nuggets
- Pui prăjit în stil asiatic, cu glazură picantă & vafe cu maioneză de arțar
- Mariscada
- IARNA – Beef bourguignon cu piure de radacinoase
- Conopida si broccoli gratinate
- Tofu din grau incoltit cu arpagic, germeni de fasole si ciuperci Shimeji
- Hamburger
- Salata cu ton in crusta de susan negru
- Tocana vegana
- Infuzie cu zmeura si rubarba, aromatizata cu ghimbir murat
- Noodles la wok asezonati cu supa clara de vita
- Cotlete de miel, cu wrap de legume marinate in vinegreta fructul pasiunii si sos picant
- Modern tenderloin con porcini (muschi de vita cu hribi)
- Pui in sos Teriyaki
- Salata de pui cu kale
- Ceai de vara cu zmeura
- Tochitura de porc cu mujdei de usturoi
- Fasii NoChicken cu curry verde in stil thai
- Couscous cu legume
- Balotină de porc, cartofi aromatizați cu trufe și baby carrots
- Antricot de vită și cartofi confit
- Supa crema de morcovi
- Burger Chimicurry
- Pachetele din foaie de orez umplute cu carne de porc si legume cu sos chili si rosii
- Pizza Bianca - Dovleac copt, pesto cu kale si caju
- Tacos cu file de peste si salata Coleslaw
- Sos Bearnaise / Chantilly / Maltaise (derivate sos olandez)
- Tocanita de cerb cu legume si galuste
- Paste siciliene
- Surf and Turf
- Lasagna crocantă
- Ramen, salată bok choy, ciuperci aromatizate cu Deep Smoke, servit cu piept de porc marinat în sos Teriyaki Barbecue
- Supa de cocos negru si pere galbene
- Ceai energizant cu menta si lamaie verde
- Pui cu ciuperci si sos supreme
- NoChicken Nuggets cu cartofi prajiti si dip vegan mayo salsa
- Salata NoChicken Curry
- Burger barbecue vegan
- File de cod negru în crustă de langustine, sos de ardei copți parfumați cu chorizo, piure de cartofi dulci și baby legume
- Cappuccino de ciuperci si toast cu branza si trufe
- Burger ossobuco cu maioneza gremolata si sos de rosii
- Tajine marocan de miel
- Vita la tigaie cu fasole afumata si carnati chorizo
- Calcan la abur cu spanac cu lapte de cocos si citrice si icre de pastrav
- Stridii cu Sos Olandez
- Scarita de porc cu sos de barbeque si cartofi parfumati cu usturoi si cimbru
- Duo rulou de pui invelit in jambon si cotlet de porc la gratar
- Supă clară (bulion) de pui
- Pizza in stil Chicago
- Snitel vegetarian cu cartofi prajiti cu rozmarin, coleslaw si lime
- File de Somon in Crusta de Ierburi si Mustar
- Black Angus ribeye in tempura, ciuperci chanterelle, piure de pastarnac cu ulei de trufe, ridiche Daikon fondant cu sos chilli si soia, sos Bearnaise, sos Choron picant cu chili si rosii
- Cheesecake la rece, gel de caramel cu Yuzu, pasta de susan negru, tuiles cu susan si wasabi
- Crispy NoChicken wrap cu sos salsa
- TOAMNA – Piept de rata copt cu garnitura marocana si cartof dulce, sos brun spaniol si trufe
- Vanata NoMince gratinata
- Bao bun cu No Beef Burger marinat în sos Teriyaki, salată de alge wakame, ceapă verde și semințe de susan
- Snitel pufos in crusta de fulgi de cartofi si parmezan
- Aripioare de pui barbeque si orez cu ghimbir si susan
- Snitel vegetarian "a la bonne femme"
- Tarta de crema de telina, parmezan si germeni de mazare
- Salată Niçoise cu Bottarga și crumble de măsline negre
- Humus din naut cu sfera crocanta din naut cu halloumi si gel din ardei copt, usor afumat
- Sandvis Portobello
- Cocktail de creveti si avocado
- Somon gatit la aburi si risotto de sparanghel
- Mr. Ben San
- Snitel vegan cu salata japoneza
- Salata de paste cu rosii uscate la cuptor
- Sos Demi-Glace de Pasăre
- Consomme de fazan sau bibilică cu tortellini de casă și trufe
- Muschiulet de porc cu chorizo si piure de cartofi cu pesto rosu
- File de pui coquelet cu mere caramelizate si sos de nuci verzi
- Panna Cotta cu insertie de jeleu de cirese amare, spuma usor picanta de cocos si topping de ciocolata
- Calamar umplut cu fructe de mare
- Prajitura pufoasa cu lapte de cocos, fructe de padure si topping de caramel
- Salata de cartofi cu dressing cu miere si mustar
- Duo cotlet de porc gratinat si piept de pui mediteranean
- Gel de sfecla rosie, pudra de icre rosii, rulada de avocado cu creveti, somon la tigaie cu sos Teriyaki, sparanghel cu parmesan crocant, ulei de lamaie
- Rulada traditionala cu pui, porc si carnati de casa, invelita in jambon
- Biban de mare cu mazăre aromatizată
- Crochete de cartofi cu branza cheddar
- Salata cu sfecla rosie, ciuperci negre si dressing asiatic
- Friptura din piept de rata cu garnitura de piure de cartofi si pesto rosu, salata de morcovi, portocale si goji si sos de piper verde
- Pui pitic cu legume de primavera si ulei aromatizat
- Supa crema de cartofi dulci si rosii
- Flammkuchen cu Ardei Gras si Branza de Capra
- Tăiței crocanți cu bisque de creveți
- Burger cu sos Salsa iute, ramen si maioneza picanta
- Somon cu tarhon si sos de unt
- Porc cu fenicul si salsa de rosii
- Prajitură cu duo mousse și sos de fructe de pădure
- Tartă cu fructe de pădure și cremă de vanilie, ganaj de ciocolată
- Orez negru cu fructe de mare
- Salata de quinoa cu conopida prajita
- Chilli Con Carne
- Salata cu somon la gratar si dressing cu miere si mustar
- Burger Veggie Wellington (vegetarian)
- Ciabatta cu legume coapte si branza burrata
- Escalope de lup de mare salbatic cu salata de fenicul si bacon afumat, piure de telina alba si reductie de vin rosu
- Primavara – Rillette de rata cu mere verzi si ridichi
- Vara – Somon gatit sous vide in ulei de masline cu salsa de citrice
- Satay de pui thai curry
- Hot Dog Gourmet
- Supă ramen de pui cu creveți
- Gnocchi cu ciuperci, spanac si sos de parmezan
- Ciorba de burta boiereasca
- Ciuperci Oyster Teriyaki
- File de cod la abur cu sos de tamarind
- Burger picant vegan
- TOAMNA – Piept de rata pe pat de piure de dovleac, sparanghel, rosii cherry, sos demi-glace cu portocale
- Muschi de vitel in crusta de cenusa, cartofi Dauphinoise, pastarnac aerat si sos de Porto
- Piept de rata la gratar cu sfecla rosie, mure si risotto de bulgur
- File de calcan, sparanghel afumat, confit de citrice
- Enchiladas cu dovleac, quinoa si branza de capra
- Piept de pui in crusta de ciuperci, soufflé de spanac si radacinoase caramelizate si jus lejer cu ierburi aromatice
- Sosuri si marinade barbeque
- Sandwich de porc cu dovlecei la gratar si guacamole
- Duo din muschi de căprior și piept de rață
- Taitei NoChicken la wok
- Piept de pui cu legume la gratar
- Cheesecake cu fistic
- Souffle din ciocolata neagra cu infuzie de citrice
- Piept de pui cu sos de nuci si salata de couscous cu branza de capra
- Rulada de curcan cu merisoare
- Duo piept de rata si pui asiatic cu simfonie de varza rosie si muguri de pin
- Scoici Saint Jacques cu piure de pastarnac, crumble de Chorizo si sos de sofran
- Balotina de salau, piure de cartofi cu ardei copti si bacon, legume noisettes cu ierburi, sos crema de crustacee cu mustar
- Supa din coada de vita in stil chinezesc
- Ceai racoritor cu citrice si menta
- Ciabatta cu legume coapte si branza burrata
- Escalope de lup de mare salbatic cu salata de fenicul si bacon afumat, piure de telina alba si reductie de vin rosu
- Primavara – Rillette de rata cu mere verzi si ridichi
- Vara – Somon gatit sous vide in ulei de masline cu salsa de citrice
- Satay de pui thai curry
- Hot Dog Gourmet
- Supă ramen de pui cu creveți
- Gnocchi cu ciuperci, spanac si sos de parmezan
- Ciorba de burta boiereasca
- Ciuperci Oyster Teriyaki
- File de cod la abur cu sos de tamarind
- Burger picant vegan
- TOAMNA – Piept de rata pe pat de piure de dovleac, sparanghel, rosii cherry, sos demi-glace cu portocale
- Muschi de vitel in crusta de cenusa, cartofi Dauphinoise, pastarnac aerat si sos de Porto
- Piept de rata la gratar cu sfecla rosie, mure si risotto de bulgur
- File de calcan, sparanghel afumat, confit de citrice
- Enchiladas cu dovleac, quinoa si branza de capra
- Piept de pui in crusta de ciuperci, soufflé de spanac si radacinoase caramelizate si jus lejer cu ierburi aromatice
- Sosuri si marinade barbeque
- Sandwich de porc cu dovlecei la gratar si guacamole
- Duo din muschi de căprior și piept de rață
- Taitei NoChicken la wok
- Piept de pui cu legume la gratar
- Cheesecake cu fistic
- Ceai racoritor cu citrice si menta
- File butterfish cu sos de rosii si ardei colorat
- Cotlet de miel, marmelada de rosii, branza paneer
- Ceafa de porc presata cu pulpa de pui umpluta cu carnati uscati
- Vita cu anason servita cu orez basmati aromatizat cu ghimbir
- Morcovi caramelizati cu maioneza Za'atar
- Frigarui barbeque din carne de vitel
- Hamburger de vita
- Piept de porc la cuptor cu piure de morcovi infuzat cu anason si morcovi tineri caramelizati cu reductie de otet balsamic
- Ciorba de Pui a la Grec - Vegetariana
- Risotto cu ciuperci de padure si prepelita
- Înghețată de sfeclă roșie cu brânză de capră și nuci caramelizate
- Tort de morcovi și scorțișoară
- Ceai de fructe tropicale
- Cholent cu Kishka
- Sarmale cu mamaliguta - Vegan
- Cannelloni de mere “Granny Smith” umplut cu king crab, Lumpfish caviar și dressing de zmeură
- Panna cotta cu fructe de pădure și topping de căpșuni
- Mousse de ciocolata cu fulgi de chili si sare neagra
- Chiftelute-aperitiv de inspiratie siciliana: arancini cu orez in stil Carbonara
- Burgerul fără granițe
- Scoici Saint-Jacques marinate in sofran pe pat de mamaliga neagra si crema de cartofi mov si varza rosie
- Pui cu curry rosu thailandez
- File de pește prăjit cu ulei de chili Sichuan
- Salata Caesar vegetariana
- Iarna – Ceafa de mangalita cu mamaliga prajita, salata crocanta cu dressing de hrean si sfecla fiarta in vin de porto
- Rib eye cu sos de piper verde
- Terina de peste in crusta de parmezan si ierburi aromate
- Souvlaki de pui cu tzatziki cu zucchini
- Burger de vita
- Sandwich Crispy NoChicken cu salata coleslaw
- Tod Man Kung Chiftelute picante cu creveti
- Paella marinera
- Creveți în crustă tempura masago, serviți cu orez prăjit și mango marinat în citrus fresh
- Aripioare de pui Teriyaki
- Foie Gras
- Terină din piept de rață sălbatică
- Rillettes de rață în aspic
- Sandvis cu ou si maioneza
- Duo din cozi de creveti si scoici Saint Jacques, mille-feuille din cartofi cu infuzie de sofran si pudra din carnati Chorizo
- Pave de ciocolata alba cu whisky si praline cu nuci de Brazilia
- Butterfish in crusta de fistic si bacon si spuma de creveti
- Pizza vegana NoMince cu rosii cherry
- Snitel pe briosa cu salota dulce-acrisoara si sos tartar
- Panna cotta cu tartelette de fructe și topping de căpșuni
- Tocanita de cerb cu zbarciogi, castane si crema de dovleac
- Creveti cu ierburi in stil chinezesc
- Salata cu tofu si castravete
- Salata Crispy NoChicken cu dressing cu ierburi de gradina
- Coaste de miel cu dressing de ardei gras si legume dulce acrisoare
- Pui Chimichurri
- Toamna – Iepure gatit lent cu cous cous si spuma de gutui cu anason
- Piept de rata Saint Germain
- Primavara – Salata cu quinoa, avocado, rodie, somon si dressing de citrice si ierburi de gradina
- Limbă de vită, momițe crocante de vițel, terină de cartofi parfumați cu trufe și sos demi-glace
- Duo piept de rață infuzat cu lavandă și salvie, jumări din confit de rață, piure de țelină și păstârnac, cannelloni umplut cu varză roșie călită, relish de legume și sos de sfeclă coaptă
- Telina in crusta tempura, quinoa crispy, piure de avocado, sos de smantana cu hrean, felii de grapefruit, creveti black tiger in cataif
- Prajitură cu lămâie: blat trampat cu espresso cu cremă de vanilie, sos de caramel și mousse de cappuccino
- Vinete la grătar, umplute cu escabeche de pui, miso și sherry
- Terina de pui cu smochine si spanac
- Fish & Chips-File de halibut în crustă de panko cu iaurt și pesto roșu, piure de cartofi dulci cu migdale, ardei copt și usturoi, crumble din cartofi dulci și cărbune activ, maioneză Hulk din albuș de ou aromatizat cu pătrunjel, pesto busuioc și mere
- Stroganoff de vita cu orez basmati
- Platou mixt
- Burger Barbeque
- Piept de rață a la orange
- Calcan cu sparanghel prajit si ceapa la cuptor cu sos de vin alb si arpagic
- Clatite din fidea cu lufa, tofu si shiitake
- Roșii asortate și burrata asezonate cu dressing balsamic
- Ciorba de perisoare afumata
- Terină de rață cu ierburi de Provence, jeleu din ardei copt și salată micro plante
- VARA – Rulou de pastrav cu romanesco, rosii cherry confiate, ardei, creson si sos de unt si lamaie
- Salata calda Singapore
- Salata Caesar
- Rafaelo din file de păstrăv afumat, barotat în ierburi de Provence
- Paste cu midii, rosii si masline
- Crema fina de telina, ulei de trufe si pudra de alune de padure
- Toamna – Iepure gatit lent cu cous cous si spuma de gutui cu anason
- Piept de rata Saint Germain
- Primavara – Salata cu quinoa, avocado, rodie, somon si dressing de citrice si ierburi de gradina
- Limbă de vită, momițe crocante de vițel, terină de cartofi parfumați cu trufe și sos demi-glace
- Duo piept de rață infuzat cu lavandă și salvie, jumări din confit de rață, piure de țelină și păstârnac, cannelloni umplut cu varză roșie călită, relish de legume și sos de sfeclă coaptă
- Telina in crusta tempura, quinoa crispy, piure de avocado, sos de smantana cu hrean, felii de grapefruit, creveti black tiger in cataif