Harta site-ului
Unilever Food Solutions
-
Inspiratie zi de zi
- Future Menus 2025
- Meniurile Viitorului 2024
-
Raport Top 8 Tendinte Globale privind Meniurile
- Pentru bucatari: Profitabilitate
-
Knorr Professional
- Concurs Knorr Professional 2023
- 6 bucatari profesionisti reinventeaza gusturi, texturi si arome cu Gama Knorr Bulioane: descarca brosura cu cele 13 retete
- Chef George Toparceanu, Moldova, creeaza un meniu eclectic, imbinand traditia cu modernul
- Chef Florin Kiss, Banat, reinventeaza bucataria traditionala
- Chef Arpad Bran, Muntenia, pregateste eficient retete adaptate zonei
- Chef Cristian Carabageac, Muntenia, imbina aromele si texturile adcvate unui still urban
- Chef Dana Dogantekin
- Chef Robert Voicu
- 1 intrebare, 150 de premii: Tu ce asteptari ai de la un ajutor de bucatar ideal
- 56 de retete diverse, pentru meniuri care te determina sa revii
- Cum sa iti alegi bulionul potrivit pentru bucataria ta?
- De ce este momentul sa incluzi o sectiune Vegana in meniul tau?
- Trendurile anului 2019 in materie plating
- Tombola Knorr Bulioane 2020
- Brosura Knorr Bulioane 2020
- 6 retete marca Knorr Professional
- Sustenabilitate
- Descopera Bulionul Potrivit
-
Lasa-te inspirat de o selectie de retete Knorr Professional!
- Knorr Professional Bulioane Lichide Concentrate
-
10 retete pline de gust cu Knorr Professional si Thermomix
- Descarca brosura Primerba de la Knorr Professional
- CONCURS: Expeditie mediteraneana cu Knorr Primerba
- Knorr Primerba 2024 - Voteaza reteta castigatoare
- Concurs Knorr Professional 2024
- Explorează o colecție de 92 de rețete cu bulioanele Knorr Professional
- Expeditii Culinare Knorr Professional
- Knorr Professional Tombola Primerba 2024
- Knorr Professional Tombola Asian 2024
- Obtine o demonstratie culinara in locatia ta cu Bulioanele Knorr Professional
- Inspiră-te din rețetele ambasadorilor Knorr Professional!
- Trăiește experiența Foodservice & Hospitality Expo 2025 la standul Unilever Food Solutions
- Concurs UFS – Ghicește ingredientele și câștigă premii zilnice!
-
Sosuri de la A la Z
- Eficienta costurilor privind sosurile
- Sosurile Brune
- Solutii profesionale
- Descopera diversele combinatii pentru sosul olandez
- Brosura Sosuri - Sufletul Bucatariei
- Concurs Knorr Professional "Gătește cu mai multe posibilități"
- Gateste fara limite cu sosurile Knorr Professional
- Knorr Professional Sosuri Lichide - Descarca gratuit brosura cu 10 retete pline de inspiratie
- Sosurile Asiatice Knorr Professional - echilibrul perfect între eficiență și complexitate
- 7-chefi-din-romania-dezvaluie-cum-folosesc-sosurile-knorr-professional
-
La drum cu Hellmann's
-
O calatorie digitala Hellmann's
- 5 lucruri pe care nu le stiai despre sosurile Hellman’s
- Dip-uri de la Hellmann's
- Noutati si tendinte de la Hellmann’s
-
Descarca brosura cu retete Hellmann’s si exploreaza noi gusturi si experiente! Vezi ce urmeaza!
-
Descarca brosura cu retete delicioase de la Hellmanns
- Retete potrivite pentru sezonul cald de la Hellmann's
- Sezonul gratarului cu Hellmann's
- Sfaturi, recomandari si resurse pentru profesionistii pasionati de food truck-uri
-
Sosuri derivate cu Hellmann's: de la Aioli la Wasabi
- Gustări Delicioase - Ghid de rețete cu Hellmann's
-
O calatorie digitala Hellmann's
- The Vegetarian Butcher
-
UFS Academy
- Fotografia culinară pe rețelele sociale
- Arta Platingului
- Chefs Stories Sezonul 1
- Premiumisation / Premiumizare
- Siguranța alimentară
- Gătire în vid
- Bucătăria vegană
- Din grădină la masă
- Bucătăria de inspirație nordică
- Gătitul cu sifon
- Grătarul de weekend
- Fără risipă: cap, coadă și organe
- Tapas: lemn, fum și foc
- Sufleu
- Alimentația sănătoasă - Inițiere
- chefs-stories-sezonul-2
- CURS ONLINE PENTRU BUCATARI: Managementul Risipei Alimentare | Unilever Food Solutions
- CURS GRATUIT PENTRU BUCĂTARI: Legume Irezistibile cu Christian Weij | Unilever Food Solutions
- CURS GRATUIT PENTRU BUCĂTARI: Meniuri cu Risipă Alimentară Redusă cu Christian Weij | Unilever Food Solutions
- Tombola UFS Academy
- Inspiratie pentru HOTELURI
-
Impreuna in perioada COVID-19
-
Siguranta alimentara
- Cum sa previi contaminarea alimentelor
- Verifica daca indeplinesti standardele HACCP
- Curatenia in restaurant: lista de verificare
- Cele mai comune locuri cu risc din restaurant
- 7 sfaturi de care sa tii cont ACUM
- Cele mai comune 7 provocari si solutii privind siguranta alimentara
- Factorii AATTOU in siguranta alimentara
-
8 dintre cei mai des intalniti alergeni alimentari
- Igiena in bucatarie si restaurant
- Masuri de siguranta: materiale descarcabile
-
Delivery
- Sunt alimentele tale sigure pentru a face delivery
- 5 moduri prin care verifici daca esti pregatit pentru delivery
- Trucuri pentru retetele pregatite pentru delivery
- Mit sau adevar in delivery
- Chef Alessandro Di Prisco despre delivery la restaurantul Al Forno
- GrabFood ofera 5 sfaturi despre cum sa iti promovezi afacerea pentru delivery
- Cum sa te inscrii pe o platforma de delivery
- Atrage mai multi clienti cu un meniu delivery bine facut
- Creste vanzarile pe zona de delivery cu supe si bauturi nutritive
- Solutii creative pentru locatia ta HoReCa in perioada COVID-19
- Nutritie si imunitate
- Protejarea profitului
- Digital marketing pentru restaurante
-
Siguranta alimentara
-
UniChef
- UniChef CONNECT
-
Noutati UniChef
- 5 finaliști, 5 ani de excelență culinară de-a lungul edițiilor UniChef CUP
- Au început înscrierile în UniChef CUP 2024-2025: Oportunitatea ta de a străluci în bucătărie!
- Program UniChef
- Descopera experienta celor 8 finalisti in cadrul galei UniChef CUP 2022
- Complimente Bucatarului, o initiativa powered by UniChef
- Agenda Incubator Delivery UniChef
- Experienta UniChef Romania 2016-2020
- Ask the Chef 2020
- Experienta UniChef 2019
- unichef-cup-2019
- Ce a adus nou comunitatea UniChef in 2018?
- Ce s-a intamplat in comunitatea UniChef in 2017?
- Program UniChef
- UniChef CUP 2025 – Creativitate, tehnică și viziune pentru viitorul gastronomiei
- Rezerva-ti locul la Gala UniChef CUP din 05 noiembrie 2023!
- Ce s-a intamplat la UniChef in 2016
- Lansare proiect Unichef 2016
- Gala UniChef CUP 2022
- Complimente bucatarului - Ultima sansa
- Inscriere Incubator HoReCa Delivery UniChef 2021
- Inscriere Incubator HoReCa Delivery UniChef 2021 Formular
- Descoperă poveștile Mentorilor UniChef: Cei patru ași ai bucătăriei românești!
- Rezervă-ți locul în cadrul evenimentului Taste Forward din 19 martie 2025!
- Rezervă-ți locul în cadrul evenimentului Taste Forward din 3 aprilie 2025!
- Rezervă-ți locul în cadrul evenimentului Taste Forward din 4 iunie 2025!
- UniChef CUP
-
Cursuri UniChef
- Meniu evenimente 2017
- Meniu a la Carte Brasov
- Meniu a la Carte Bucuresti
- Meniu Gourmet 2018
- Meniu evenimente 2018
- Bucataria Mediteraneana
- Peste din Marea Neagra
- Organizare Evenimente
- Tehnica Sous Vide
- Produse de Patiserie si Cofetarie
- Bucataria franceza: rafinament si eleganta
- Meniu a la Carte Cluj-Napoca
- Bucataria Fusion
- Meniu Gourmet
- Fine Dining
- Preparate Rata
- Vanat
- Desert
- Prepararea carnii
- Bucataria Italiana
- Meniu a la Carte Constanta 2019
- Meniu a la Carte Iasi 2019
- Meniu a la Carte Timisoara 2019
- Meniu Gourmet Oradea 2020
- Meniu a la Carte Bucuresti 2020
- Meniu a la carte Bucuresti (Pastel de toamna) 2020
- Meniu PATRU ANOTIMPURI Constanta 2022
- Meniu PATRU ANOTIMPURI Bucuresti 2022
- Meniu PATRU ANOTIMPURI Timisoara 2022
- Meniu PATRU ANOTIMPURI Vaslui 2022
- Meniu PATRU ANOTIMPURI Cluj-Napoca 2022
- Istoria Steakhouse – we are Osho
- 4 chefi, 4 demonstratii culinare Future Menus in cadul Foodservice & Hospitality Expo 2024
-
Workshop-uri UniChef
- Workshop Food Truck
- Workshop Bucataria Vegana
- HoReCa in Social Media
-
Incubator Deivery
- Panel de discutii UniChef dedicat Incubatorului Delivery
- Incubator Delivery - Legislatie
- Incubator Delivery - Introducere
- Incubator Delivery – Norme HACCP
- Incubator Delivery - Solutii de curatare si igienizare Pro Formula
- Incubator Delivery – Logistica – P&L si Raportul de gestiune
- Incubator Delivery – Importanta Echipamentelor si a Tehnologiei
- Incubator Delivery – Controlul Costurilor
- Incubator Delivery – Analiza meniului
- Incubator Delivery – Meniu: aplicatii si plating
- Incubator Delivery – Social media & Marketing
- Incubator Delivery – Gaseste-ti vocea: diferentiere si valori
-
Trenduri
- Totul despre peste
-
Totul despre legume
- Povestea unui gust complet pentru preparatele tale cu cartofi
- Cum combini alimentele
- Cum sa pui legumele la murat
- Creeaza propria ta trusa de arome vegetariene
- Un meniu divers si gustos: descarca retetele cu Knorr Fulgi de Cartofi
- Reinventează piureul de cartofi: ai peste 50 de rețete drept inspirație în bucătărie
- Street Food
- Gourmet Fast Food
- Arome Intense
- Cele mai descarcate brosuri ale anului 2018
- Tendintele anului 2019 HoReCa
- Cele mai vizionate materiale ale anului 2019
- Produsele anului 2019
- Tendintele HoReCa 2020
- 50 alimente ale viitorului
- Urmeaza trendul vegan cu Hellmann's
- Sustinem Ziua afacerii tale
- Cele mai vizionate cursuri UFS Academy in 2020
- Sfaturi Delivery Chef Dragos Bercea
-
Bucatariile lumii
- Bucataria braziliana
- Bucataria mexicana
- Bucataria peruana
- Bucataria frantuzeasca
- Bucataria siciliana
- Bucataria taiwaneza
- Bucataria thailandeza
- Bucataria chinezeasca
- Bucataria vietnameza
- Bucataria indiana
- Bucataria malaeziana
- Bucataria coreeana
-
Bucataria asiatica
- Descarca 14 retete inspirate cu gust de cocos
-
Descopera fascinatia bucatariei fusion european-asiatice in 6 retete
- Sosul curry
- Echipamentele bucatariei asiatice
-
Prajirea rapida - Stir Fry
- Campania Expeditia Asiatica
- Sosul japonez Teriyaki
- Campanie produse asiatice Knorr Professional
- Bucataria asiatica: o experinta culinara fara limite
- Descarca brosura Asia Plina de Savoare de la Knorr Professional
-
Bucataria mediteraneana
- Ingrediente de baza si bauturi specifice bucatariei mediteraneene
-
Bucatariile bazinului mediteranean
-
Inspiratie mediteraneeana in 3 retete de la Chefi pentru Chefi
- Stiati ca
- Curiozitati ale bucatariei grecesti
- Curiozitati ale bucatariei italienesti
- Curiozitati ale bucatariei frantuzesti
- Curiozitati ale bucatariei spaniole
- Curiozitati ale bucatariei marocane
- Curiozitatile bucatariei turcesti
- Concurs - Fii primul care incearca gusturile verii!
- Bucataria traditionala
- Bucataria indoneziana
- Bucataria scandinava
-
Evenimente
-
48 de retete cu specific regional romanesc pentru meniuri de evenimente diversificate
-
Idei de meniu
-
Sfaturi pentru organizarea unui eveniment
-
Sfaturi in pregatirea meniului
- Trei event kituri complete pentru evenimente inspirate
- Dosar de Evenimente 2023
- Dosar de Evenimente 2023 Format Tiparit
- Dosar de Evenimente 2023 Format Tiparit
- tombola-dosar-de-evenimente
-
48 de retete cu specific regional romanesc pentru meniuri de evenimente diversificate
- Deserturi
- Sustenabilitate
- Fara gluten
- CHEFS STORIES, sezonul 1
- CHEFS STORIES, episodul 2: intram in bucataria lui Chef Marian Zancianu
- CHEFS STORIES, episodul 3: o dimineata petrecuta cu Chef Stefan Popescu
- Chefs Stories Sezonul 1
- CHEFS STORIES, episodul 4
- CHEFS STORIES, episodul 5
- Propune bucatarul din episodul 6
- Sezon 1
- chefs-stories-episodul-6
- Inspiración para tu HOTEL
- Nevoile bucatarilor de azi
- Retete
- Produse
- Despre noi
- Contact
- Rezultate cautarii
- Aboneaza-te la newsletter
- Termeni legali
- Harta site-ului
- Catalog de Produse bk
- Cluj 2018
- unichefcup2018
-
Creaza cont
- UniChef Cup 2019
- Please Recycle - Ambalaje sustenabile
- Suntem bucătari şefi care venim în sprijinul bucătarilor şefi
-
Creaza cont
- Demo Culinar
- Castiga bilete și gustă victoria la UEFA EURO 2024™
- Castiga articole Hellmann's și gustă victoria la UEFA EURO 2024™
- Modular Email Verification Form
- Catalog de produse Unilever Food Solutions PDF
- Modular Email Status Form
- Modular Newsletter Signup Detail Form
- Modular Newsletter Signup Form
- Modular Signup Popup Form
- Modular Journey Redirection Form
- Categorii
- Categorii
- Branduri
-
Produse
- Hellmann's Ketchup 5 kg
- Hellmann's Mustar Clasic 3 kg
- Knorr Sos de Soia
- Hellmann's Sos de Maioneza Vegan 3L
- Knorr Crutoane natur
- Knorr Supă cremă de Dovleac 1.155 Kg
- Knorr Lasagna 5 kg
- Knorr Spaghetti 3 kg
- Hellmann's Sos de maioneza 850 ml
- Hellmann's Sos de Maioneza Light 10 ml
- Knorr Sos Chili & Soia
- Knorr Sos de Piper verde
- Hellmann's Vinaigrette Citrice
- Hellmann's Mustar 10 ml
- Knorr Sos Brun Spaniol
- Hellmann's Sos barbeque 250 ml
- Knorr Sos Chili & Usturoi
- Knorr Primerba Curry
- Hellmann's Sos de Maioneza Real 5L
- Carte D'Or Topping Crocant Ciocolata Alba 900 g
- Hellmann's Ketchup 856 ml
- Knorr Primerba Creveti
- Knorr Concentrat de Pui
- Knorr Sos De Rosii 3 Kg
- Carte D'Or Topping Fistic 900 g
- Knorr Fulgi de cartofi 20 kg
- Knorr Supa crema de legume
- Knorr Condimente pentru peste
- Knorr Bulion Lichid Vita
- Knorr Fulgi de cartofi 4 kg
- Knorr Rosii intregi decojite
- Knorr GDO Sos Lichid de Branza 1L
- Knorr Concentrat de legume
- Carte D'Or Panna Cotta
- Knorr Fond de Peste
- The Vegetarian Butcher Raw NoBeef Burger 2.26 kg
- Knorr Primerba Pesto Rosu
- Knorr Sos Teriyaki Japonez
- Carte D'Or Topping Crocant Ciocolata Neagra 900 g
- Hellmann's Sos de Maioneza Creamy & Light 5L
- Knorr Sos Lichid cu Ciuperci 1L
- Hellmann's Ketchup 4.8 Kg
- Hellmann's Sos de mustar 250 ml
- Hellmann's Sos Barbeque 4.8 Kg
- Knorr Supa crema de rosii 1 kg
- Knorr Sos Lichid Demi Glace 1L
- Hellmann's Dressing Clasic 1L
- Knorr Condimente pentru Porc
- Knorr Bulion Lichid Homar
- Carte D'Or Topping Caramel 1 Kg
- Knorr Sos Olandez 1 kg
- The Vegetarian Butcher NoChicken Nuggets 1.75 kg
- Carte D'Or Topping Caramel Sarat 1 Kg
- Knorr Bulion Lichid Pui
- Knorr Primerba Asian Pesto
- The Vegeterian Butcher NoSchnitzel 1.8 kg
- Knorr Rantas Alb
- Hellmann's Dressing cu Otet Balsamic 1L
- Knorr Primerba Ierburi de Gradina
- Knorr Sos Quattro Formaggi
- Knorr Bulion Lichid de Homar
- Hellmann's Dressing 1000 de Insule 1L
- Hellmann's Sos cu usturoi 850 ml
- Knorr Supa crema de ciuperci 1.3 kg
- Knorr Pasta de Tomate 0.8 kg
- Knorr Reductie Otet Balsamic
- Delikat Bulgarasi de Savoare Legume 3 Kg
- Carte D'Or Topping Lamaie 1 Kg
- Knorr Concentrat de Vita
- Hellmann's Dressing pentru Salata Caesar 1L
- Hellmann's Dressing Miere si Mustar 1L
- Knorr Bulion Lichid Peste
- Knorr Sos Demi-Glace
- Knorr Arome Intense Condiment Lichid Citrus Fresh
- Knorr Arome Intense Condiment Lichid Deep Smoke
- Hellmann's Sos Barbeque 826 ml
- Knorr Tagliatelle verdi 3 kg
- Hellmann's Ketchup Classic 485 g
- Hellmann's Sos de mustar 850 ml
- Knorr Sos Lemon Butter
- Hellmann's Sos de Maioneza Real 430 ml
- Knorr Condimente pentru Vita
- Knorr Primerba Busuioc
- Knorr Sos Carbonara
- Knorr Rosii cuburi in suc de rosii
- Knorr Penne rigate 3 kg
- Knorr Sos Worcester
- Knorr Fulgi de cartofi cu lapte
- Knorr Supa crema de ciuperci 2 kg
- Carte D'Or Topping Cacao 1 Kg
- Delikat Legume 5 kg
- Knorr Grill
- Knorr Primerba Ierburi de Provence
- Carte D'Or Topping Fructe de Padure 1 Kg
- Delikat Legume 2 kg
- Hellmann's Ketchup 10 ml
- Carte D'Or Topping Capsuni 1 Kg
- Knorr Bulion Lichid Legume
- Knorr Professional Bulion de Vita
- Knorr Sos Bolognese
- Knorr Rosii uscate
- Maizena Spray Antiaderent 500 ml
- Hellmann's Sos Salsa Iute 850 ml
- Knorr Supa Crema Broccoli 1KG
- Knorr Primerba Pesto
- Knorr Condimente pentru Pui
- The Vegetarian Butcher Crispy NoChicken Burger 1.8 Kg
- Delikat Bulgarasi de Savoare Gaina 3 kg
- Knorr Bratenjus - Sos pentru friptura
- Knorr Arome IntenseCondiment Lichid Roast Umami
- Carte D'Or Crema Caramel 1.25 Kg
- Knorr Sos picant cu chili si rosii
- Knorr Peperonata
- Knorr Pasta de Tomate 4.5 kg
- Knorr Aspic de porc
- Knorr Sos Olandez 1 L
- Knorr Amidon de porumb
- Knorr Mise en Place Pasta Sofran 800g
- Hellmann's Sos de maioneza cu suc de lamaie 850 ml
- Delikat Bors Magic
-
Mostre de produs
- Knorr Professional Bulion de Vita
- Knorr Sos de Piper verde
- Knorr Primerba Ierburi de Provence
- Knorr Bulion Lichid Pui
- Knorr Condimente pentru peste
- Knorr Condimente pentru Vita
- Knorr Condimente pentru Porc
- Knorr Condimente pentru Pui
- Knorr Supa crema de ciuperci 1.3 kg
- Knorr Grill
- Knorr Sos Lemon Butter
- Knorr Sos Quattro Formaggi
- Knorr Rantas Alb
- Knorr Aspic de porc
- Knorr Primerba Pesto Rosu
- Knorr Primerba Busuioc
- Knorr Primerba Ierburi de Gradina
- Knorr Primerba Pesto
- Knorr Primerba Creveti
- Knorr Primerba Asian Pesto
- Knorr Primerba Curry
- Knorr Bulion Lichid Vita
- Knorr Bulion Lichid Legume
- Knorr Supa crema de legume
- Knorr Amidon de porumb
- Knorr Sos Teriyaki Japonez
-
Retete
- Salata de cartofi cu dressing cu miere si mustar
- Sparanghel pe gratar cu unt miso, ou fiert si togarashi
- Lasagna crocantă
- Tochitura de porc cu mujdei de usturoi
- Orez negru cu fructe de mare
- Risotto cu mix de ciuperci
- Rib eye cu sos de piper verde
- TOAMNA – Piept de rata copt cu garnitura marocana si cartof dulce, sos brun spaniol si trufe
- Tofu din grau incoltit cu arpagic, germeni de fasole si ciuperci Shimeji
- PRIMAVARA – Cuib de mamaliga cu ou panko, branza de capra si spanac/urzici
- Snitel pe briosa cu salota dulce-acrisoara si sos tartar
- Biban de mare cu mazăre aromatizată
- Duo berbecut in mantie de verdeturi si piept de pui cu spanac
- Muschiulet de porc cu chorizo, Pomme Duchesse si sos de piper verde
- File de cod cu piure de spanac
- Vinete la grătar, umplute cu escabeche de pui, miso și sherry
- Salata Caesar
- Black Angus ribeye in tempura, ciuperci chanterelle, piure de pastarnac cu ulei de trufe, ridiche Daikon fondant cu sos chilli si soia, sos Bearnaise, sos Choron picant cu chili si rosii
- Burger ossobuco cu maioneza gremolata si sos de rosii
- Primavara – Rillette de rata cu mere verzi si ridichi
- Frigarui cu cotlet de porc si ananas
- Supa crema de cartofi dulci si rosii
- Friptura din piept de rata cu garnitura de piure de cartofi si pesto rosu, salata de morcovi, portocale si goji si sos de piper verde
- Mr. Ben San
- IARNA – Beef bourguignon cu piure de radacinoase
- Toamna – Iepure gatit lent cu cous cous si spuma de gutui cu anason
- Supa crema de cartofi cu praz si bacon crocant
- Stridii cu Sos Olandez
- Porc cu fenicul si salsa de rosii
- Burger de vită cu sos gourmet
- Sarmale cu mamaliguta - Vegan
- Cheesecake cu fistic
- Frigarui de pui in stil japonez
- Oua Benedict cu bacon, avocado si creveti
- Musaca cu piure de cartofi, dovlecei si ragu de vita
- Ceafa de porc presata cu pulpa de pui umpluta cu carnati uscati
- Fish & Chips-File de halibut în crustă de panko cu iaurt și pesto roșu, piure de cartofi dulci cu migdale, ardei copt și usturoi, crumble din cartofi dulci și cărbune activ, maioneză Hulk din albuș de ou aromatizat cu pătrunjel, pesto busuioc și mere
- Sandvis cu ou si maioneza
- Muschiulet de porc cu chorizo si piure de cartofi cu pesto rosu
- Scarita de porc cu sos de barbeque si cartofi parfumati cu usturoi si cimbru
- Tartă cu fructe de pădure și cremă de vanilie, ganaj de ciocolată
- Burger Barbeque
- Calcan la abur cu spanac cu lapte de cocos si citrice si icre de pastrav
- Frigărui de hering marinat crud, fript la flacără, cu sos picant cu mango
- File de dorada regala cu creveti si tortellini cu spanac, sfere de cartofi cu sofran si sos olandez
- Coaste de vita glazurate cu legume radacinoase si coriandru
- Paella mixta
- Cannelloni de mere “Granny Smith” umplut cu king crab, Lumpfish caviar și dressing de zmeură
- Supa crema de morcovi
- Prajitură cu lămâie: blat trampat cu espresso cu cremă de vanilie, sos de caramel și mousse de cappuccino
- Little Willies cu ceapa prajita, sos lejer de legume si piure de cartofi
- Piept de rață a la orange
- Mousse de ciocolata cu fulgi de chili si sare neagra
- Burger Veggie Wellington (vegetarian)
- Vanata NoMince gratinata
- Salata cu ton in crusta de susan negru
- File de Somon in Crusta de Ierburi si Mustar
- Ceai energizant cu menta si lamaie verde
- Surf and Turf
- Supa de cocos negru si pere galbene
- Scoici Saint Jacques cu piure de pastarnac, crumble de Chorizo si sos de sofran
- Tajine marocan de miel
- Pulpa de miel sous vide, galbiori si usturoi verde, orez rosu in crusta panko, sos gravy si crema de malai cu sofran
- Pui cu curry rosu thailandez
- Prajitură cu duo mousse și sos de fructe de pădure
- Rulada de curcan cu merisoare
- Duo cotlet de porc gratinat si piept de pui mediteranean
- Salata Crispy NoChicken cu dressing cu ierburi de gradina
- Snitel vegetarian cu salata de rosii, cartofi wedges si sos tartar
- Crema fina de telina, ulei de trufe si pudra de alune de padure
- TOAMNA – Piept de rata pe pat de piure de dovleac, sparanghel, rosii cherry, sos demi-glace cu portocale
- File salau in crusta de alune si sos de lamaie cu unt, cartofi gratinati alaturi de legume provence
- Burger Chimicurry
- Tiramisu reinterpretat
- Supă cremă de praz cu rață confit
- Coaste de miel cu dressing de ardei gras si legume dulce acrisoare
- VARA – File de sea bass cu sparanghel si edamame, sos de crustacee cu sofran
- Crema de spanac cu mamaliga fripta si ciuperci sote
- Creveți în crustă tempura masago, serviți cu orez prăjit și mango marinat în citrus fresh
- Taitei NoChicken la wok
- Burger cu sos Salsa iute, ramen si maioneza picanta
- Morcovi caramelizati cu maioneza Za'atar
- Duo din cozi de creveti si scoici Saint Jacques, mille-feuille din cartofi cu infuzie de sofran si pudra din carnati Chorizo
- Arancini cu orez înăbușit în bulion lichid de homar, emulsie de usturoi negru, gel de mango, salsa de mere cu crocant din apio, ridiche și sfeclă roșie
- Iarna – Ceafa de mangalita cu mamaliga prajita, salata crocanta cu dressing de hrean si sfecla fiarta in vin de porto
- Burger vegan cu avocado si cartofi dulci prajiti
- Tort de morcovi și scorțișoară
- Sandwich Crispy NoChicken cu salata coleslaw
- Mousse de ciocolată cu pere poșate și tort de ciocolată
- Iepure cu legume
- Ceai de fructe tropicale
- File somon Teriyaki
- File de cod negru în crustă de langustine, sos de ardei copți parfumați cu chorizo, piure de cartofi dulci și baby legume
- Ciorba de Pui a la Grec - Vegetariana
- Rillettes de rață în aspic
- Salata cu tofu si castravete
- Salata de pui cu kale
- Tod Man Kung Chiftelute picante cu creveti
- Enchiladas cu dovleac, quinoa si branza de capra
- Ramen, salată bok choy, ciuperci aromatizate cu Deep Smoke, servit cu The Vegetarian Butcher Crispy NoChicken Burger și icre de păstrăv
- Clatite din fidea cu lufa, tofu si shiitake
- Creveti cu ierburi in stil chinezesc
- Pizza in stil Chicago
- Piept de pui cu sos de nuci si salata de couscous cu branza de capra
- Moelleux au chocolate
- Hot Dog Gourmet
- Scoici Saint-Jacques marinate in sofran pe pat de mamaliga neagra si crema de cartofi mov si varza rosie
- Linguini cu pesto, goji si migdale, file de ton si spuma din sos de citrice
- Wrap cu somon fume si sos olandez
- File de pește prăjit cu ulei de chili Sichuan
- Supa crema de dovleac cu lapte de cocos si arahide
- Burger barbecue vegan
- Crochete de cartofi cu branza cheddar
- Telina in crusta tempura, quinoa crispy, piure de avocado, sos de smantana cu hrean, felii de grapefruit, creveti black tiger in cataif
- Ceai de vara cu zmeura
- Salata de cartofi cu anghinare si tarator de alune
- Muschi de vitel in crusta de cenusa, cartofi Dauphinoise, pastarnac aerat si sos de Porto
- Porchetta
- Terină din piept de rață sălbatică
- Modern tenderloin con porcini (muschi de vita cu hribi)
- Vara – Somon gatit sous vide in ulei de masline cu salsa de citrice
- Lup de mare, chorizo cuburi, porcini caramelizate cu sweet chilli, piure de fasole alba, spuma cu Yuzu
- Souffle din ciocolata neagra cu infuzie de citrice
- Balotina de salau, piure de cartofi cu ardei copti si bacon, legume noisettes cu ierburi, sos crema de crustacee cu mustar
- Salata Monaco cu pastrama de rata si citrice
- Tacos cu file de peste si salata Coleslaw
- Cheesecake la rece, gel de caramel cu Yuzu, pasta de susan negru, tuiles cu susan si wasabi
- Vita la tigaie cu fasole afumata si carnati chorizo
- Curry de pui pe pat de orez prajit
- Ciorba de burta boiereasca
- Crispy NoChicken wrap cu sos salsa
- Somon cu tarhon si sos de unt
- Supa de pui cu taitei
- Pui pitic cu legume de primavera si ulei aromatizat
- Risotto cu ciuperci de padure si prepelita
- Tocana vegana
- Ciuperci Oyster Teriyaki
- Sosatie-uri sud-africane cu miel și caise
- Snitel vegan cu salata japoneza
- Pizza vegana NoMince cu rosii cherry
- Panna cotta cu fructe de pădure și topping de căpșuni
- Butterfish in crusta de fistic si bacon si spuma de creveti
- Sosuri si marinade barbeque
- Panna Cotta cu lapte de cocos, fructe de pădure și sos de citrice
- Pui prăjit în stil asiatic, cu glazură picantă & vafe cu maioneză de arțar
- Piept de porc la cuptor cu piure de morcovi infuzat cu anason si morcovi tineri caramelizati cu reductie de otet balsamic
- Paste siciliene
- Supa din coada de vita in stil chinezesc
- Friptura din antricot de vita cu linte neagra, fasole si varza de Bruxelles
- Stroganoff de vita cu orez basmati
- Somon tratat cu gin tonic, textura de castravete si marar
- Mușchiuleț de porc cu brânză de capră și nuci în mantie de jambon afumat
- Ciorba de perisoare afumata
- Foie Gras
- Taco vegan cu conopida prajita, salata de mango verde si sos picant
- File de calcan, sparanghel afumat, confit de citrice
- Cholent cu Kishka
- Terina de pui cu smochine si spanac
- Coaste vitel cu sos barbeque si legume cu ghimbir
- Bao bun cu No Beef Burger marinat în sos Teriyaki, salată de alge wakame, ceapă verde și semințe de susan
- Supă cremă de topinambur, pudră din boabe de cafea Arabica
- Terină de rață cu ierburi de Provence, jeleu din ardei copt și salată micro plante
- Cotlet de miel, marmelada de rosii, branza paneer
- Duo piept de rață infuzat cu lavandă și salvie, jumări din confit de rață, piure de țelină și păstârnac, cannelloni umplut cu varză roșie călită, relish de legume și sos de sfeclă coaptă
- Chilli Con Carne
- Burger Crispy NoChicken cu sos maioneza cu mango
- PRIMAVARA – Veloute de leurda, ou posat de prepelita, ceapa prajita deshidratata
- Aripioare de pui Teriyaki
- Roșii asortate și burrata asezonate cu dressing balsamic
- Snitel vegetarian "a la bonne femme"
- Terina de peste in crusta de parmezan si ierburi aromate
- Snitel vegetarian cu cartofi prajiti cu rozmarin, coleslaw si lime
- Iarna – Cotlet de Mangalita Tomahawk marinat in ierburi de provence si sos de mustar, cartofi copti umpluti cu broccoli si sos gorgonzola, sos de piper verde
- Coaste de vițel și cotlet de miel cu legume Primavera
- Frigarui cu carnaciori si sos barbeque
- Cappuccino de ciuperci si toast cu branza si trufe
- Paste cu midii, rosii si masline
- File butterfish cu sos de rosii si ardei colorat
- Salata de quinoa cu conopida prajita
- Salata cu somon la gratar si dressing cu miere si mustar
- Platou mixt
- Aripioare de pui barbeque si orez cu ghimbir si susan
- Antricot de vită și cartofi confit
- Balotină de porc, cartofi aromatizați cu trufe și baby carrots
- Rafaelo din file de păstrăv afumat, barotat în ierburi de Provence
- Noodles la wok asezonati cu supa clara de vita
- Friptura de cerb cu ragu de castane si gogosele din cartofi
- Saramura de pui cu rosii si ardei copt
- Piept de rata cu togarashi, sos de vin cu prune si legume crocante
- Vara – Trio Mediteranean (file de ton cu avocado si sos salsa, creveti B.T. cu anghinare romana si vinegreta de zmeura si scoici saint jacques pe pat de rosii cherry cu pesto busuioc)
- Tocanita de cerb cu zbarciogi, castane si crema de dovleac
- Scoici Saint Jacques cu piure de pastarnac, crumble de Chorizo si sos de sofran
- Humus din naut cu sfera crocanta din naut cu halloumi si gel din ardei copt, usor afumat
- Salata cu ton rosu si sos de miere cu mustar
- Mariscada
- Fasii NoChicken cu curry verde in stil thai
- Panna Cotta cu insertie de jeleu de cirese amare, spuma usor picanta de cocos si topping de ciocolata
- Merluciu in sos de cidru
- Couscous cu legume
- Mititei umpluti cu branza de capra, cipsuri de cartofi si spuma de mustar cu perle de branza
- Lasagna Primavera
- Gel de sfecla rosie, pudra de icre rosii, rulada de avocado cu creveti, somon la tigaie cu sos Teriyaki, sparanghel cu parmesan crocant, ulei de lamaie
- Para fiarta in vin rosu cu scortisoara, spuma de ciocolata cu miez de branza cu mucegai si fistic
- Ton rosu in crusta de susan, tofu silk in crusta panko, taitei de orez aromatizati cu pesto asiatic, ou marinat si salata de alge wakame
- Vita cu anason servita cu orez basmati aromatizat cu ghimbir
- Salata cu sfecla rosie, ciuperci negre si dressing asiatic
- Surf & Turf
- Hamburger
- Wrap cu ton si fasole alba
- Tocanita de cerb cu legume si galuste
- Salata de paste cu rosii uscate la cuptor
- Ceai racoritor cu citrice si menta
- File de pui coquelet cu mere caramelizate si sos de nuci verzi
- Lasagna cu somon
- Sandvis Portobello
- Ciuperci umplute cu tofu si pesto
- Ramen picant cremos cu pui Char Siu
- Chiftelute-aperitiv de inspiratie siciliana: arancini cu orez in stil Carbonara
- Prajitura pufoasa cu lapte de cocos, fructe de padure si topping de caramel
- Chiftele din carne de crab si peste cu sos de avocado picant
- Somon gatit la aburi si risotto de sparanghel
- Pui in sos Teriyaki
- Duo piept de rata si pui asiatic cu simfonie de varza rosie si muguri de pin
- Sos Bearnaise / Chantilly / Maltaise (derivate sos olandez)
- Souvlaki de pui cu tzatziki cu zucchini
- Lipie cu humus de dovleac, za’tar si confit de ceapa
- Cotlete de berbecut invelite in pudra de rucola, mini legume grill, sos demi-glace, spuma de vin
- Lasagna crocantă
- Tochitura de porc cu mujdei de usturoi
- Orez negru cu fructe de mare
- Risotto cu mix de ciuperci
- Rib eye cu sos de piper verde
- TOAMNA – Piept de rata copt cu garnitura marocana si cartof dulce, sos brun spaniol si trufe
- Tofu din grau incoltit cu arpagic, germeni de fasole si ciuperci Shimeji
- PRIMAVARA – Cuib de mamaliga cu ou panko, branza de capra si spanac/urzici
- Snitel pe briosa cu salota dulce-acrisoara si sos tartar
- Biban de mare cu mazăre aromatizată
- Duo berbecut in mantie de verdeturi si piept de pui cu spanac
- Muschiulet de porc cu chorizo, Pomme Duchesse si sos de piper verde
- File de cod cu piure de spanac
- Vinete la grătar, umplute cu escabeche de pui, miso și sherry
- Salata Caesar
- Black Angus ribeye in tempura, ciuperci chanterelle, piure de pastarnac cu ulei de trufe, ridiche Daikon fondant cu sos chilli si soia, sos Bearnaise, sos Choron picant cu chili si rosii
- Burger ossobuco cu maioneza gremolata si sos de rosii
- Primavara – Rillette de rata cu mere verzi si ridichi
- Frigarui cu cotlet de porc si ananas
- Supa crema de cartofi dulci si rosii
- Friptura din piept de rata cu garnitura de piure de cartofi si pesto rosu, salata de morcovi, portocale si goji si sos de piper verde
- Mr. Ben San
- IARNA – Beef bourguignon cu piure de radacinoase
- Toamna – Iepure gatit lent cu cous cous si spuma de gutui cu anason
- Supa crema de cartofi cu praz si bacon crocant
- Stridii cu Sos Olandez
- Porc cu fenicul si salsa de rosii
- Burger de vită cu sos gourmet
- Sarmale cu mamaliguta - Vegan
- Cheesecake cu fistic
- Frigarui de pui in stil japonez
- Oua Benedict cu bacon, avocado si creveti
- Musaca cu piure de cartofi, dovlecei si ragu de vita
- Ceafa de porc presata cu pulpa de pui umpluta cu carnati uscati
- Fish & Chips-File de halibut în crustă de panko cu iaurt și pesto roșu, piure de cartofi dulci cu migdale, ardei copt și usturoi, crumble din cartofi dulci și cărbune activ, maioneză Hulk din albuș de ou aromatizat cu pătrunjel, pesto busuioc și mere
- Sandvis cu ou si maioneza
- Muschiulet de porc cu chorizo si piure de cartofi cu pesto rosu
- Scarita de porc cu sos de barbeque si cartofi parfumati cu usturoi si cimbru
- Tartă cu fructe de pădure și cremă de vanilie, ganaj de ciocolată
- Burger Barbeque
- Calcan la abur cu spanac cu lapte de cocos si citrice si icre de pastrav
- Frigărui de hering marinat crud, fript la flacără, cu sos picant cu mango
- File de dorada regala cu creveti si tortellini cu spanac, sfere de cartofi cu sofran si sos olandez
- Coaste de vita glazurate cu legume radacinoase si coriandru
- Paella mixta
- Cannelloni de mere “Granny Smith” umplut cu king crab, Lumpfish caviar și dressing de zmeură
- Supa crema de morcovi
- Prajitură cu lămâie: blat trampat cu espresso cu cremă de vanilie, sos de caramel și mousse de cappuccino
- Chocolate Mousse Tulip
- Primavara – Salata cu quinoa, avocado, rodie, somon si dressing de citrice si ierburi de gradina
- Conopida si broccoli gratinate
- Coaste de porc cu anason si ghimbir
- Piept de rata, varza rosie caramelizata, sos de portocale
- Salata NoChicken Curry
- File suprem de pui cu legume la gratar, cartofi copti si crema de branza
- Flammkuchen cu Ardei Gras si Branza de Capra
- Sarmalute in cuib
- Sandwich de porc cu dovlecei la gratar si guacamole
- Supa de coasta de porc, usturoi negru si curmale rosii
- Surf & Turf cu vita si creveti
- Salata Caesar vegetariana
- Club Sandwich
- Paella marinera
- Limbă de vită, momițe crocante de vițel, terină de cartofi parfumați cu trufe și sos demi-glace
- Tacos cu fasii din carne de porc si ananas prajit
- Piept de rata Saint Germain
- Orzo pasta cu nduja, creveti, crema de branza cu ierburi fine si pasta de creveti Primerba
- Panna cotta cu tartelette de fructe și topping de căpșuni
- Piept de pui in crusta de ciuperci, soufflé de spanac si radacinoase caramelizate si jus lejer cu ierburi aromatice
- Calamar umplut cu fructe de mare
- IARNA – Vrabioara de vita cu broccoli, pak choy, sos de piper verde, patrunjel cret, sare maldon
- Tacos cu pește în stil Baja Californian
- Tăiței crocanți cu bisque de creveți
- Burger de vita
- File de cod la abur cu sos de tamarind
- Toamna – Coquelet cu piure de radacinoase albe, edamame sote, sos demi-glace si ulei aromatizat cu tarhon
- Pachetele din foaie de orez umplute cu carne de porc si legume cu sos chili si rosii
- Scarita porc in glazura asiatica
- Tarta de crema de telina, parmezan si germeni de mazare