Harta site-ului
Unilever Food Solutions
-
Inspiratie zi de zi
- Future Menus 2025
- Meniurile Viitorului 2024
-
Raport Top 8 Tendinte Globale privind Meniurile
- Pentru bucatari: Profitabilitate
-
Knorr Professional
- Concurs Knorr Professional 2023
- 6 bucatari profesionisti reinventeaza gusturi, texturi si arome cu Gama Knorr Bulioane: descarca brosura cu cele 13 retete
- Chef George Toparceanu, Moldova, creeaza un meniu eclectic, imbinand traditia cu modernul
- Chef Florin Kiss, Banat, reinventeaza bucataria traditionala
- Chef Arpad Bran, Muntenia, pregateste eficient retete adaptate zonei
- Chef Cristian Carabageac, Muntenia, imbina aromele si texturile adcvate unui still urban
- Chef Dana Dogantekin
- Chef Robert Voicu
- 1 intrebare, 150 de premii: Tu ce asteptari ai de la un ajutor de bucatar ideal
- 56 de retete diverse, pentru meniuri care te determina sa revii
- Cum sa iti alegi bulionul potrivit pentru bucataria ta?
- De ce este momentul sa incluzi o sectiune Vegana in meniul tau?
- Trendurile anului 2019 in materie plating
- Tombola Knorr Bulioane 2020
- Brosura Knorr Bulioane 2020
- 6 retete marca Knorr Professional
- Sustenabilitate
- Descopera Bulionul Potrivit
-
Lasa-te inspirat de o selectie de retete Knorr Professional!
- Knorr Professional Bulioane Lichide Concentrate
-
10 retete pline de gust cu Knorr Professional si Thermomix
- Descarca brosura Primerba de la Knorr Professional
- CONCURS: Expeditie mediteraneana cu Knorr Primerba
- Knorr Primerba 2024 - Voteaza reteta castigatoare
- Concurs Knorr Professional 2024
- Explorează o colecție de 92 de rețete cu bulioanele Knorr Professional
- Expeditii Culinare Knorr Professional
- Knorr Professional Tombola Primerba 2024
- Knorr Professional Tombola Asian 2024
- Obtine o demonstratie culinara in locatia ta cu Bulioanele Knorr Professional
- Inspiră-te din rețetele ambasadorilor Knorr Professional!
- Sosuri de la A la Z
-
La drum cu Hellmann's
- Noutati si tendinte de la Hellmann’s
- 5 lucruri pe care nu le stiai despre sosurile Hellman’s
-
Descarca brosura cu retete Hellmann’s si exploreaza noi gusturi si experiente! Vezi ce urmeaza!
-
O calatorie digitala Hellmann's
- Dip-uri de la Hellmann's
-
Descarca brosura cu retete delicioase de la Hellmanns
- Retete potrivite pentru sezonul cald de la Hellmann's
- Sezonul gratarului cu Hellmann's
- Sfaturi, recomandari si resurse pentru profesionistii pasionati de food truck-uri
-
Sosuri derivate cu Hellmann's: de la Aioli la Wasabi
- Gustări Delicioase - Ghid de rețete cu Hellmann's
- The Vegetarian Butcher
-
UFS Academy
- Fotografia culinară pe rețelele sociale
- Arta Platingului
- Chefs Stories Sezonul 1
- Premiumisation / Premiumizare
- Siguranța alimentară
- Gătire în vid
- Bucătăria vegană
- Din grădină la masă
- Bucătăria de inspirație nordică
- Gătitul cu sifon
- Grătarul de weekend
- Fără risipă: cap, coadă și organe
- Tapas: lemn, fum și foc
- Sufleu
- Alimentația sănătoasă - Inițiere
- chefs-stories-sezonul-2
- CURS ONLINE PENTRU BUCATARI: Managementul Risipei Alimentare | Unilever Food Solutions
- CURS GRATUIT PENTRU BUCĂTARI: Legume Irezistibile cu Christian Weij | Unilever Food Solutions
- CURS GRATUIT PENTRU BUCĂTARI: Meniuri cu Risipă Alimentară Redusă cu Christian Weij | Unilever Food Solutions
- Tombola UFS Academy
- Inspiratie pentru HOTELURI
-
Impreuna in perioada COVID-19
-
Siguranta alimentara
- Cum sa previi contaminarea alimentelor
- Verifica daca indeplinesti standardele HACCP
- Curatenia in restaurant: lista de verificare
- Cele mai comune locuri cu risc din restaurant
- 7 sfaturi de care sa tii cont ACUM
- Cele mai comune 7 provocari si solutii privind siguranta alimentara
- Factorii AATTOU in siguranta alimentara
-
8 dintre cei mai des intalniti alergeni alimentari
- Igiena in bucatarie si restaurant
- Masuri de siguranta: materiale descarcabile
-
Delivery
- Sunt alimentele tale sigure pentru a face delivery
- 5 moduri prin care verifici daca esti pregatit pentru delivery
- Trucuri pentru retetele pregatite pentru delivery
- Mit sau adevar in delivery
- Chef Alessandro Di Prisco despre delivery la restaurantul Al Forno
- GrabFood ofera 5 sfaturi despre cum sa iti promovezi afacerea pentru delivery
- Cum sa te inscrii pe o platforma de delivery
- Atrage mai multi clienti cu un meniu delivery bine facut
- Creste vanzarile pe zona de delivery cu supe si bauturi nutritive
- Solutii creative pentru locatia ta HoReCa in perioada COVID-19
- Nutritie si imunitate
- Protejarea profitului
- Digital marketing pentru restaurante
-
Siguranta alimentara
-
UniChef
- UniChef CONNECT
-
Noutati UniChef
- 5 finaliști, 5 ani de excelență culinară de-a lungul edițiilor UniChef CUP
- Au început înscrierile în UniChef CUP 2024-2025: Oportunitatea ta de a străluci în bucătărie!
- Program UniChef
- Descopera experienta celor 8 finalisti in cadrul galei UniChef CUP 2022
- Complimente Bucatarului, o initiativa powered by UniChef
- Agenda Incubator Delivery UniChef
- Experienta UniChef Romania 2016-2020
- Ask the Chef 2020
- Experienta UniChef 2019
- unichef-cup-2019
- Ce a adus nou comunitatea UniChef in 2018?
- Ce s-a intamplat in comunitatea UniChef in 2017?
- Program UniChef
- Descopera experienta UniChef CUP 2023
- Rezerva-ti locul la Gala UniChef CUP din 05 noiembrie 2023!
- Ce s-a intamplat la UniChef in 2016
- Lansare proiect Unichef 2016
- Gala UniChef CUP 2022
- Complimente bucatarului - Ultima sansa
- Inscriere Incubator HoReCa Delivery UniChef 2021
- Inscriere Incubator HoReCa Delivery UniChef 2021 Formular
- Descoperă poveștile Mentorilor UniChef: Cei patru ași ai bucătăriei românești!
- Rezervă-ți locul în cadrul evenimentului Taste Forward din 19 martie 2025!
- Rezervă-ți locul în cadrul evenimentului Taste Forward din 3 aprilie 2025!
- UniChef CUP
-
Cursuri UniChef
- Meniu evenimente 2017
- Meniu a la Carte Brasov
- Meniu a la Carte Bucuresti
- Meniu Gourmet 2018
- Meniu evenimente 2018
- Bucataria Mediteraneana
- Peste din Marea Neagra
- Organizare Evenimente
- Tehnica Sous Vide
- Produse de Patiserie si Cofetarie
- Bucataria franceza: rafinament si eleganta
- Meniu a la Carte Cluj-Napoca
- Bucataria Fusion
- Meniu Gourmet
- Fine Dining
- Preparate Rata
- Vanat
- Desert
- Prepararea carnii
- Bucataria Italiana
- Meniu a la Carte Constanta 2019
- Meniu a la Carte Iasi 2019
- Meniu a la Carte Timisoara 2019
- Meniu Gourmet Oradea 2020
- Meniu a la Carte Bucuresti 2020
- Meniu a la carte Bucuresti (Pastel de toamna) 2020
- Meniu PATRU ANOTIMPURI Constanta 2022
- Meniu PATRU ANOTIMPURI Bucuresti 2022
- Meniu PATRU ANOTIMPURI Timisoara 2022
- Meniu PATRU ANOTIMPURI Vaslui 2022
- Meniu PATRU ANOTIMPURI Cluj-Napoca 2022
- Istoria Steakhouse – we are Osho
- 4 chefi, 4 demonstratii culinare Future Menus in cadul Foodservice & Hospitality Expo 2024
-
Workshop-uri UniChef
- Workshop Food Truck
- Workshop Bucataria Vegana
- HoReCa in Social Media
-
Incubator Deivery
- Panel de discutii UniChef dedicat Incubatorului Delivery
- Incubator Delivery - Legislatie
- Incubator Delivery - Introducere
- Incubator Delivery – Norme HACCP
- Incubator Delivery - Solutii de curatare si igienizare Pro Formula
- Incubator Delivery – Logistica – P&L si Raportul de gestiune
- Incubator Delivery – Importanta Echipamentelor si a Tehnologiei
- Incubator Delivery – Controlul Costurilor
- Incubator Delivery – Analiza meniului
- Incubator Delivery – Meniu: aplicatii si plating
- Incubator Delivery – Social media & Marketing
- Incubator Delivery – Gaseste-ti vocea: diferentiere si valori
-
Trenduri
- Totul despre peste
-
Totul despre legume
- Povestea unui gust complet pentru preparatele tale cu cartofi
- Cum combini alimentele
- Cum sa pui legumele la murat
- Creeaza propria ta trusa de arome vegetariene
- Un meniu divers si gustos: descarca retetele cu Knorr Fulgi de Cartofi
- Reinventează piureul de cartofi: ai peste 50 de rețete drept inspirație în bucătărie
- Street Food
- Gourmet Fast Food
- Arome Intense
- Cele mai descarcate brosuri ale anului 2018
- Tendintele anului 2019 HoReCa
- Cele mai vizionate materiale ale anului 2019
- Produsele anului 2019
- Tendintele HoReCa 2020
- 50 alimente ale viitorului
- Urmeaza trendul vegan cu Hellmann's
- Sustinem Ziua afacerii tale
- Cele mai vizionate cursuri UFS Academy in 2020
- Sfaturi Delivery Chef Dragos Bercea
-
Bucatariile lumii
- Bucataria braziliana
- Bucataria mexicana
- Bucataria peruana
- Bucataria frantuzeasca
- Bucataria siciliana
- Bucataria taiwaneza
- Bucataria thailandeza
- Bucataria chinezeasca
- Bucataria vietnameza
- Bucataria indiana
- Bucataria malaeziana
- Bucataria coreeana
-
Bucataria asiatica
- Descarca 14 retete inspirate cu gust de cocos
-
Descopera fascinatia bucatariei fusion european-asiatice in 6 retete
- Sosul curry
- Echipamentele bucatariei asiatice
-
Prajirea rapida - Stir Fry
- Campania Expeditia Asiatica
- Sosul japonez Teriyaki
- Campanie produse asiatice Knorr Professional
- Bucataria asiatica: o experinta culinara fara limite
- Descarca brosura Asia Plina de Savoare de la Knorr Professional
-
Bucataria mediteraneana
- Ingrediente de baza si bauturi specifice bucatariei mediteraneene
-
Bucatariile bazinului mediteranean
-
Inspiratie mediteraneeana in 3 retete de la Chefi pentru Chefi
- Stiati ca
- Curiozitati ale bucatariei grecesti
- Curiozitati ale bucatariei italienesti
- Curiozitati ale bucatariei frantuzesti
- Curiozitati ale bucatariei spaniole
- Curiozitati ale bucatariei marocane
- Curiozitatile bucatariei turcesti
- Concurs - Fii primul care incearca gusturile verii!
- Bucataria traditionala
- Bucataria indoneziana
- Bucataria scandinava
-
Evenimente
-
48 de retete cu specific regional romanesc pentru meniuri de evenimente diversificate
-
Idei de meniu
-
Sfaturi pentru organizarea unui eveniment
-
Sfaturi in pregatirea meniului
- Trei event kituri complete pentru evenimente inspirate
- Dosar de Evenimente 2023
- Dosar de Evenimente 2023 Format Tiparit
- Dosar de Evenimente 2023 Format Tiparit
- tombola-dosar-de-evenimente
-
48 de retete cu specific regional romanesc pentru meniuri de evenimente diversificate
- Deserturi
- Sustenabilitate
- Fara gluten
- CHEFS STORIES, sezonul 1
- CHEFS STORIES, episodul 2: intram in bucataria lui Chef Marian Zancianu
- CHEFS STORIES, episodul 3: o dimineata petrecuta cu Chef Stefan Popescu
- Chefs Stories Sezonul 1
- CHEFS STORIES, episodul 4
- CHEFS STORIES, episodul 5
- Propune bucatarul din episodul 6
- Sezon 1
- chefs-stories-episodul-6
- Inspiración para tu HOTEL
- Nevoile bucatarilor de azi
- Future Menu 2025
- Retete
- Produse
- Despre noi
- Contact
- Rezultate cautarii
- Aboneaza-te la newsletter
- Termeni legali
- Harta site-ului
- Catalog de Produse bk
- Cluj 2018
- unichefcup2018
-
Creaza cont
- UniChef Cup 2019
- Please Recycle - Ambalaje sustenabile
- Suntem bucătari şefi care venim în sprijinul bucătarilor şefi
-
Creaza cont
- Demo Culinar
- Castiga bilete și gustă victoria la UEFA EURO 2024™
- Castiga articole Hellmann's și gustă victoria la UEFA EURO 2024™
- Modular Email Verification Form
- Catalog de produse Unilever Food Solutions PDF
- Modular Email Status Form
- Modular Newsletter Signup Detail Form
- Modular Newsletter Signup Form
- Modular Signup Popup Form
- Modular Journey Redirection Form
- Categorii
- Categorii
- Branduri
-
Produse
- Carte D'Or Topping Caramel Sarat 1 Kg
- Knorr Fulgi de cartofi 4 kg
- Hellmann's Sos cu usturoi 850 ml
- Knorr Condimente pentru peste
- Knorr Grill
- Hellmann's Ketchup 10 ml
- Delikat Legume 5 kg
- Hellmann's Ketchup 5 kg
- Knorr Sos Carbonara
- Carte D'Or Topping Crocant Ciocolata Alba 900 g
- Hellmann's Sos barbeque 250 ml
- Knorr Sos Bolognese
- Hellmann's Sos de Maioneza Real 430 ml
- Knorr Condiment Lichid Deep Smoke
- Knorr Bratenjus - Sos pentru friptura
- Knorr Primerba Creveti
- Knorr Sos Brun Spaniol
- Knorr Mise en Place Pasta Sofran 800g
- Hellmann's Sos de maioneza cu suc de lamaie 850 ml
- Knorr Professional Bulion de Vita
- Knorr Concentrat de Vita
- Knorr Supa Crema Broccoli 1KG
- Knorr Sos de Piper verde
- Knorr Bulion Lichid Legume
- Knorr Sos Quattro Formaggi
- Knorr Spaghetti 3 kg
- Hellmann's Dressing cu Otet Balsamic 1L
- Knorr Aspic de porc
- Hellmann's Mustar Clasic 3 kg
- Hellmann's Dressing Miere si Mustar 1L
- Knorr Condimente pentru Vita
- Knorr Primerba Asian Pesto
- Hellmann's Sos de Maioneza Creamy & Light 5L
- Delikat Bors Magic
- Knorr Bulion Lichid de Homar
- Hellmann's Sos Salsa Iute 850 ml
- Knorr Concentrat de legume
- Knorr Sos Lichid Demi Glace 1L
- Carte D'Or Topping Fistic 900 g
- Carte D'Or Topping Fructe de Padure 1 Kg
- Knorr Concentrat de Pui
- Knorr Primerba Ierburi de Provence
- Hellmann's Ketchup Classic 485 g
- Knorr Primerba Busuioc
- The Vegeterian Butcher NoSchnitzel 1.8 kg
- Knorr Condiment Lichid Citrus Fresh
- Carte D'Or Crema Caramel 1.25 Kg
- The Vegetarian Butcher Raw NoBeef Burger 2.26 kg
- Knorr Supa crema de ciuperci 1.3 kg
- Delikat Bulgarasi de Savoare Gaina 3 kg
- Knorr Galuste pentru Supa 1Kg
- Knorr Primerba Pesto
- Knorr Sos Lichid cu Ciuperci 1L
- Knorr Sos Chili & Soia
- Carte D'Or Topping Crocant Ciocolata Neagra 900 g
- Knorr Fond de Peste
- Knorr Condimente pentru Pui
- Knorr Sos Demi-Glace
- Hellmann's Mustar 10 ml
- Knorr Peperonata
- Knorr GDO Sos Lichid de Branza 1L
- Knorr Primerba Pesto Rosu
- Knorr Sos Teriyaki Japonez
- Carte D'Or Topping Capsuni 1 Kg
- Carte D'Or Panna Cotta
- Knorr Sos Worcester
- Knorr Supă cremă de Dovleac 1.155 Kg
- Knorr Rosii uscate
- Hellmann's Sos Barbeque 4.8 Kg
- Knorr Rosii intregi decojite
- Delikat Bulgarasi de Savoare Legume 3 Kg
- Knorr Crutoane natur
- Knorr Pasta de Tomate 0.8 kg
- Knorr Sos Olandez 1 kg
- Hellmann's Vinaigrette Citrice
- Knorr Sos Napoli
- The Vegetarian Butcher NoChicken Nuggets 1.75 kg
- Hellmann's Sos de mustar 850 ml
- Knorr Condimente pentru Porc
- Knorr Bulion Lichid Homar
- Knorr Bulion Lichid Vita
- Knorr Bulion Lichid Pui
- Knorr Rosii cuburi in suc de rosii
- Knorr Supa crema de rosii 1 kg
- Knorr Condiment Lichid Roast Umami
- Knorr Penne rigate 3 kg
- Hellmann's Sos de maioneza 850 ml
- Knorr Supa crema de legume
- Knorr Sos de Soia
- Hellmann's Sos de mustar 250 ml
- Hellmann's Sos Barbeque 826 ml
- Knorr Rantas Alb
- Knorr Sos Olandez 1 L
- Knorr Fulgi de cartofi cu lapte
- Knorr Primerba Ierburi de Gradina
- Knorr Supa crema de ciuperci 2 kg
- Knorr Sos picant cu chili si rosii
- Knorr Bulion Lichid Peste
- Carte D'Or Topping Lamaie 1 Kg
- Knorr Amidon de porumb
- Knorr Tagliatelle verdi 3 kg
- Knorr Pasta de Tomate 4.5 kg
- Knorr Sos Chili & Usturoi
- Knorr Sos Lemon Butter
- Hellmann's Sos de Maioneza Vegan 3L
- Knorr Primerba Curry
- Knorr Lasagna 5 kg
- Hellmann's Sos de Maioneza Real 5L
- Hellmann's Dressing pentru Salata Caesar 1L
- Hellmann's Dressing 1000 de Insule 1L
- Hellmann's Sos de Maioneza Light 10 ml
- Knorr Reductie Otet Balsamic
- Hellmann's Dressing Clasic 1L
- The Vegetarian Butcher Crispy NoChicken Burger 1.8 Kg
- Carte D'Or Topping Cacao 1 Kg
- Knorr Fulgi de cartofi 20 kg
- Delikat Legume 2 kg
- Carte D'Or Topping Caramel 1 Kg
- Hellmann's Ketchup 856 ml
-
Mostre de produs
- Knorr Professional Bulion de Vita
- Knorr Sos de Piper verde
- Knorr Sos Demi-Glace
- Knorr Sos Bolognese
- Knorr Sos Olandez 1 kg
- Knorr Sos Carbonara
- Knorr Sos Brun Spaniol
- Knorr Primerba Ierburi de Provence
- Knorr Bulion Lichid Pui
- Knorr Condimente pentru peste
- Knorr Condimente pentru Vita
- Knorr Condimente pentru Porc
- Knorr Condimente pentru Pui
- Knorr Supa crema de ciuperci 1.3 kg
- Knorr Grill
- Knorr Sos Napoli
- Knorr Sos Lemon Butter
- Knorr Sos Quattro Formaggi
- Knorr Rantas Alb
- Knorr Aspic de porc
- Knorr Primerba Pesto Rosu
- Knorr Primerba Busuioc
- Knorr Primerba Ierburi de Gradina
- Knorr Primerba Pesto
- Knorr Primerba Creveti
- Knorr Primerba Asian Pesto
- Knorr Primerba Curry
- Knorr Bulion Lichid Vita
- Knorr Bulion Lichid Legume
- Knorr Supa crema de legume
- Knorr Amidon de porumb
- Knorr Sos Teriyaki Japonez
-
Retete
- Tăiței crocanți cu bisque de creveți
- Merluciu in sos de cidru
- Coaste de porc cu anason si ghimbir
- Duo berbecut in mantie de verdeturi si piept de pui cu spanac
- Sandwich Crispy NoChicken cu salata coleslaw
- Sos Bearnaise / Chantilly / Maltaise (derivate sos olandez)
- Salata de cartofi cu dressing cu miere si mustar
- Iarna – Cotlet de Mangalita Tomahawk marinat in ierburi de provence si sos de mustar, cartofi copti umpluti cu broccoli si sos gorgonzola, sos de piper verde
- Supă clară (bulion) de pui
- Tajine marocan de miel
- Snitel vegetarian cu salata de rosii, cartofi wedges si sos tartar
- Cannelloni de mere “Granny Smith” umplut cu king crab, Lumpfish caviar și dressing de zmeură
- Frigarui de pui in stil japonez
- Infuzie cu zmeura si rubarba, aromatizata cu ghimbir murat
- Salata NoChicken Curry
- File de somon la tigaie aromatizat cu unt și citrus fresh, piure de roșii uscate, sos nantais cu icre de somon, tortelini umpluți cu creveți black tiger, piure de conopidă și spumă din supă de creveți
- Vita la tigaie cu fasole afumata si carnati chorizo
- Snitel vegetarian "a la bonne femme"
- NoChicken Nuggets cu cartofi prajiti si dip vegan mayo salsa
- Aripioare de pui Teriyaki
- Spaghete cu rosii uscate si felii de muschiulet de vita cu sos de unt si lamaie
- Hamburger de vita
- Frigărui de hering marinat crud, fript la flacără, cu sos picant cu mango
- Porc cu fenicul si salsa de rosii
- Rafaelo din file de păstrăv afumat, barotat în ierburi de Provence
- Club Sandwich
- Calcan cu sparanghel prajit si ceapa la cuptor cu sos de vin alb si arpagic
- Frigarui cu cotlet de porc si ananas
- File de barbun sous vide, spanac, masline Tagiasche, rosii cherry, unt, salvie, spuma de cartofi cu parmesan
- Duo piept de rata si pui asiatic cu simfonie de varza rosie si muguri de pin
- Pizza vegana NoMince cu rosii cherry
- TOAMNA – Piept de rata pe pat de piure de dovleac, sparanghel, rosii cherry, sos demi-glace cu portocale
- Rib eye cu sos de piper verde
- Burger picant vegan
- Salata Monaco cu pastrama de rata si citrice
- Sarmalute in cuib
- VARA – Rulou de pastrav cu romanesco, rosii cherry confiate, ardei, creson si sos de unt si lamaie
- Friptura de cerb cu ragu de castane si gogosele din cartofi
- Arancini cu orez înăbușit în bulion lichid de homar, emulsie de usturoi negru, gel de mango, salsa de mere cu crocant din apio, ridiche și sfeclă roșie
- Rulada de porc in mantie de verdeturi
- Ciorba de perisoare afumata
- Balotina de salau, piure de cartofi cu ardei copti si bacon, legume noisettes cu ierburi, sos crema de crustacee cu mustar
- Crispy NoChicken wrap cu sos salsa
- Toamna – Iepure gatit lent cu cous cous si spuma de gutui cu anason
- Paste cu midii, rosii si masline
- Burgerul fără granițe
- Burger Veggie Wellington (vegetarian)
- Modern tenderloin con porcini (muschi de vita cu hribi)
- Crema de spanac cu mamaliga fripta si ciuperci sote
- Ceai energizant cu menta si lamaie verde
- Crochete de cartofi cu branza cheddar
- IARNA – Beef bourguignon cu piure de radacinoase
- Aripioare de pui barbeque si orez cu ghimbir si susan
- Coaste de miel cu dressing de ardei gras si legume dulce acrisoare
- File de cod negru în crustă de langustine, sos de ardei copți parfumați cu chorizo, piure de cartofi dulci și baby legume
- Vinete la grătar, umplute cu escabeche de pui, miso și sherry
- File de calcan, sparanghel afumat, confit de citrice
- Ton rosu in crusta de susan, tofu silk in crusta panko, taitei de orez aromatizati cu pesto asiatic, ou marinat si salata de alge wakame
- Burger Crispy NoChicken cu sos maioneza cu mango
- Wrap cu somon fume si sos olandez
- Mușchiuleț de porc cu brânză de capră și nuci în mantie de jambon afumat
- Curry de pui pe pat de orez prajit
- Piept de rata cu togarashi, sos de vin cu prune si legume crocante
- Clatite din fidea cu lufa, tofu si shiitake
- PRIMAVARA – Cuib de mamaliga cu ou panko, branza de capra si spanac/urzici
- Sarmale cu mamaliguta - Vegan
- Duo rulou de pui invelit in jambon si cotlet de porc la gratar
- Tort de morcovi și scorțișoară
- Ciuperci Oyster Teriyaki
- Salata de linte, foccacia cu rosii uscate si ierburi aromatice
- Supa de coasta de porc, usturoi negru si curmale rosii
- Ciorba de burta boiereasca
- Ceai de vara cu zmeura
- Piept de rata, varza rosie caramelizata, sos de portocale
- Surf & Turf cu vita si creveti
- Salata cu somon la gratar si dressing cu miere si mustar
- Souvlaki de pui cu tzatziki cu zucchini
- Burger Barbeque
- Terină de rață cu ierburi de Provence, jeleu din ardei copt și salată micro plante
- Frigarui cu carnaciori si sos barbeque
- Prajitură cu lămâie: blat trampat cu espresso cu cremă de vanilie, sos de caramel și mousse de cappuccino
- File salau in crusta de alune si sos de lamaie cu unt, cartofi gratinati alaturi de legume provence
- File de halibut marinat cu sos olandez și arancini umplut cu creveți
- Tocana vegana
- Tocanita de cerb cu zbarciogi, castane si crema de dovleac
- Supa crema de cartofi dulci si rosii
- Tocanita de cerb cu legume si galuste
- Hummus cald cu roșii uscate, ulei de busuioc, mix din măsline kalamata, capere și ceapă prăjită crispy, servit cu The Vegetarian Butcher No Chicken Nuggets
- Piept de pui in crusta de ciuperci, soufflé de spanac si radacinoase caramelizate si jus lejer cu ierburi aromatice
- Duo cotlet de porc gratinat si piept de pui mediteranean
- Vanata NoMince gratinata
- Tod Man Kung Chiftelute picante cu creveti
- Antricot de vită și cartofi confit
- Chocolate Mousse Tulip
- Paella marinera
- Black Angus ribeye in tempura, ciuperci chanterelle, piure de pastarnac cu ulei de trufe, ridiche Daikon fondant cu sos chilli si soia, sos Bearnaise, sos Choron picant cu chili si rosii
- Ramen, salată bok choy, ciuperci aromatizate cu Deep Smoke, servit cu piept de porc marinat în sos Teriyaki Barbecue
- File de cod la abur cu sos de tamarind
- Lup de mare, chorizo cuburi, porcini caramelizate cu sweet chilli, piure de fasole alba, spuma cu Yuzu
- Muschiulet de porc cu chorizo, Pomme Duchesse si sos de piper verde
- Lipie cu humus de dovleac, za’tar si confit de ceapa
- Ceai de fructe tropicale
- Moelleux au chocolate
- Prajitură cu duo mousse și sos de fructe de pădure
- Risotto cu ciuperci de padure si prepelita
- Macrou cu mazare si coulis de ardei copti cu rosii uscate
- PRIMAVARA – Veloute de leurda, ou posat de prepelita, ceapa prajita deshidratata
- Primavara – Rillette de rata cu mere verzi si ridichi
- Crema fina de telina, ulei de trufe si pudra de alune de padure
- Salata de paste cu rosii uscate la cuptor
- Burger cu sos Salsa iute, ramen si maioneza picanta
- Paste siciliene
- Ciuperci umplute cu tofu si pesto
- Scoici Saint Jacques cu piure de pastarnac, crumble de Chorizo si sos de sofran
- File butterfish cu sos de rosii si ardei colorat
- Friptura din piept de rata cu garnitura de piure de cartofi si pesto rosu, salata de morcovi, portocale si goji si sos de piper verde
- Cocktail de creveti si avocado
- Panna Cotta cu lapte de cocos, fructe de pădure și sos de citrice
- Muschi de vitel in crusta de cenusa, cartofi Dauphinoise, pastarnac aerat si sos de Porto
- Somon cu tarhon si sos de unt
- Flammkuchen cu Ardei Gras si Branza de Capra
- Galantina de pui cu merisoare si jambon
- Snitel pe briosa cu salota dulce-acrisoara si sos tartar
- Porchetta
- Supă ramen de pui cu creveți
- Rulada traditionala cu pui, porc si carnati de casa, invelita in jambon
- Rillettes de rață în aspic
- Infuzie aromatizata cu tamarind
- Iarna – Ceafa de mangalita cu mamaliga prajita, salata crocanta cu dressing de hrean si sfecla fiarta in vin de porto
- Fish & Chips-File de halibut în crustă de panko cu iaurt și pesto roșu, piure de cartofi dulci cu migdale, ardei copt și usturoi, crumble din cartofi dulci și cărbune activ, maioneză Hulk din albuș de ou aromatizat cu pătrunjel, pesto busuioc și mere
- File suprem de pui cu legume la gratar, cartofi copti si crema de branza
- Burger Chimicurry
- Supa crema de morcovi
- Terina de peste in crusta de parmezan si ierburi aromate
- Stridii cu Sos Olandez
- Sosatie-uri sud-africane cu miel și caise
- Duo din muschi de căprior și piept de rață
- Orzo pasta cu nduja, creveti, crema de branza cu ierburi fine si pasta de creveti Primerba
- Conopida si broccoli gratinate
- Somon tratat cu gin tonic, textura de castravete si marar
- Little Willies cu ceapa prajita, sos lejer de legume si piure de cartofi
- Burger barbecue vegan
- Paella mixta
- Cheesecake la rece, gel de caramel cu Yuzu, pasta de susan negru, tuiles cu susan si wasabi
- Pave de ciocolata alba cu whisky si praline cu nuci de Brazilia
- Somon gatit la aburi si risotto de sparanghel
- Primavara – Salata cu quinoa, avocado, rodie, somon si dressing de citrice si ierburi de gradina
- Terina de pui cu smochine si spanac
- Panna Cotta cu insertie de jeleu de cirese amare, spuma usor picanta de cocos si topping de ciocolata
- Taco vegan cu conopida prajita, salata de mango verde si sos picant
- Sos Demi-Glace de Pasăre
- Tartar cu somon si avocado cu sos de stridii
- Sandvis Portobello
- Calcan la abur cu spanac cu lapte de cocos si citrice si icre de pastrav
- TOAMNA – Piept de rata copt cu garnitura marocana si cartof dulce, sos brun spaniol si trufe
- Butterfish in crusta de fistic si bacon si spuma de creveti
- Salata de pui cu kale
- Piept de porc la cuptor cu piure de morcovi infuzat cu anason si morcovi tineri caramelizati cu reductie de otet balsamic
- Satay de pui thai curry
- Dolmades de pui cu fistic
- Coaste de vițel și cotlet de miel cu legume Primavera
- Supă cremă de praz cu rață confit
- Salata Crispy NoChicken cu dressing cu ierburi de gradina
- Stroganoff de vita cu orez basmati
- Snitel vegan cu salata japoneza
- Pui cu curry rosu thailandez
- Pui in sos Teriyaki
- Chilli Con Carne
- Cholent cu Kishka
- Pizza in stil Chicago
- Pulpa de miel sous vide, galbiori si usturoi verde, orez rosu in crusta panko, sos gravy si crema de malai cu sofran
- Friptura din antricot de vita cu linte neagra, fasole si varza de Bruxelles
- Platou mixt
- Tofu din grau incoltit cu arpagic, germeni de fasole si ciuperci Shimeji
- Ceai racoritor cu citrice si menta
- Mr. Ben San
- File de Somon in Crusta de Ierburi si Mustar
- Scoici Saint Jacques cu piure de pastarnac, crumble de Chorizo si sos de sofran
- Tacos cu fasii din carne de porc si ananas prajit
- Burger de vită cu sos gourmet
- Mousse de ciocolata cu fulgi de chili si sare neagra
- Mariscada
- Salata Caesar vegetariana
- Iepure cu legume
- Supa de pui cu taitei
- Limbă de vită, momițe crocante de vițel, terină de cartofi parfumați cu trufe și sos demi-glace
- Salata de quinoa cu conopida prajita
- Lasagna Primavera
- Enchiladas cu dovleac, quinoa si branza de capra
- Hot Dog Gourmet
- Risotto cu mix de ciuperci
- Piept de pui cu sos de nuci si salata de couscous cu branza de capra
- Supa de cocos negru si pere galbene
- Creveți în crustă tempura masago, serviți cu orez prăjit și mango marinat în citrus fresh
- Salata de cartofi cu anghinare si tarator de alune
- Sparanghel pe gratar cu unt miso, ou fiert si togarashi
- Burger ossobuco cu maioneza gremolata si sos de rosii
- Terină din piept de rață sălbatică
- Piept de rață a la orange
- Înghețată de sfeclă roșie cu brânză de capră și nuci caramelizate
- VARA – File de sea bass cu sparanghel si edamame, sos de crustacee cu sofran
- Sosuri si marinade barbeque
- Lasagna crocantă
- Coaste vitel cu sos barbeque si legume cu ghimbir
- Pui pitic cu legume de primavera si ulei aromatizat
- Hamburger
- Ciorba de Pui a la Grec - Vegetariana
- Snitel vegetarian cu cartofi prajiti cu rozmarin, coleslaw si lime
- Salată Niçoise cu Bottarga și crumble de măsline negre
- Tochitura de porc cu mujdei de usturoi
- Rulada de curcan cu merisoare
- Vara – Somon gatit sous vide in ulei de masline cu salsa de citrice
- Chiftelute-aperitiv de inspiratie siciliana: arancini cu orez in stil Carbonara
- Wrap cu ton si fasole alba
- Noodles la wok asezonati cu supa clara de vita
- Prajitura pufoasa cu lapte de cocos, fructe de padure si topping de caramel
- Piept de rata Saint Germain
- Cotlet de miel, marmelada de rosii, branza paneer
- Coaste de vita glazurate cu legume radacinoase si coriandru
- Toamna – Coquelet cu piure de radacinoase albe, edamame sote, sos demi-glace si ulei aromatizat cu tarhon
- Oua Benedict cu bacon, avocado si creveti
- Biban de mare cu mazăre aromatizată
- Supa Ramen cu vita si kimchi
- Souffle din ciocolata neagra cu infuzie de citrice
- Tiramisu reinterpretat
- Pastrav cu sos olandez verde
- Sandwich de porc cu dovlecei la gratar si guacamole
- Supa crema de dovleac cu lapte de cocos si arahide
- IARNA – Vrabioara de vita cu broccoli, pak choy, sos de piper verde, patrunjel cret, sare maldon
- Ciabatta cu legume coapte si branza burrata
- Vara – Trio Mediteranean (file de ton cu avocado si sos salsa, creveti B.T. cu anghinare romana si vinegreta de zmeura si scoici saint jacques pe pat de rosii cherry cu pesto busuioc)
- Pui cu ciuperci si sos supreme
- Burger de vita
- Saramura de pui cu rosii si ardei copt
- Mititei umpluti cu branza de capra, cipsuri de cartofi si spuma de mustar cu perle de branza
- Chiftele din carne de crab si peste cu sos de avocado picant
- Gel de sfecla rosie, pudra de icre rosii, rulada de avocado cu creveti, somon la tigaie cu sos Teriyaki, sparanghel cu parmesan crocant, ulei de lamaie
- File somon Teriyaki
- Salata cu tofu si castravete
- Muschiulet de porc cu chorizo si piure de cartofi cu pesto rosu
- Snitel pufos in crusta de fulgi de cartofi si parmezan
- Scoici Saint-Jacques marinate in sofran pe pat de mamaliga neagra si crema de cartofi mov si varza rosie
- Cheesecake cu fistic
- Supă cremă de topinambur, pudră din boabe de cafea Arabica
- Supa din coada de vita in stil chinezesc
- Fasii NoChicken cu curry verde in stil thai
- Piept de rata la gratar cu sfecla rosie, mure si risotto de bulgur
- File de pui coquelet cu mere caramelizate si sos de nuci verzi
- Pui prăjit în stil asiatic, cu glazură picantă & vafe cu maioneză de arțar
- Salata cu ton rosu si sos de miere cu mustar
- Mariscada
- Salata Caesar vegetariana
- Iepure cu legume
- Supa de pui cu taitei
- Limbă de vită, momițe crocante de vițel, terină de cartofi parfumați cu trufe și sos demi-glace
- Salata de quinoa cu conopida prajita
- Lasagna Primavera
- Enchiladas cu dovleac, quinoa si branza de capra
- Hot Dog Gourmet
- Risotto cu mix de ciuperci
- Piept de pui cu sos de nuci si salata de couscous cu branza de capra
- Supa de cocos negru si pere galbene
- Creveți în crustă tempura masago, serviți cu orez prăjit și mango marinat în citrus fresh
- Salata de cartofi cu anghinare si tarator de alune
- Sparanghel pe gratar cu unt miso, ou fiert si togarashi
- Burger ossobuco cu maioneza gremolata si sos de rosii
- Terină din piept de rață sălbatică
- Piept de rață a la orange
- Înghețată de sfeclă roșie cu brânză de capră și nuci caramelizate
- VARA – File de sea bass cu sparanghel si edamame, sos de crustacee cu sofran
- Sosuri si marinade barbeque
- Lasagna crocantă
- Coaste vitel cu sos barbeque si legume cu ghimbir
- Pui pitic cu legume de primavera si ulei aromatizat
- Hamburger
- Ciorba de Pui a la Grec - Vegetariana
- Snitel vegetarian cu cartofi prajiti cu rozmarin, coleslaw si lime
- Salată Niçoise cu Bottarga și crumble de măsline negre
- Tochitura de porc cu mujdei de usturoi
- Rulada de curcan cu merisoare
- Vara – Somon gatit sous vide in ulei de masline cu salsa de citrice
- Chiftelute-aperitiv de inspiratie siciliana: arancini cu orez in stil Carbonara
- Wrap cu ton si fasole alba
- Noodles la wok asezonati cu supa clara de vita
- Prajitura pufoasa cu lapte de cocos, fructe de padure si topping de caramel
- Piept de rata Saint Germain
- Cotlet de miel, marmelada de rosii, branza paneer
- Coaste de vita glazurate cu legume radacinoase si coriandru
- Toamna – Coquelet cu piure de radacinoase albe, edamame sote, sos demi-glace si ulei aromatizat cu tarhon
- Oua Benedict cu bacon, avocado si creveti
- Biban de mare cu mazăre aromatizată
- Supa Ramen cu vita si kimchi
- Souffle din ciocolata neagra cu infuzie de citrice
- Tiramisu reinterpretat
- Pastrav cu sos olandez verde
- Sandwich de porc cu dovlecei la gratar si guacamole
- Supa crema de dovleac cu lapte de cocos si arahide
- IARNA – Vrabioara de vita cu broccoli, pak choy, sos de piper verde, patrunjel cret, sare maldon
- Ciabatta cu legume coapte si branza burrata
- Vara – Trio Mediteranean (file de ton cu avocado si sos salsa, creveti B.T. cu anghinare romana si vinegreta de zmeura si scoici saint jacques pe pat de rosii cherry cu pesto busuioc)
- Ceafa de porc presata cu pulpa de pui umpluta cu carnati uscati
- Duo piept de rață infuzat cu lavandă și salvie, jumări din confit de rață, piure de țelină și păstârnac, cannelloni umplut cu varză roșie călită, relish de legume și sos de sfeclă coaptă