Harta site-ului
Unilever Food Solutions
-
Inspiratie zi de zi
- Future Menus 2025
- Meniurile Viitorului 2024
-
Raport Top 8 Tendinte Globale privind Meniurile
- Pentru bucatari: Profitabilitate
-
Knorr Professional
- Concurs Knorr Professional 2023
- 6 bucatari profesionisti reinventeaza gusturi, texturi si arome cu Gama Knorr Bulioane: descarca brosura cu cele 13 retete
- Chef George Toparceanu, Moldova, creeaza un meniu eclectic, imbinand traditia cu modernul
- Chef Florin Kiss, Banat, reinventeaza bucataria traditionala
- Chef Arpad Bran, Muntenia, pregateste eficient retete adaptate zonei
- Chef Cristian Carabageac, Muntenia, imbina aromele si texturile adcvate unui still urban
- Chef Dana Dogantekin
- Chef Robert Voicu
- 1 intrebare, 150 de premii: Tu ce asteptari ai de la un ajutor de bucatar ideal
- 56 de retete diverse, pentru meniuri care te determina sa revii
- Cum sa iti alegi bulionul potrivit pentru bucataria ta?
- De ce este momentul sa incluzi o sectiune Vegana in meniul tau?
- Trendurile anului 2019 in materie plating
- Tombola Knorr Bulioane 2020
- Brosura Knorr Bulioane 2020
- 6 retete marca Knorr Professional
- Sustenabilitate
- Descopera Bulionul Potrivit
-
Lasa-te inspirat de o selectie de retete Knorr Professional!
- Knorr Professional Bulioane Lichide Concentrate
-
10 retete pline de gust cu Knorr Professional si Thermomix
- Descarca brosura Primerba de la Knorr Professional
- CONCURS: Expeditie mediteraneana cu Knorr Primerba
- Knorr Primerba 2024 - Voteaza reteta castigatoare
- Concurs Knorr Professional 2024
- Explorează o colecție de 92 de rețete cu bulioanele Knorr Professional
- Expeditii Culinare Knorr Professional
- Knorr Professional Tombola Primerba 2024
- Knorr Professional Tombola Asian 2024
- Obtine o demonstratie culinara in locatia ta cu Bulioanele Knorr Professional
- Inspiră-te din rețetele ambasadorilor Knorr Professional!
- Sosuri de la A la Z
-
La drum cu Hellmann's
- Noutati si tendinte de la Hellmann’s
- 5 lucruri pe care nu le stiai despre sosurile Hellman’s
-
Descarca brosura cu retete Hellmann’s si exploreaza noi gusturi si experiente! Vezi ce urmeaza!
-
O calatorie digitala Hellmann's
- Dip-uri de la Hellmann's
-
Descarca brosura cu retete delicioase de la Hellmanns
- Retete potrivite pentru sezonul cald de la Hellmann's
- Sezonul gratarului cu Hellmann's
- Sfaturi, recomandari si resurse pentru profesionistii pasionati de food truck-uri
-
Sosuri derivate cu Hellmann's: de la Aioli la Wasabi
- Gustări Delicioase - Ghid de rețete cu Hellmann's
- The Vegetarian Butcher
-
UFS Academy
- Fotografia culinară pe rețelele sociale
- Arta Platingului
- Chefs Stories Sezonul 1
- Premiumisation / Premiumizare
- Siguranța alimentară
- Gătire în vid
- Bucătăria vegană
- Din grădină la masă
- Bucătăria de inspirație nordică
- Gătitul cu sifon
- Grătarul de weekend
- Fără risipă: cap, coadă și organe
- Tapas: lemn, fum și foc
- Sufleu
- Alimentația sănătoasă - Inițiere
- chefs-stories-sezonul-2
- CURS ONLINE PENTRU BUCATARI: Managementul Risipei Alimentare | Unilever Food Solutions
- CURS GRATUIT PENTRU BUCĂTARI: Legume Irezistibile cu Christian Weij | Unilever Food Solutions
- CURS GRATUIT PENTRU BUCĂTARI: Meniuri cu Risipă Alimentară Redusă cu Christian Weij | Unilever Food Solutions
- Tombola UFS Academy
- Inspiratie pentru HOTELURI
-
Impreuna in perioada COVID-19
-
Siguranta alimentara
- Cum sa previi contaminarea alimentelor
- Verifica daca indeplinesti standardele HACCP
- Curatenia in restaurant: lista de verificare
- Cele mai comune locuri cu risc din restaurant
- 7 sfaturi de care sa tii cont ACUM
- Cele mai comune 7 provocari si solutii privind siguranta alimentara
- Factorii AATTOU in siguranta alimentara
-
8 dintre cei mai des intalniti alergeni alimentari
- Igiena in bucatarie si restaurant
- Masuri de siguranta: materiale descarcabile
-
Delivery
- Sunt alimentele tale sigure pentru a face delivery
- 5 moduri prin care verifici daca esti pregatit pentru delivery
- Trucuri pentru retetele pregatite pentru delivery
- Mit sau adevar in delivery
- Chef Alessandro Di Prisco despre delivery la restaurantul Al Forno
- GrabFood ofera 5 sfaturi despre cum sa iti promovezi afacerea pentru delivery
- Cum sa te inscrii pe o platforma de delivery
- Atrage mai multi clienti cu un meniu delivery bine facut
- Creste vanzarile pe zona de delivery cu supe si bauturi nutritive
- Solutii creative pentru locatia ta HoReCa in perioada COVID-19
- Nutritie si imunitate
- Protejarea profitului
- Digital marketing pentru restaurante
-
Siguranta alimentara
-
UniChef
- UniChef CONNECT
-
Noutati UniChef
- 5 finaliști, 5 ani de excelență culinară de-a lungul edițiilor UniChef CUP
- Au început înscrierile în UniChef CUP 2024-2025: Oportunitatea ta de a străluci în bucătărie!
- Program UniChef
- Descopera experienta celor 8 finalisti in cadrul galei UniChef CUP 2022
- Complimente Bucatarului, o initiativa powered by UniChef
- Agenda Incubator Delivery UniChef
- Experienta UniChef Romania 2016-2020
- Ask the Chef 2020
- Experienta UniChef 2019
- unichef-cup-2019
- Ce a adus nou comunitatea UniChef in 2018?
- Ce s-a intamplat in comunitatea UniChef in 2017?
- Program UniChef
- Descopera experienta UniChef CUP 2023
- Rezerva-ti locul la Gala UniChef CUP din 05 noiembrie 2023!
- Ce s-a intamplat la UniChef in 2016
- Lansare proiect Unichef 2016
- Gala UniChef CUP 2022
- Complimente bucatarului - Ultima sansa
- Inscriere Incubator HoReCa Delivery UniChef 2021
- Inscriere Incubator HoReCa Delivery UniChef 2021 Formular
- Descoperă poveștile Mentorilor UniChef: Cei patru ași ai bucătăriei românești!
- Rezervă-ți locul în cadrul evenimentului Taste Forward din 19 martie 2025!
- Rezervă-ți locul în cadrul evenimentului Taste Forward din 3 aprilie 2025!
- UniChef CUP
-
Cursuri UniChef
- Meniu evenimente 2017
- Meniu a la Carte Brasov
- Meniu a la Carte Bucuresti
- Meniu Gourmet 2018
- Meniu evenimente 2018
- Bucataria Mediteraneana
- Peste din Marea Neagra
- Organizare Evenimente
- Tehnica Sous Vide
- Produse de Patiserie si Cofetarie
- Bucataria franceza: rafinament si eleganta
- Meniu a la Carte Cluj-Napoca
- Bucataria Fusion
- Meniu Gourmet
- Fine Dining
- Preparate Rata
- Vanat
- Desert
- Prepararea carnii
- Bucataria Italiana
- Meniu a la Carte Constanta 2019
- Meniu a la Carte Iasi 2019
- Meniu a la Carte Timisoara 2019
- Meniu Gourmet Oradea 2020
- Meniu a la Carte Bucuresti 2020
- Meniu a la carte Bucuresti (Pastel de toamna) 2020
- Meniu PATRU ANOTIMPURI Constanta 2022
- Meniu PATRU ANOTIMPURI Bucuresti 2022
- Meniu PATRU ANOTIMPURI Timisoara 2022
- Meniu PATRU ANOTIMPURI Vaslui 2022
- Meniu PATRU ANOTIMPURI Cluj-Napoca 2022
- Istoria Steakhouse – we are Osho
- 4 chefi, 4 demonstratii culinare Future Menus in cadul Foodservice & Hospitality Expo 2024
-
Workshop-uri UniChef
- Workshop Food Truck
- Workshop Bucataria Vegana
- HoReCa in Social Media
-
Incubator Deivery
- Panel de discutii UniChef dedicat Incubatorului Delivery
- Incubator Delivery - Legislatie
- Incubator Delivery - Introducere
- Incubator Delivery – Norme HACCP
- Incubator Delivery - Solutii de curatare si igienizare Pro Formula
- Incubator Delivery – Logistica – P&L si Raportul de gestiune
- Incubator Delivery – Importanta Echipamentelor si a Tehnologiei
- Incubator Delivery – Controlul Costurilor
- Incubator Delivery – Analiza meniului
- Incubator Delivery – Meniu: aplicatii si plating
- Incubator Delivery – Social media & Marketing
- Incubator Delivery – Gaseste-ti vocea: diferentiere si valori
-
Trenduri
- Totul despre peste
-
Totul despre legume
- Povestea unui gust complet pentru preparatele tale cu cartofi
- Cum combini alimentele
- Cum sa pui legumele la murat
- Creeaza propria ta trusa de arome vegetariene
- Un meniu divers si gustos: descarca retetele cu Knorr Fulgi de Cartofi
- Reinventează piureul de cartofi: ai peste 50 de rețete drept inspirație în bucătărie
- Street Food
- Gourmet Fast Food
- Arome Intense
- Cele mai descarcate brosuri ale anului 2018
- Tendintele anului 2019 HoReCa
- Cele mai vizionate materiale ale anului 2019
- Produsele anului 2019
- Tendintele HoReCa 2020
- 50 alimente ale viitorului
- Urmeaza trendul vegan cu Hellmann's
- Sustinem Ziua afacerii tale
- Cele mai vizionate cursuri UFS Academy in 2020
- Sfaturi Delivery Chef Dragos Bercea
-
Bucatariile lumii
- Bucataria braziliana
- Bucataria mexicana
- Bucataria peruana
- Bucataria frantuzeasca
- Bucataria siciliana
- Bucataria taiwaneza
- Bucataria thailandeza
- Bucataria chinezeasca
- Bucataria vietnameza
- Bucataria indiana
- Bucataria malaeziana
- Bucataria coreeana
-
Bucataria asiatica
- Descarca 14 retete inspirate cu gust de cocos
-
Descopera fascinatia bucatariei fusion european-asiatice in 6 retete
- Sosul curry
- Echipamentele bucatariei asiatice
-
Prajirea rapida - Stir Fry
- Campania Expeditia Asiatica
- Sosul japonez Teriyaki
- Campanie produse asiatice Knorr Professional
- Bucataria asiatica: o experinta culinara fara limite
- Descarca brosura Asia Plina de Savoare de la Knorr Professional
-
Bucataria mediteraneana
- Ingrediente de baza si bauturi specifice bucatariei mediteraneene
-
Bucatariile bazinului mediteranean
-
Inspiratie mediteraneeana in 3 retete de la Chefi pentru Chefi
- Stiati ca
- Curiozitati ale bucatariei grecesti
- Curiozitati ale bucatariei italienesti
- Curiozitati ale bucatariei frantuzesti
- Curiozitati ale bucatariei spaniole
- Curiozitati ale bucatariei marocane
- Curiozitatile bucatariei turcesti
- Concurs - Fii primul care incearca gusturile verii!
- Bucataria traditionala
- Bucataria indoneziana
- Bucataria scandinava
-
Evenimente
-
48 de retete cu specific regional romanesc pentru meniuri de evenimente diversificate
-
Idei de meniu
-
Sfaturi pentru organizarea unui eveniment
-
Sfaturi in pregatirea meniului
- Trei event kituri complete pentru evenimente inspirate
- Dosar de Evenimente 2023
- Dosar de Evenimente 2023 Format Tiparit
- Dosar de Evenimente 2023 Format Tiparit
- tombola-dosar-de-evenimente
-
48 de retete cu specific regional romanesc pentru meniuri de evenimente diversificate
- Deserturi
- Sustenabilitate
- Fara gluten
- CHEFS STORIES, sezonul 1
- CHEFS STORIES, episodul 2: intram in bucataria lui Chef Marian Zancianu
- CHEFS STORIES, episodul 3: o dimineata petrecuta cu Chef Stefan Popescu
- Chefs Stories Sezonul 1
- CHEFS STORIES, episodul 4
- CHEFS STORIES, episodul 5
- Propune bucatarul din episodul 6
- Sezon 1
- chefs-stories-episodul-6
- Inspiración para tu HOTEL
- Nevoile bucatarilor de azi
- Future Menu 2025
- Retete
- Produse
- Despre noi
- Contact
- Rezultate cautarii
- Aboneaza-te la newsletter
- Termeni legali
- Harta site-ului
- Catalog de Produse bk
- Cluj 2018
- unichefcup2018
-
Creaza cont
- UniChef Cup 2019
- Please Recycle - Ambalaje sustenabile
- Suntem bucătari şefi care venim în sprijinul bucătarilor şefi
-
Creaza cont
- Demo Culinar
- Castiga bilete și gustă victoria la UEFA EURO 2024™
- Castiga articole Hellmann's și gustă victoria la UEFA EURO 2024™
- Modular Email Verification Form
- Catalog de produse Unilever Food Solutions PDF
- Modular Email Status Form
- Modular Newsletter Signup Detail Form
- Modular Newsletter Signup Form
- Modular Signup Popup Form
- Modular Journey Redirection Form
- Categorii
- Categorii
- Branduri
-
Produse
- Knorr GDO Sos Lichid de Branza 1L
- Knorr Sos Olandez 1 L
- Knorr Aspic de porc
- Knorr Primerba Curry
- Delikat Bulgarasi de Savoare Legume 3 Kg
- Carte D'Or Topping Capsuni 1 Kg
- Hellmann's Sos barbeque 250 ml
- Knorr Tagliatelle verdi 3 kg
- Knorr Primerba Ierburi de Provence
- Delikat Bulgarasi de Savoare Gaina 3 kg
- Knorr Reductie Otet Balsamic
- Knorr Primerba Ierburi de Gradina
- Knorr Concentrat de Vita
- Carte D'Or Topping Caramel 1 Kg
- Knorr Sos Chili & Usturoi
- Hellmann's Vinaigrette Citrice
- Knorr Rosii cuburi in suc de rosii
- Knorr Bulion Lichid Peste
- Knorr Professional Bulion de Vita
- Hellmann's Ketchup Classic 485 g
- Knorr Spaghetti 3 kg
- Knorr Bulion Lichid Homar
- Carte D'Or Topping Fructe de Padure 1 Kg
- The Vegetarian Butcher NoChicken Nuggets 1.75 kg
- Knorr Sos Bolognese
- Hellmann's Dressing Miere si Mustar 1L
- Knorr Pasta de Tomate 4.5 kg
- Hellmann's Sos de maioneza cu suc de lamaie 850 ml
- Hellmann's Dressing cu Otet Balsamic 1L
- Hellmann's Sos de Maioneza Real 5L
- Knorr Fond de Peste
- Carte D'Or Topping Crocant Ciocolata Neagra 900 g
- Delikat Legume 5 kg
- Hellmann's Sos Barbeque 4.8 Kg
- Knorr Condimente pentru peste
- Knorr Condiment Lichid Roast Umami
- Hellmann's Sos de Maioneza Vegan 3L
- Knorr Sos Lemon Butter
- Knorr Fulgi de cartofi cu lapte
- Knorr Primerba Creveti
- Knorr Fulgi de cartofi 4 kg
- Knorr Pasta de Tomate 0.8 kg
- Knorr Bulion Lichid Legume
- Knorr Rosii uscate
- Knorr Concentrat de legume
- Knorr Supa crema de rosii 1 kg
- Carte D'Or Topping Crocant Ciocolata Alba 900 g
- Knorr Sos Quattro Formaggi
- Hellmann's Sos Salsa Iute 850 ml
- Knorr Sos de Piper verde
- Delikat Bors Magic
- Knorr Condiment Lichid Deep Smoke
- Knorr Penne rigate 3 kg
- Knorr Sos Olandez 1 kg
- Carte D'Or Topping Fistic 900 g
- Knorr Lasagna 5 kg
- Knorr Primerba Busuioc
- Hellmann's Ketchup 856 ml
- Hellmann's Sos de mustar 850 ml
- Knorr Sos Demi-Glace
- Knorr Rosii intregi decojite
- Carte D'Or Topping Caramel Sarat 1 Kg
- Knorr Condimente pentru Vita
- Knorr Primerba Pesto Rosu
- Knorr Sos Teriyaki Japonez
- Carte D'Or Topping Lamaie 1 Kg
- Hellmann's Dressing 1000 de Insule 1L
- Knorr Sos Chili & Soia
- Knorr Supa crema de ciuperci 1.3 kg
- Delikat Legume 2 kg
- The Vegetarian Butcher Crispy NoChicken Burger 1.8 Kg
- Knorr Supa crema de ciuperci 2 kg
- Knorr Sos Lichid Demi Glace 1L
- Carte D'Or Crema Caramel 1.25 Kg
- Hellmann's Mustar 10 ml
- Knorr Condimente pentru Porc
- Hellmann's Mustar Clasic 3 kg
- Hellmann's Ketchup 10 ml
- Knorr Concentrat de Pui
- Hellmann's Sos cu usturoi 850 ml
- Knorr Bratenjus - Sos pentru friptura
- Hellmann's Sos Barbeque 826 ml
- Hellmann's Sos de maioneza 850 ml
- Knorr Condiment Lichid Citrus Fresh
- Knorr Condimente pentru Pui
- Carte D'Or Panna Cotta
- Knorr Sos Brun Spaniol
- Knorr Mise en Place Pasta Sofran 800g
- Knorr Fulgi de cartofi 20 kg
- Hellmann's Dressing Clasic 1L
- Knorr Sos de Soia
- Knorr Primerba Asian Pesto
- Knorr Sos Carbonara
- Knorr Bulion Lichid Vita
- Knorr Peperonata
- Knorr Supă cremă de Dovleac 1.155 Kg
- Knorr Bulion Lichid de Homar
- Knorr Primerba Pesto
- Hellmann's Ketchup 5 kg
- Knorr Grill
- Hellmann's Sos de Maioneza Light 10 ml
- Knorr Sos Napoli
- Knorr Rantas Alb
- Knorr Supa Crema Broccoli 1KG
- Carte D'Or Topping Cacao 1 Kg
- Knorr Amidon de porumb
- Knorr Bulion Lichid Pui
- Knorr Sos picant cu chili si rosii
- The Vegetarian Butcher Raw NoBeef Burger 2.26 kg
- Hellmann's Sos de Maioneza Real 430 ml
- Hellmann's Sos de mustar 250 ml
- Knorr Sos Lichid cu Ciuperci 1L
- The Vegeterian Butcher NoSchnitzel 1.8 kg
- Knorr Sos De Rosii 3 Kg
- Knorr Galuste pentru Supa 1Kg
- Hellmann's Dressing pentru Salata Caesar 1L
- Knorr Crutoane natur
- Hellmann's Sos de Maioneza Creamy & Light 5L
- Knorr Supa crema de legume
- Knorr Sos Worcester
- Maizena Spray Antiaderent 500 ml
-
Mostre de produs
- Knorr Professional Bulion de Vita
- Knorr Sos de Piper verde
- Knorr Sos Demi-Glace
- Knorr Sos Bolognese
- Knorr Sos Olandez 1 kg
- Knorr Sos Carbonara
- Knorr Sos Brun Spaniol
- Knorr Primerba Ierburi de Provence
- Knorr Bulion Lichid Pui
- Knorr Condimente pentru peste
- Knorr Condimente pentru Vita
- Knorr Condimente pentru Porc
- Knorr Condimente pentru Pui
- Knorr Supa crema de ciuperci 1.3 kg
- Knorr Grill
- Knorr Sos Napoli
- Knorr Sos Lemon Butter
- Knorr Sos Quattro Formaggi
- Knorr Rantas Alb
- Knorr Aspic de porc
- Knorr Primerba Pesto Rosu
- Knorr Primerba Busuioc
- Knorr Primerba Ierburi de Gradina
- Knorr Primerba Pesto
- Knorr Primerba Creveti
- Knorr Primerba Asian Pesto
- Knorr Primerba Curry
- Knorr Bulion Lichid Vita
- Knorr Bulion Lichid Legume
- Knorr Supa crema de legume
- Knorr Amidon de porumb
- Knorr Sos Teriyaki Japonez
-
Retete
- Sandvis Portobello
- Salata cu tofu si castravete
- Salată Niçoise cu Bottarga și crumble de măsline negre
- Duo berbecut in mantie de verdeturi si piept de pui cu spanac
- Mousse de ciocolata cu fulgi de chili si sare neagra
- Ramen, salată bok choy, ciuperci aromatizate cu Deep Smoke, servit cu piept de porc marinat în sos Teriyaki Barbecue
- Supa crema de cartofi cu praz si bacon crocant
- Para fiarta in vin rosu cu scortisoara, spuma de ciocolata cu miez de branza cu mucegai si fistic
- Supa crema de dovleac cu lapte de cocos si arahide
- Panna Cotta cu lapte de cocos, fructe de pădure și sos de citrice
- File de pui coquelet cu mere caramelizate si sos de nuci verzi
- Supa crema de morcovi
- Somon gatit la aburi si risotto de sparanghel
- Humus din naut cu sfera crocanta din naut cu halloumi si gel din ardei copt, usor afumat
- Little Willies cu ceapa prajita, sos lejer de legume si piure de cartofi
- File de dorada regala cu creveti si tortellini cu spanac, sfere de cartofi cu sofran si sos olandez
- Terina de pui cu smochine si spanac
- Orzo pasta cu nduja, creveti, crema de branza cu ierburi fine si pasta de creveti Primerba
- Galantina de pui cu merisoare si jambon
- Terina de peste in crusta de parmezan si ierburi aromate
- Paste siciliene
- Crochete de cartofi cu branza cheddar
- Cotlete de miel, cu wrap de legume marinate in vinegreta fructul pasiunii si sos picant
- Coaste de vițel și cotlet de miel cu legume Primavera
- Salata Monaco cu pastrama de rata si citrice
- Vanata NoMince gratinata
- Conopida si broccoli gratinate
- Tartar cu somon si avocado cu sos de stridii
- Pizza in stil Chicago
- Modern tenderloin con porcini (muschi de vita cu hribi)
- Primavara – Rillette de rata cu mere verzi si ridichi
- Supa de coasta de porc, usturoi negru si curmale rosii
- Scoici Saint Jacques cu piure de pastarnac, crumble de Chorizo si sos de sofran
- Salata cu sfecla rosie, ciuperci negre si dressing asiatic
- Risotto cu ciuperci de padure si prepelita
- Platou mixt
- Gnocchi cu ciuperci, spanac si sos de parmezan
- Frigarui barbeque din carne de vitel
- Piept de pui cu sos de nuci si salata de couscous cu branza de capra
- Infuzie cu zmeura si rubarba, aromatizata cu ghimbir murat
- Burgerul fără granițe
- Muschiulet de porc cu chorizo si piure de cartofi cu pesto rosu
- Piept de porc la cuptor cu piure de morcovi infuzat cu anason si morcovi tineri caramelizati cu reductie de otet balsamic
- Tort de morcovi și scorțișoară
- Brownies cu nuca, crema de vanilie si inghetata de capsuni
- Vita cu anason servita cu orez basmati aromatizat cu ghimbir
- Bibilica cu orz perlat si morcovi
- Clatite din fidea cu lufa, tofu si shiitake
- IARNA – Beef bourguignon cu piure de radacinoase
- Piept de rață a la orange
- NoChicken Nuggets cu cartofi prajiti si dip vegan mayo salsa
- Duo din muschi de căprior și piept de rață
- Duo piept de rață infuzat cu lavandă și salvie, jumări din confit de rață, piure de țelină și păstârnac, cannelloni umplut cu varză roșie călită, relish de legume și sos de sfeclă coaptă
- Ciuperci Oyster Teriyaki
- Dolmades de pui cu fistic
- Coaste vitel cu sos barbeque si legume cu ghimbir
- Crema fina de telina, ulei de trufe si pudra de alune de padure
- Chilli Con Carne
- Souvlaki de pui cu tzatziki cu zucchini
- Piept de pui cu legume la gratar
- Calcan la abur cu spanac cu lapte de cocos si citrice si icre de pastrav
- Club Sandwich
- Ciuperci umplute cu tofu si pesto
- Iarna – Ceafa de mangalita cu mamaliga prajita, salata crocanta cu dressing de hrean si sfecla fiarta in vin de porto
- Duo din cozi de creveti si scoici Saint Jacques, mille-feuille din cartofi cu infuzie de sofran si pudra din carnati Chorizo
- Paste cu midii, rosii si masline
- Snitel vegetarian cu salata de rosii, cartofi wedges si sos tartar
- TOAMNA – Piept de rata copt cu garnitura marocana si cartof dulce, sos brun spaniol si trufe
- Burger Veggie Wellington (vegetarian)
- Stridii cu Sos Olandez
- Iepure cu legume
- Burger barbecue vegan
- Escalope de lup de mare salbatic cu salata de fenicul si bacon afumat, piure de telina alba si reductie de vin rosu
- Friptura din piept de rata cu garnitura de piure de cartofi si pesto rosu, salata de morcovi, portocale si goji si sos de piper verde
- Frigarui cu carnaciori si sos barbeque
- Antricot de vită și cartofi confit
- Paella mixta
- Wrap cu ton si fasole alba
- Hamburger
- Pui prăjit în stil asiatic, cu glazură picantă & vafe cu maioneză de arțar
- Snitel vegan cu salata japoneza
- Ciorba de Pui a la Grec - Vegetariana
- File de somon la tigaie aromatizat cu unt și citrus fresh, piure de roșii uscate, sos nantais cu icre de somon, tortelini umpluți cu creveți black tiger, piure de conopidă și spumă din supă de creveți
- Friptura de cerb cu ragu de castane si gogosele din cartofi
- Balotină de porc, cartofi aromatizați cu trufe și baby carrots
- Curry de pui pe pat de orez prajit
- Iarna – Cotlet de Mangalita Tomahawk marinat in ierburi de provence si sos de mustar, cartofi copti umpluti cu broccoli si sos gorgonzola, sos de piper verde
- Stroganoff de vita cu orez basmati
- Porc cu fenicul si salsa de rosii
- Salata cu somon la gratar si dressing cu miere si mustar
- Salata cu ton rosu si sos de miere cu mustar
- Burger Crispy NoChicken cu sos maioneza cu mango
- Somon cu tarhon si sos de unt
- Frigarui cu cotlet de porc si ananas
- Tochitura de porc cu mujdei de usturoi
- Supa din coada de vita in stil chinezesc
- Biban de mare cu mazăre aromatizată
- Chocolate Mousse Tulip
- Calamar umplut cu fructe de mare
- Burger vegan cu avocado si cartofi dulci prajiti
- Pui cu ciuperci si sos supreme
- Terină de rață cu ierburi de Provence, jeleu din ardei copt și salată micro plante
- File de cod negru în crustă de langustine, sos de ardei copți parfumați cu chorizo, piure de cartofi dulci și baby legume
- Butterfish in crusta de fistic si bacon si spuma de creveti
- Scarita porc in glazura asiatica
- Supă cremă de praz cu rață confit
- Tiramisu reinterpretat
- Supa de cocos negru si pere galbene
- Enchiladas cu dovleac, quinoa si branza de capra
- File suprem de pui cu legume la gratar, cartofi copti si crema de branza
- Mușchiuleț de porc cu brânză de capră și nuci în mantie de jambon afumat
- Rulada traditionala cu pui, porc si carnati de casa, invelita in jambon
- Merluciu in sos de cidru
- Sosatie-uri sud-africane cu miel și caise
- Consomme de fazan sau bibilică cu tortellini de casă și trufe
- Surf & Turf cu vita si creveti
- Ceai de fructe tropicale
- Pastrav cu sos olandez verde
- Wrap cu somon fume si sos olandez
- Orez negru cu fructe de mare
- Coaste de porc cu anason si ghimbir
- Piept de rata Saint Germain
- Surf and Turf
- Ciabatta cu legume coapte si branza burrata
- Coaste de miel cu dressing de ardei gras si legume dulce acrisoare
- Piept de rata, varza rosie caramelizata, sos de portocale
- Supă ramen de pui cu creveți
- Înghețată de sfeclă roșie cu brânză de capră și nuci caramelizate
- Rillettes de rață în aspic
- Arancini cu orez înăbușit în bulion lichid de homar, emulsie de usturoi negru, gel de mango, salsa de mere cu crocant din apio, ridiche și sfeclă roșie
- Macrou cu mazare si coulis de ardei copti cu rosii uscate
- Vara – Somon gatit sous vide in ulei de masline cu salsa de citrice
- Sos Bearnaise / Chantilly / Maltaise (derivate sos olandez)
- Foie Gras
- Burger Barbeque
- Toamna – Coquelet cu piure de radacinoase albe, edamame sote, sos demi-glace si ulei aromatizat cu tarhon
- Porchetta
- Ciorba de perisoare afumata
- Sandwich Crispy NoChicken cu salata coleslaw
- Piept de rata la gratar cu sfecla rosie, mure si risotto de bulgur
- Telina in crusta tempura, quinoa crispy, piure de avocado, sos de smantana cu hrean, felii de grapefruit, creveti black tiger in cataif
- IARNA – Vrabioara de vita cu broccoli, pak choy, sos de piper verde, patrunjel cret, sare maldon
- Hamburger de vita
- Duo piept de rata si pui asiatic cu simfonie de varza rosie si muguri de pin
- Crispy NoChicken wrap cu sos salsa
- Balotina de salau, piure de cartofi cu ardei copti si bacon, legume noisettes cu ierburi, sos crema de crustacee cu mustar
- Fasii NoChicken cu curry verde in stil thai
- Cotlete de berbecut invelite in pudra de rucola, mini legume grill, sos demi-glace, spuma de vin
- Prajitură cu duo mousse și sos de fructe de pădure
- Supă clară (bulion) de pui
- Chiftelute-aperitiv de inspiratie siciliana: arancini cu orez in stil Carbonara
- Scarita de porc cu sos de barbeque si cartofi parfumati cu usturoi si cimbru
- Rulada de porc in mantie de verdeturi
- Bao bun cu No Beef Burger marinat în sos Teriyaki, salată de alge wakame, ceapă verde și semințe de susan
- Primavara – Salata cu quinoa, avocado, rodie, somon si dressing de citrice si ierburi de gradina
- Creveti cu ierburi in stil chinezesc
- File butterfish cu sos de rosii si ardei colorat
- Prajitura pufoasa cu lapte de cocos, fructe de padure si topping de caramel
- Linguini cu pesto, goji si migdale, file de ton si spuma din sos de citrice
- Musaca cu piure de cartofi, dovlecei si ragu de vita
- Snitel pe briosa cu salota dulce-acrisoara si sos tartar
- File de cod la abur cu sos de tamarind
- Burger picant vegan
- Salata NoChicken Curry
- Friptura din antricot de vita cu linte neagra, fasole si varza de Bruxelles
- Salata Caesar
- Somon tratat cu gin tonic, textura de castravete si marar
- Tocanita de cerb cu legume si galuste
- Tofu din grau incoltit cu arpagic, germeni de fasole si ciuperci Shimeji
- Salata de cartofi cu dressing cu miere si mustar
- Pui in sos Teriyaki
- Supa de pui cu taitei
- Oua Benedict cu bacon, avocado si creveti
- Calcan cu sparanghel prajit si ceapa la cuptor cu sos de vin alb si arpagic
- Gel de sfecla rosie, pudra de icre rosii, rulada de avocado cu creveti, somon la tigaie cu sos Teriyaki, sparanghel cu parmesan crocant, ulei de lamaie
- Rib eye cu sos de piper verde
- Salata de quinoa cu conopida prajita
- Salata calda Singapore
- Terină din piept de rață sălbatică
- Salata de cartofi cu anghinare si tarator de alune
- Duo cotlet de porc gratinat si piept de pui mediteranean
- Lup de mare, chorizo cuburi, porcini caramelizate cu sweet chilli, piure de fasole alba, spuma cu Yuzu
- File salau in crusta de alune si sos de lamaie cu unt, cartofi gratinati alaturi de legume provence
- Tarta de crema de telina, parmezan si germeni de mazare
- Couscous cu legume
- Frigărui de hering marinat crud, fript la flacără, cu sos picant cu mango
- Black Angus ribeye in tempura, ciuperci chanterelle, piure de pastarnac cu ulei de trufe, ridiche Daikon fondant cu sos chilli si soia, sos Bearnaise, sos Choron picant cu chili si rosii
- Burger de vita
- Rulada de curcan cu merisoare
- Hummus cald cu roșii uscate, ulei de busuioc, mix din măsline kalamata, capere și ceapă prăjită crispy, servit cu The Vegetarian Butcher No Chicken Nuggets
- Sandwich de porc cu dovlecei la gratar si guacamole
- Tartă cu fructe de pădure și cremă de vanilie, ganaj de ciocolată
- Cholent cu Kishka
- Tacos cu fasii din carne de porc si ananas prajit
- Sparanghel pe gratar cu unt miso, ou fiert si togarashi
- PRIMAVARA – Cuib de mamaliga cu ou panko, branza de capra si spanac/urzici
- Tăiței crocanți cu bisque de creveți
- Scoici Saint-Jacques marinate in sofran pe pat de mamaliga neagra si crema de cartofi mov si varza rosie
- Pui cu curry rosu thailandez
- Pizza vegana NoMince cu rosii cherry
- Souffle din ciocolata neagra cu infuzie de citrice
- Tocana vegana
- Snitel vegetarian "a la bonne femme"
- Fish & Chips-File de halibut în crustă de panko cu iaurt și pesto roșu, piure de cartofi dulci cu migdale, ardei copt și usturoi, crumble din cartofi dulci și cărbune activ, maioneză Hulk din albuș de ou aromatizat cu pătrunjel, pesto busuioc și mere
- Supa crema de cartofi dulci si rosii
- File de Somon in Crusta de Ierburi si Mustar
- Pachetele din foaie de orez umplute cu carne de porc si legume cu sos chili si rosii
- Salata de paste cu rosii uscate la cuptor
- Supa Ramen cu vita si kimchi
- Spaghete cu rosii uscate si felii de muschiulet de vita cu sos de unt si lamaie
- Noodles la wok asezonati cu supa clara de vita
- Duo rulou de pui invelit in jambon si cotlet de porc la gratar
- Pui pitic cu legume de primavera si ulei aromatizat
- Burger de vită cu sos gourmet
- Muschiulet de porc cu chorizo, Pomme Duchesse si sos de piper verde
- NoChicken Nuggets cu cartofi prajiti si dip vegan mayo salsa
- Duo din muschi de căprior și piept de rață
- Duo piept de rață infuzat cu lavandă și salvie, jumări din confit de rață, piure de țelină și păstârnac, cannelloni umplut cu varză roșie călită, relish de legume și sos de sfeclă coaptă
- Ciuperci Oyster Teriyaki
- Dolmades de pui cu fistic
- Coaste vitel cu sos barbeque si legume cu ghimbir
- Crema fina de telina, ulei de trufe si pudra de alune de padure
- Chilli Con Carne
- Souvlaki de pui cu tzatziki cu zucchini
- Piept de pui cu legume la gratar
- Calcan la abur cu spanac cu lapte de cocos si citrice si icre de pastrav
- Club Sandwich
- Ciuperci umplute cu tofu si pesto
- Iarna – Ceafa de mangalita cu mamaliga prajita, salata crocanta cu dressing de hrean si sfecla fiarta in vin de porto
- Duo din cozi de creveti si scoici Saint Jacques, mille-feuille din cartofi cu infuzie de sofran si pudra din carnati Chorizo
- Paste cu midii, rosii si masline
- Snitel vegetarian cu salata de rosii, cartofi wedges si sos tartar
- TOAMNA – Piept de rata copt cu garnitura marocana si cartof dulce, sos brun spaniol si trufe
- Burger Veggie Wellington (vegetarian)
- Stridii cu Sos Olandez
- Iepure cu legume
- Burger barbecue vegan
- Escalope de lup de mare salbatic cu salata de fenicul si bacon afumat, piure de telina alba si reductie de vin rosu
- Friptura din piept de rata cu garnitura de piure de cartofi si pesto rosu, salata de morcovi, portocale si goji si sos de piper verde
- Frigarui cu carnaciori si sos barbeque
- Antricot de vită și cartofi confit
- Paella mixta
- Wrap cu ton si fasole alba
- Hamburger
- Pui prăjit în stil asiatic, cu glazură picantă & vafe cu maioneză de arțar
- Snitel vegan cu salata japoneza
- Ciorba de Pui a la Grec - Vegetariana
- File de somon la tigaie aromatizat cu unt și citrus fresh, piure de roșii uscate, sos nantais cu icre de somon, tortelini umpluți cu creveți black tiger, piure de conopidă și spumă din supă de creveți
- Friptura de cerb cu ragu de castane si gogosele din cartofi
- Balotină de porc, cartofi aromatizați cu trufe și baby carrots
- Curry de pui pe pat de orez prajit
- Iarna – Cotlet de Mangalita Tomahawk marinat in ierburi de provence si sos de mustar, cartofi copti umpluti cu broccoli si sos gorgonzola, sos de piper verde
- Stroganoff de vita cu orez basmati
- Porc cu fenicul si salsa de rosii
- Salata cu somon la gratar si dressing cu miere si mustar
- Salata cu ton rosu si sos de miere cu mustar
- Burger Crispy NoChicken cu sos maioneza cu mango
- Somon cu tarhon si sos de unt
- Frigarui cu cotlet de porc si ananas
- Tochitura de porc cu mujdei de usturoi
- Supa din coada de vita in stil chinezesc
- Biban de mare cu mazăre aromatizată
- Chocolate Mousse Tulip
- Toamna – Iepure gatit lent cu cous cous si spuma de gutui cu anason
- Saramura de pui cu rosii si ardei copt
- VARA – Rulou de pastrav cu romanesco, rosii cherry confiate, ardei, creson si sos de unt si lamaie
- Lipie cu humus de dovleac, za’tar si confit de ceapa
- Mariscada
- Taco vegan cu conopida prajita, salata de mango verde si sos picant
- Scoici Saint Jacques cu piure de pastarnac, crumble de Chorizo si sos de sofran
- Ton rosu in crusta de susan, tofu silk in crusta panko, taitei de orez aromatizati cu pesto asiatic, ou marinat si salata de alge wakame
- Limbă de vită, momițe crocante de vițel, terină de cartofi parfumați cu trufe și sos demi-glace
- Hot Dog Gourmet
- Burger cu sos Salsa iute, ramen si maioneza picanta
- File de pește prăjit cu ulei de chili Sichuan
- Flammkuchen cu Ardei Gras si Branza de Capra
- File de halibut marinat cu sos olandez și arancini umplut cu creveți
- Frigarui de pui in stil japonez
- Pave de ciocolata alba cu whisky si praline cu nuci de Brazilia
- Supă cremă de topinambur, pudră din boabe de cafea Arabica
- Mititei umpluti cu branza de capra, cipsuri de cartofi si spuma de mustar cu perle de branza
- Risotto cu mix de ciuperci
- File somon Teriyaki
- Prajitură cu lămâie: blat trampat cu espresso cu cremă de vanilie, sos de caramel și mousse de cappuccino
- Burger Chimicurry
- Mr. Ben San
- Ramen, salată bok choy, ciuperci aromatizate cu Deep Smoke, servit cu The Vegetarian Butcher Crispy NoChicken Burger și icre de păstrăv
- File de barbun sous vide, spanac, masline Tagiasche, rosii cherry, unt, salvie, spuma de cartofi cu parmesan
- Paella marinera
- Ceai racoritor cu citrice si menta
- Taitei NoChicken la wok
- Salata de linte, foccacia cu rosii uscate si ierburi aromatice
- Cannelloni de mere “Granny Smith” umplut cu king crab, Lumpfish caviar și dressing de zmeură
- Sandvis cu ou si maioneza
- TOAMNA – Piept de rata pe pat de piure de dovleac, sparanghel, rosii cherry, sos demi-glace cu portocale
- Snitel pufos in crusta de fulgi de cartofi si parmezan
- Roșii asortate și burrata asezonate cu dressing balsamic
- Tacos cu file de peste si salata Coleslaw
- Cotlet de miel, marmelada de rosii, branza paneer
- Pizza Bianca - Dovleac copt, pesto cu kale si caju
- Cappuccino de ciuperci si toast cu branza si trufe
- Tod Man Kung Chiftelute picante cu creveti