Harta site-ului
Unilever Food Solutions
-
Inspiratie zi de zi
- Future Menus 2025
- Meniurile Viitorului 2024
-
Raport Top 8 Tendinte Globale privind Meniurile
- Pentru bucatari: Profitabilitate
-
Knorr Professional
- Concurs Knorr Professional 2023
- 6 bucatari profesionisti reinventeaza gusturi, texturi si arome cu Gama Knorr Bulioane: descarca brosura cu cele 13 retete
- Chef George Toparceanu, Moldova, creeaza un meniu eclectic, imbinand traditia cu modernul
- Chef Florin Kiss, Banat, reinventeaza bucataria traditionala
- Chef Arpad Bran, Muntenia, pregateste eficient retete adaptate zonei
- Chef Cristian Carabageac, Muntenia, imbina aromele si texturile adcvate unui still urban
- Chef Dana Dogantekin
- Chef Robert Voicu
- 1 intrebare, 150 de premii: Tu ce asteptari ai de la un ajutor de bucatar ideal
- 56 de retete diverse, pentru meniuri care te determina sa revii
- Cum sa iti alegi bulionul potrivit pentru bucataria ta?
- De ce este momentul sa incluzi o sectiune Vegana in meniul tau?
- Trendurile anului 2019 in materie plating
- Tombola Knorr Bulioane 2020
- Brosura Knorr Bulioane 2020
- 6 retete marca Knorr Professional
- Sustenabilitate
- Descopera Bulionul Potrivit
-
Lasa-te inspirat de o selectie de retete Knorr Professional!
- Knorr Professional Bulioane Lichide Concentrate
-
10 retete pline de gust cu Knorr Professional si Thermomix
- Descarca brosura Primerba de la Knorr Professional
- CONCURS: Expeditie mediteraneana cu Knorr Primerba
- Knorr Primerba 2024 - Voteaza reteta castigatoare
- Concurs Knorr Professional 2024
- Explorează o colecție de 92 de rețete cu bulioanele Knorr Professional
- Expeditii Culinare Knorr Professional
- Knorr Professional Tombola Primerba 2024
- Knorr Professional Tombola Asian 2024
- Obtine o demonstratie culinara in locatia ta cu Bulioanele Knorr Professional
- Inspiră-te din rețetele ambasadorilor Knorr Professional!
- Sosuri de la A la Z
-
La drum cu Hellmann's
-
O calatorie digitala Hellmann's
- 5 lucruri pe care nu le stiai despre sosurile Hellman’s
- Dip-uri de la Hellmann's
- Noutati si tendinte de la Hellmann’s
-
Descarca brosura cu retete Hellmann’s si exploreaza noi gusturi si experiente! Vezi ce urmeaza!
-
Descarca brosura cu retete delicioase de la Hellmanns
- Retete potrivite pentru sezonul cald de la Hellmann's
- Sezonul gratarului cu Hellmann's
- Sfaturi, recomandari si resurse pentru profesionistii pasionati de food truck-uri
-
Sosuri derivate cu Hellmann's: de la Aioli la Wasabi
- Gustări Delicioase - Ghid de rețete cu Hellmann's
-
O calatorie digitala Hellmann's
- The Vegetarian Butcher
-
UFS Academy
- Fotografia culinară pe rețelele sociale
- Arta Platingului
- Chefs Stories Sezonul 1
- Premiumisation / Premiumizare
- Siguranța alimentară
- Gătire în vid
- Bucătăria vegană
- Din grădină la masă
- Bucătăria de inspirație nordică
- Gătitul cu sifon
- Grătarul de weekend
- Fără risipă: cap, coadă și organe
- Tapas: lemn, fum și foc
- Sufleu
- Alimentația sănătoasă - Inițiere
- chefs-stories-sezonul-2
- CURS ONLINE PENTRU BUCATARI: Managementul Risipei Alimentare | Unilever Food Solutions
- CURS GRATUIT PENTRU BUCĂTARI: Legume Irezistibile cu Christian Weij | Unilever Food Solutions
- CURS GRATUIT PENTRU BUCĂTARI: Meniuri cu Risipă Alimentară Redusă cu Christian Weij | Unilever Food Solutions
- Tombola UFS Academy
- Inspiratie pentru HOTELURI
-
Impreuna in perioada COVID-19
-
Siguranta alimentara
- Cum sa previi contaminarea alimentelor
- Verifica daca indeplinesti standardele HACCP
- Curatenia in restaurant: lista de verificare
- Cele mai comune locuri cu risc din restaurant
- 7 sfaturi de care sa tii cont ACUM
- Cele mai comune 7 provocari si solutii privind siguranta alimentara
- Factorii AATTOU in siguranta alimentara
-
8 dintre cei mai des intalniti alergeni alimentari
- Igiena in bucatarie si restaurant
- Masuri de siguranta: materiale descarcabile
-
Delivery
- Sunt alimentele tale sigure pentru a face delivery
- 5 moduri prin care verifici daca esti pregatit pentru delivery
- Trucuri pentru retetele pregatite pentru delivery
- Mit sau adevar in delivery
- Chef Alessandro Di Prisco despre delivery la restaurantul Al Forno
- GrabFood ofera 5 sfaturi despre cum sa iti promovezi afacerea pentru delivery
- Cum sa te inscrii pe o platforma de delivery
- Atrage mai multi clienti cu un meniu delivery bine facut
- Creste vanzarile pe zona de delivery cu supe si bauturi nutritive
- Solutii creative pentru locatia ta HoReCa in perioada COVID-19
- Nutritie si imunitate
- Protejarea profitului
- Digital marketing pentru restaurante
-
Siguranta alimentara
-
UniChef
- UniChef CONNECT
-
Noutati UniChef
- 5 finaliști, 5 ani de excelență culinară de-a lungul edițiilor UniChef CUP
- Au început înscrierile în UniChef CUP 2024-2025: Oportunitatea ta de a străluci în bucătărie!
- Program UniChef
- Descopera experienta celor 8 finalisti in cadrul galei UniChef CUP 2022
- Complimente Bucatarului, o initiativa powered by UniChef
- Agenda Incubator Delivery UniChef
- Experienta UniChef Romania 2016-2020
- Ask the Chef 2020
- Experienta UniChef 2019
- unichef-cup-2019
- Ce a adus nou comunitatea UniChef in 2018?
- Ce s-a intamplat in comunitatea UniChef in 2017?
- Program UniChef
- UniChef CUP 2025 – Creativitate, tehnică și viziune pentru viitorul gastronomiei
- Rezerva-ti locul la Gala UniChef CUP din 05 noiembrie 2023!
- Ce s-a intamplat la UniChef in 2016
- Lansare proiect Unichef 2016
- Gala UniChef CUP 2022
- Complimente bucatarului - Ultima sansa
- Inscriere Incubator HoReCa Delivery UniChef 2021
- Inscriere Incubator HoReCa Delivery UniChef 2021 Formular
- Descoperă poveștile Mentorilor UniChef: Cei patru ași ai bucătăriei românești!
- Rezervă-ți locul în cadrul evenimentului Taste Forward din 19 martie 2025!
- Rezervă-ți locul în cadrul evenimentului Taste Forward din 3 aprilie 2025!
- Rezervă-ți locul în cadrul evenimentului Taste Forward din 4 iunie 2025!
- UniChef CUP
-
Cursuri UniChef
- Meniu evenimente 2017
- Meniu a la Carte Brasov
- Meniu a la Carte Bucuresti
- Meniu Gourmet 2018
- Meniu evenimente 2018
- Bucataria Mediteraneana
- Peste din Marea Neagra
- Organizare Evenimente
- Tehnica Sous Vide
- Produse de Patiserie si Cofetarie
- Bucataria franceza: rafinament si eleganta
- Meniu a la Carte Cluj-Napoca
- Bucataria Fusion
- Meniu Gourmet
- Fine Dining
- Preparate Rata
- Vanat
- Desert
- Prepararea carnii
- Bucataria Italiana
- Meniu a la Carte Constanta 2019
- Meniu a la Carte Iasi 2019
- Meniu a la Carte Timisoara 2019
- Meniu Gourmet Oradea 2020
- Meniu a la Carte Bucuresti 2020
- Meniu a la carte Bucuresti (Pastel de toamna) 2020
- Meniu PATRU ANOTIMPURI Constanta 2022
- Meniu PATRU ANOTIMPURI Bucuresti 2022
- Meniu PATRU ANOTIMPURI Timisoara 2022
- Meniu PATRU ANOTIMPURI Vaslui 2022
- Meniu PATRU ANOTIMPURI Cluj-Napoca 2022
- Istoria Steakhouse – we are Osho
- 4 chefi, 4 demonstratii culinare Future Menus in cadul Foodservice & Hospitality Expo 2024
-
Workshop-uri UniChef
- Workshop Food Truck
- Workshop Bucataria Vegana
- HoReCa in Social Media
-
Incubator Deivery
- Panel de discutii UniChef dedicat Incubatorului Delivery
- Incubator Delivery - Legislatie
- Incubator Delivery - Introducere
- Incubator Delivery – Norme HACCP
- Incubator Delivery - Solutii de curatare si igienizare Pro Formula
- Incubator Delivery – Logistica – P&L si Raportul de gestiune
- Incubator Delivery – Importanta Echipamentelor si a Tehnologiei
- Incubator Delivery – Controlul Costurilor
- Incubator Delivery – Analiza meniului
- Incubator Delivery – Meniu: aplicatii si plating
- Incubator Delivery – Social media & Marketing
- Incubator Delivery – Gaseste-ti vocea: diferentiere si valori
-
Trenduri
- Totul despre peste
-
Totul despre legume
- Povestea unui gust complet pentru preparatele tale cu cartofi
- Cum combini alimentele
- Cum sa pui legumele la murat
- Creeaza propria ta trusa de arome vegetariene
- Un meniu divers si gustos: descarca retetele cu Knorr Fulgi de Cartofi
- Reinventează piureul de cartofi: ai peste 50 de rețete drept inspirație în bucătărie
- Street Food
- Gourmet Fast Food
- Arome Intense
- Cele mai descarcate brosuri ale anului 2018
- Tendintele anului 2019 HoReCa
- Cele mai vizionate materiale ale anului 2019
- Produsele anului 2019
- Tendintele HoReCa 2020
- 50 alimente ale viitorului
- Urmeaza trendul vegan cu Hellmann's
- Sustinem Ziua afacerii tale
- Cele mai vizionate cursuri UFS Academy in 2020
- Sfaturi Delivery Chef Dragos Bercea
-
Bucatariile lumii
- Bucataria braziliana
- Bucataria mexicana
- Bucataria peruana
- Bucataria frantuzeasca
- Bucataria siciliana
- Bucataria taiwaneza
- Bucataria thailandeza
- Bucataria chinezeasca
- Bucataria vietnameza
- Bucataria indiana
- Bucataria malaeziana
- Bucataria coreeana
-
Bucataria asiatica
- Descarca 14 retete inspirate cu gust de cocos
-
Descopera fascinatia bucatariei fusion european-asiatice in 6 retete
- Sosul curry
- Echipamentele bucatariei asiatice
-
Prajirea rapida - Stir Fry
- Campania Expeditia Asiatica
- Sosul japonez Teriyaki
- Campanie produse asiatice Knorr Professional
- Bucataria asiatica: o experinta culinara fara limite
- Descarca brosura Asia Plina de Savoare de la Knorr Professional
-
Bucataria mediteraneana
- Ingrediente de baza si bauturi specifice bucatariei mediteraneene
-
Bucatariile bazinului mediteranean
-
Inspiratie mediteraneeana in 3 retete de la Chefi pentru Chefi
- Stiati ca
- Curiozitati ale bucatariei grecesti
- Curiozitati ale bucatariei italienesti
- Curiozitati ale bucatariei frantuzesti
- Curiozitati ale bucatariei spaniole
- Curiozitati ale bucatariei marocane
- Curiozitatile bucatariei turcesti
- Concurs - Fii primul care incearca gusturile verii!
- Bucataria traditionala
- Bucataria indoneziana
- Bucataria scandinava
-
Evenimente
-
48 de retete cu specific regional romanesc pentru meniuri de evenimente diversificate
-
Idei de meniu
-
Sfaturi pentru organizarea unui eveniment
-
Sfaturi in pregatirea meniului
- Trei event kituri complete pentru evenimente inspirate
- Dosar de Evenimente 2023
- Dosar de Evenimente 2023 Format Tiparit
- Dosar de Evenimente 2023 Format Tiparit
- tombola-dosar-de-evenimente
-
48 de retete cu specific regional romanesc pentru meniuri de evenimente diversificate
- Deserturi
- Sustenabilitate
- Fara gluten
- CHEFS STORIES, sezonul 1
- CHEFS STORIES, episodul 2: intram in bucataria lui Chef Marian Zancianu
- CHEFS STORIES, episodul 3: o dimineata petrecuta cu Chef Stefan Popescu
- Chefs Stories Sezonul 1
- CHEFS STORIES, episodul 4
- CHEFS STORIES, episodul 5
- Propune bucatarul din episodul 6
- Sezon 1
- chefs-stories-episodul-6
- Inspiración para tu HOTEL
- Nevoile bucatarilor de azi
- Future Menu 2025
- Retete
- Produse
- Despre noi
- Contact
- Rezultate cautarii
- Aboneaza-te la newsletter
- Termeni legali
- Harta site-ului
- Catalog de Produse bk
- Cluj 2018
- unichefcup2018
-
Creaza cont
- UniChef Cup 2019
- Please Recycle - Ambalaje sustenabile
- Suntem bucătari şefi care venim în sprijinul bucătarilor şefi
-
Creaza cont
- Demo Culinar
- Castiga bilete și gustă victoria la UEFA EURO 2024™
- Castiga articole Hellmann's și gustă victoria la UEFA EURO 2024™
- Modular Email Verification Form
- Catalog de produse Unilever Food Solutions PDF
- Modular Email Status Form
- Modular Newsletter Signup Detail Form
- Modular Newsletter Signup Form
- Modular Signup Popup Form
- Modular Journey Redirection Form
- Categorii
- Categorii
- Branduri
-
Produse
- Delikat Legume 2 kg
- Knorr Concentrat de legume
- Knorr Condiment Lichid Roast Umami
- Knorr GDO Sos Lichid de Branza 1L
- Knorr Professional Bulion de Vita
- The Vegeterian Butcher NoSchnitzel 1.8 kg
- Hellmann's Vinaigrette Citrice
- Knorr Sos de Soia
- Knorr Sos Bolognese
- Knorr Rosii intregi decojite
- Knorr Mise en Place Pasta Sofran 800g
- Knorr Fulgi de cartofi 20 kg
- Hellmann's Sos Salsa Iute 850 ml
- Hellmann's Mustar Clasic 3 kg
- Knorr Rosii uscate
- Hellmann's Sos Barbeque 826 ml
- The Vegetarian Butcher Raw NoBeef Burger 2.26 kg
- Delikat Bulgarasi de Savoare Gaina 3 kg
- Knorr Amidon de porumb
- Knorr Primerba Ierburi de Provence
- Hellmann's Sos de maioneza 850 ml
- Knorr Sos Lichid Demi Glace 1L
- Knorr Spaghetti 3 kg
- Carte D'Or Topping Caramel Sarat 1 Kg
- Delikat Legume 5 kg
- Knorr Condiment Lichid Deep Smoke
- Knorr Sos Lemon Butter
- Carte D'Or Topping Fructe de Padure 1 Kg
- Knorr Pasta de Tomate 4.5 kg
- Knorr Fulgi de cartofi cu lapte
- Hellmann's Sos Barbeque 4.8 Kg
- Knorr Primerba Ierburi de Gradina
- Hellmann's Sos cu usturoi 850 ml
- Knorr Bulion Lichid Vita
- Knorr Galuste pentru Supa 1Kg
- Knorr Sos picant cu chili si rosii
- Carte D'Or Topping Crocant Ciocolata Neagra 900 g
- Hellmann's Sos de mustar 250 ml
- Knorr Rantas Alb
- Hellmann's Sos de mustar 850 ml
- Knorr Supa crema de rosii 1 kg
- Knorr Primerba Asian Pesto
- Knorr Sos de Piper verde
- Knorr Supa Crema Broccoli 1KG
- Hellmann's Ketchup 4.8 Kg
- Hellmann's Sos de Maioneza Real 5L
- Knorr Sos Lichid cu Ciuperci 1L
- Hellmann's Dressing Miere si Mustar 1L
- Hellmann's Sos de maioneza cu suc de lamaie 850 ml
- Knorr Primerba Curry
- Knorr Reductie Otet Balsamic
- Hellmann's Sos de Maioneza Real 430 ml
- Carte D'Or Crema Caramel 1.25 Kg
- Knorr Sos Brun Spaniol
- Carte D'Or Topping Caramel 1 Kg
- Knorr Bulion Lichid Peste
- Knorr Sos Chili & Usturoi
- Knorr Sos Olandez 1 L
- Hellmann's Ketchup Classic 485 g
- Knorr Sos Quattro Formaggi
- Hellmann's Ketchup 5 kg
- Knorr Bulion Lichid Legume
- Delikat Bulgarasi de Savoare Legume 3 Kg
- Hellmann's Sos de Maioneza Creamy & Light 5L
- The Vegetarian Butcher NoChicken Nuggets 1.75 kg
- Knorr Primerba Creveti
- Knorr Supa crema de ciuperci 1.3 kg
- Hellmann's Sos barbeque 250 ml
- Knorr Crutoane natur
- Knorr Sos Demi-Glace
- Knorr Sos Teriyaki Japonez
- Hellmann's Ketchup 856 ml
- Knorr Sos Napoli
- Knorr Condimente pentru Pui
- Knorr Primerba Pesto Rosu
- Knorr Sos Olandez 1 kg
- Knorr Sos Worcester
- Knorr Rosii cuburi in suc de rosii
- Maizena Spray Antiaderent 500 ml
- Hellmann's Sos de Maioneza Vegan 3L
- Knorr Condiment Lichid Citrus Fresh
- Carte D'Or Topping Capsuni 1 Kg
- Knorr Aspic de porc
- Knorr Condimente pentru Porc
- Carte D'Or Panna Cotta
- Hellmann's Dressing cu Otet Balsamic 1L
- Knorr Fulgi de cartofi 4 kg
- Knorr Bulion Lichid de Homar
- Knorr Bulion Lichid Homar
- Knorr Supă cremă de Dovleac 1.155 Kg
- Knorr Grill
- Knorr Condimente pentru peste
- Knorr Pasta de Tomate 0.8 kg
- Knorr Bratenjus - Sos pentru friptura
- Hellmann's Mustar 10 ml
- Knorr Sos De Rosii 3 Kg
- Knorr Concentrat de Pui
- Knorr Supa crema de legume
- Carte D'Or Topping Fistic 900 g
- Carte D'Or Topping Crocant Ciocolata Alba 900 g
- Hellmann's Dressing 1000 de Insule 1L
- Delikat Bors Magic
- Knorr Sos Carbonara
- Hellmann's Dressing pentru Salata Caesar 1L
- Hellmann's Sos de Maioneza Light 10 ml
- Knorr Lasagna 5 kg
- Knorr Sos Chili & Soia
- The Vegetarian Butcher Crispy NoChicken Burger 1.8 Kg
- Knorr Supa crema de ciuperci 2 kg
- Knorr Concentrat de Vita
- Knorr Peperonata
- Knorr Primerba Pesto
- Knorr Primerba Busuioc
- Knorr Bulion Lichid Pui
- Carte D'Or Topping Lamaie 1 Kg
- Knorr Tagliatelle verdi 3 kg
- Hellmann's Ketchup 10 ml
- Knorr Penne rigate 3 kg
- Hellmann's Dressing Clasic 1L
- Knorr Condimente pentru Vita
- Knorr Fond de Peste
- Carte D'Or Topping Cacao 1 Kg
-
Mostre de produs
- Knorr Professional Bulion de Vita
- Knorr Sos de Piper verde
- Knorr Sos Demi-Glace
- Knorr Sos Bolognese
- Knorr Sos Olandez 1 kg
- Knorr Sos Carbonara
- Knorr Sos Brun Spaniol
- Knorr Primerba Ierburi de Provence
- Knorr Bulion Lichid Pui
- Knorr Condimente pentru peste
- Knorr Condimente pentru Vita
- Knorr Condimente pentru Porc
- Knorr Condimente pentru Pui
- Knorr Supa crema de ciuperci 1.3 kg
- Knorr Grill
- Knorr Sos Napoli
- Knorr Sos Lemon Butter
- Knorr Sos Quattro Formaggi
- Knorr Rantas Alb
- Knorr Aspic de porc
- Knorr Primerba Pesto Rosu
- Knorr Primerba Busuioc
- Knorr Primerba Ierburi de Gradina
- Knorr Primerba Pesto
- Knorr Primerba Creveti
- Knorr Primerba Asian Pesto
- Knorr Primerba Curry
- Knorr Bulion Lichid Vita
- Knorr Bulion Lichid Legume
- Knorr Supa crema de legume
- Knorr Amidon de porumb
- Knorr Sos Teriyaki Japonez
-
Retete
- Scoici Saint Jacques cu piure de pastarnac, crumble de Chorizo si sos de sofran
- Pizza Bianca - Dovleac copt, pesto cu kale si caju
- File butterfish cu sos de rosii si ardei colorat
- Mousse de ciocolata cu fulgi de chili si sare neagra
- Tiramisu reinterpretat
- Rillettes de rață în aspic
- Terină de rață cu ierburi de Provence, jeleu din ardei copt și salată micro plante
- Gnocchi cu ciuperci, spanac si sos de parmezan
- Wrap cu somon fume si sos olandez
- Snitel pufos in crusta de fulgi de cartofi si parmezan
- PRIMAVARA – Cuib de mamaliga cu ou panko, branza de capra si spanac/urzici
- Dolmades de pui cu fistic
- Cheesecake la rece, gel de caramel cu Yuzu, pasta de susan negru, tuiles cu susan si wasabi
- File de calcan, sparanghel afumat, confit de citrice
- Frigarui cu cotlet de porc si ananas
- Piept de pui cu legume la gratar
- Salata cu ton in crusta de susan negru
- Crema de spanac cu mamaliga fripta si ciuperci sote
- Primavara – Rillette de rata cu mere verzi si ridichi
- Chiftelute-aperitiv de inspiratie siciliana: arancini cu orez in stil Carbonara
- Duo din cozi de creveti si scoici Saint Jacques, mille-feuille din cartofi cu infuzie de sofran si pudra din carnati Chorizo
- Burger cu sos Salsa iute, ramen si maioneza picanta
- VARA – Rulou de pastrav cu romanesco, rosii cherry confiate, ardei, creson si sos de unt si lamaie
- Muschiulet de porc cu chorizo, Pomme Duchesse si sos de piper verde
- Vita cu anason servita cu orez basmati aromatizat cu ghimbir
- Ciabatta cu legume coapte si branza burrata
- Salata de linte, foccacia cu rosii uscate si ierburi aromatice
- Moelleux au chocolate
- Macrou cu mazare si coulis de ardei copti cu rosii uscate
- Burger Veggie Wellington (vegetarian)
- Scarita porc in glazura asiatica
- Snitel vegan cu salata japoneza
- Supa Ramen cu vita si kimchi
- Cannelloni de mere “Granny Smith” umplut cu king crab, Lumpfish caviar și dressing de zmeură
- Panna cotta cu fructe de pădure și topping de căpșuni
- Prajitura pufoasa cu lapte de cocos, fructe de padure si topping de caramel
- Ciorba de Pui a la Grec - Vegetariana
- Vita la tigaie cu fasole afumata si carnati chorizo
- Tocana vegana
- Pui prăjit în stil asiatic, cu glazură picantă & vafe cu maioneză de arțar
- Infuzie aromatizata cu tamarind
- Duo piept de rata si pui asiatic cu simfonie de varza rosie si muguri de pin
- File de cod negru în crustă de langustine, sos de ardei copți parfumați cu chorizo, piure de cartofi dulci și baby legume
- Chocolate Mousse Tulip
- Chilli Con Carne
- Terină din piept de rață sălbatică
- Piept de rata cu togarashi, sos de vin cu prune si legume crocante
- Somon cu tarhon si sos de unt
- Frigarui de pui in stil japonez
- Saramura de pui cu rosii si ardei copt
- Cappuccino de ciuperci si toast cu branza si trufe
- Infuzie cu zmeura si rubarba, aromatizata cu ghimbir murat
- Platou mixt
- Burger barbecue vegan
- Sarmale cu mamaliguta - Vegan
- Mititei umpluti cu branza de capra, cipsuri de cartofi si spuma de mustar cu perle de branza
- Calcan cu sparanghel prajit si ceapa la cuptor cu sos de vin alb si arpagic
- Duo din muschi de căprior și piept de rață
- Supa din coada de vita in stil chinezesc
- Somon gatit la aburi si risotto de sparanghel
- Crochete de cartofi cu branza cheddar
- Ceai racoritor cu citrice si menta
- Telina in crusta tempura, quinoa crispy, piure de avocado, sos de smantana cu hrean, felii de grapefruit, creveti black tiger in cataif
- Cotlete de berbecut invelite in pudra de rucola, mini legume grill, sos demi-glace, spuma de vin
- Snitel vegetarian cu salata de rosii, cartofi wedges si sos tartar
- Salata de pui cu kale
- Morcovi caramelizati cu maioneza Za'atar
- File de somon la tigaie aromatizat cu unt și citrus fresh, piure de roșii uscate, sos nantais cu icre de somon, tortelini umpluți cu creveți black tiger, piure de conopidă și spumă din supă de creveți
- Orzo pasta cu nduja, creveti, crema de branza cu ierburi fine si pasta de creveti Primerba
- Tacos cu fasii din carne de porc si ananas prajit
- File de barbun sous vide, spanac, masline Tagiasche, rosii cherry, unt, salvie, spuma de cartofi cu parmesan
- Rib eye cu sos de piper verde
- Salata calda Singapore
- IARNA – Vrabioara de vita cu broccoli, pak choy, sos de piper verde, patrunjel cret, sare maldon
- Coaste de porc cu anason si ghimbir
- Ceai de vara cu zmeura
- Ceai energizant cu menta si lamaie verde
- Sosuri si marinade barbeque
- Sos Demi-Glace de Pasăre
- Sosatie-uri sud-africane cu miel și caise
- Oua Benedict cu bacon, avocado si creveti
- Lipie cu humus de dovleac, za’tar si confit de ceapa
- Noodles la wok asezonati cu supa clara de vita
- Merluciu in sos de cidru
- File de dorada regala cu creveti si tortellini cu spanac, sfere de cartofi cu sofran si sos olandez
- Tarta de crema de telina, parmezan si germeni de mazare
- Mousse de ciocolată cu pere poșate și tort de ciocolată
- Cotlete de miel, cu wrap de legume marinate in vinegreta fructul pasiunii si sos picant
- Mușchiuleț de porc cu brânză de capră și nuci în mantie de jambon afumat
- TOAMNA – Piept de rata copt cu garnitura marocana si cartof dulce, sos brun spaniol si trufe
- Vanata NoMince gratinata
- Coaste vitel cu sos barbeque si legume cu ghimbir
- Enchiladas cu dovleac, quinoa si branza de capra
- Somon tratat cu gin tonic, textura de castravete si marar
- Supa crema de cartofi dulci si rosii
- Clatite din fidea cu lufa, tofu si shiitake
- Supă ramen de pui cu creveți
- Supa crema de dovleac cu lapte de cocos si arahide
- Butterfish in crusta de fistic si bacon si spuma de creveti
- Cotlet de miel, marmelada de rosii, branza paneer
- Burgerul fără granițe
- Sos Demi-Glace de Pasăre
- Sosatie-uri sud-africane cu miel și caise
- Oua Benedict cu bacon, avocado si creveti
- Lipie cu humus de dovleac, za’tar si confit de ceapa
- Noodles la wok asezonati cu supa clara de vita
- Merluciu in sos de cidru
- File de dorada regala cu creveti si tortellini cu spanac, sfere de cartofi cu sofran si sos olandez
- Tarta de crema de telina, parmezan si germeni de mazare
- Mousse de ciocolată cu pere poșate și tort de ciocolată
- Cotlete de miel, cu wrap de legume marinate in vinegreta fructul pasiunii si sos picant
- Mușchiuleț de porc cu brânză de capră și nuci în mantie de jambon afumat
- TOAMNA – Piept de rata copt cu garnitura marocana si cartof dulce, sos brun spaniol si trufe
- Vanata NoMince gratinata
- Coaste vitel cu sos barbeque si legume cu ghimbir
- Enchiladas cu dovleac, quinoa si branza de capra
- Somon tratat cu gin tonic, textura de castravete si marar
- Supa crema de cartofi dulci si rosii
- Clatite din fidea cu lufa, tofu si shiitake
- Supă ramen de pui cu creveți
- Supa crema de dovleac cu lapte de cocos si arahide
- Butterfish in crusta de fistic si bacon si spuma de creveti
- Cotlet de miel, marmelada de rosii, branza paneer
- Hummus cald cu roșii uscate, ulei de busuioc, mix din măsline kalamata, capere și ceapă prăjită crispy, servit cu The Vegetarian Butcher No Chicken Nuggets
- Stroganoff de vita cu orez basmati
- Hot Dog Gourmet
- TOAMNA – Piept de rata pe pat de piure de dovleac, sparanghel, rosii cherry, sos demi-glace cu portocale
- Pachetele din foaie de orez umplute cu carne de porc si legume cu sos chili si rosii
- Ceafa de porc presata cu pulpa de pui umpluta cu carnati uscati
- Supa de coasta de porc, usturoi negru si curmale rosii
- Frigarui barbeque din carne de vitel
- Rulada de curcan cu merisoare
- Black Angus ribeye in tempura, ciuperci chanterelle, piure de pastarnac cu ulei de trufe, ridiche Daikon fondant cu sos chilli si soia, sos Bearnaise, sos Choron picant cu chili si rosii
- Salata NoChicken Curry
- Toamna – Iepure gatit lent cu cous cous si spuma de gutui cu anason
- Coaste de vițel și cotlet de miel cu legume Primavera
- Balotină de porc, cartofi aromatizați cu trufe și baby carrots
- Balotina de salau, piure de cartofi cu ardei copti si bacon, legume noisettes cu ierburi, sos crema de crustacee cu mustar
- Linguini cu pesto, goji si migdale, file de ton si spuma din sos de citrice
- Crispy NoChicken wrap cu sos salsa
- Fasii NoChicken cu curry verde in stil thai
- Sparanghel pe gratar cu unt miso, ou fiert si togarashi
- Supă clară (bulion) de pui
- Taco vegan cu conopida prajita, salata de mango verde si sos picant
- Chiftele din carne de crab si peste cu sos de avocado picant
- Scoici Saint-Jacques marinate in sofran pe pat de mamaliga neagra si crema de cartofi mov si varza rosie
- File salau in crusta de alune si sos de lamaie cu unt, cartofi gratinati alaturi de legume provence
- IARNA – Beef bourguignon cu piure de radacinoase
- Frigărui de hering marinat crud, fript la flacără, cu sos picant cu mango
- Piept de porc la cuptor cu piure de morcovi infuzat cu anason si morcovi tineri caramelizati cu reductie de otet balsamic
- Scoici Saint Jacques cu piure de pastarnac, crumble de Chorizo si sos de sofran
- Pizza Bianca - Dovleac copt, pesto cu kale si caju
- File butterfish cu sos de rosii si ardei colorat
- Mousse de ciocolata cu fulgi de chili si sare neagra
- Tiramisu reinterpretat
- Rillettes de rață în aspic
- Terină de rață cu ierburi de Provence, jeleu din ardei copt și salată micro plante
- Gnocchi cu ciuperci, spanac si sos de parmezan
- Wrap cu somon fume si sos olandez
- Snitel pufos in crusta de fulgi de cartofi si parmezan
- PRIMAVARA – Cuib de mamaliga cu ou panko, branza de capra si spanac/urzici
- Dolmades de pui cu fistic
- Cheesecake la rece, gel de caramel cu Yuzu, pasta de susan negru, tuiles cu susan si wasabi
- File de calcan, sparanghel afumat, confit de citrice
- Frigarui cu cotlet de porc si ananas
- Piept de pui cu legume la gratar
- Salata cu ton in crusta de susan negru
- Crema de spanac cu mamaliga fripta si ciuperci sote
- Primavara – Rillette de rata cu mere verzi si ridichi
- Chiftelute-aperitiv de inspiratie siciliana: arancini cu orez in stil Carbonara
- Duo din cozi de creveti si scoici Saint Jacques, mille-feuille din cartofi cu infuzie de sofran si pudra din carnati Chorizo
- Burger cu sos Salsa iute, ramen si maioneza picanta
- VARA – Rulou de pastrav cu romanesco, rosii cherry confiate, ardei, creson si sos de unt si lamaie
- Muschiulet de porc cu chorizo, Pomme Duchesse si sos de piper verde
- Vita cu anason servita cu orez basmati aromatizat cu ghimbir
- Ciabatta cu legume coapte si branza burrata
- Salata de linte, foccacia cu rosii uscate si ierburi aromatice
- Moelleux au chocolate
- Macrou cu mazare si coulis de ardei copti cu rosii uscate
- Burger Veggie Wellington (vegetarian)
- Scarita porc in glazura asiatica
- Snitel vegan cu salata japoneza
- Supa Ramen cu vita si kimchi
- Cannelloni de mere “Granny Smith” umplut cu king crab, Lumpfish caviar și dressing de zmeură
- Panna cotta cu fructe de pădure și topping de căpșuni
- Prajitura pufoasa cu lapte de cocos, fructe de padure si topping de caramel
- Ciorba de Pui a la Grec - Vegetariana
- Vita la tigaie cu fasole afumata si carnati chorizo
- Tocana vegana
- Pui prăjit în stil asiatic, cu glazură picantă & vafe cu maioneză de arțar
- Infuzie aromatizata cu tamarind
- Duo piept de rata si pui asiatic cu simfonie de varza rosie si muguri de pin
- File de cod negru în crustă de langustine, sos de ardei copți parfumați cu chorizo, piure de cartofi dulci și baby legume
- Chocolate Mousse Tulip
- Chilli Con Carne
- Terină din piept de rață sălbatică
- Piept de rata cu togarashi, sos de vin cu prune si legume crocante
- Somon cu tarhon si sos de unt
- Frigarui de pui in stil japonez
- Saramura de pui cu rosii si ardei copt
- Burger picant vegan
- Tacos cu file de peste si salata Coleslaw
- Cholent cu Kishka
- Creveți în crustă tempura masago, serviți cu orez prăjit și mango marinat în citrus fresh
- Fish & Chips-File de halibut în crustă de panko cu iaurt și pesto roșu, piure de cartofi dulci cu migdale, ardei copt și usturoi, crumble din cartofi dulci și cărbune activ, maioneză Hulk din albuș de ou aromatizat cu pătrunjel, pesto busuioc și mere
- Piept de rata, varza rosie caramelizata, sos de portocale
- Piept de pui in crusta de ciuperci, soufflé de spanac si radacinoase caramelizate si jus lejer cu ierburi aromatice
- Sandvis cu ou si maioneza
- Tort de morcovi și scorțișoară
- Little Willies cu ceapa prajita, sos lejer de legume si piure de cartofi
- Curry de pui pe pat de orez prajit
- Risotto cu ciuperci de padure si prepelita
- Salata Crispy NoChicken cu dressing cu ierburi de gradina
- Iarna – Ceafa de mangalita cu mamaliga prajita, salata crocanta cu dressing de hrean si sfecla fiarta in vin de porto
- Burger Chimicurry
- Panna cotta cu tartelette de fructe și topping de căpșuni
- Friptura de cerb cu ragu de castane si gogosele din cartofi
- Ceai de fructe tropicale
- Ciorba de perisoare afumata
- Ramen, salată bok choy, ciuperci aromatizate cu Deep Smoke, servit cu piept de porc marinat în sos Teriyaki Barbecue
- Ciuperci umplute cu tofu si pesto
- Pulpa de miel sous vide, galbiori si usturoi verde, orez rosu in crusta panko, sos gravy si crema de malai cu sofran
- Wrap cu ton si fasole alba
- Friptura din piept de rata cu garnitura de piure de cartofi si pesto rosu, salata de morcovi, portocale si goji si sos de piper verde
- Terina de peste in crusta de parmezan si ierburi aromate
- Flammkuchen cu Ardei Gras si Branza de Capra
- Lasagna crocantă
- Tocanita de cerb cu zbarciogi, castane si crema de dovleac
- NoChicken Nuggets cu cartofi prajiti si dip vegan mayo salsa
- Souffle din ciocolata neagra cu infuzie de citrice
- Scoici Saint Jacques cu piure de pastarnac, crumble de Chorizo si sos de sofran
- Risotto cu mix de ciuperci
- Supa crema de cartofi cu praz si bacon crocant
- File de halibut marinat cu sos olandez și arancini umplut cu creveți
- Aripioare de pui Teriyaki
- Burger ossobuco cu maioneza gremolata si sos de rosii
- Iarna – Cotlet de Mangalita Tomahawk marinat in ierburi de provence si sos de mustar, cartofi copti umpluti cu broccoli si sos gorgonzola, sos de piper verde
- Paella marinera
- Taitei NoChicken la wok
- Surf & Turf cu vita si creveti
- Salata cu tofu si castravete
- Tăiței crocanți cu bisque de creveți
- Piept de rata Saint Germain
- Gel de sfecla rosie, pudra de icre rosii, rulada de avocado cu creveti, somon la tigaie cu sos Teriyaki, sparanghel cu parmesan crocant, ulei de lamaie
- Supa de cocos negru si pere galbene
- Muschiulet de porc cu chorizo si piure de cartofi cu pesto rosu
- Sandvis Portobello
- Aripioare de pui barbeque si orez cu ghimbir si susan
- Supă cremă de topinambur, pudră din boabe de cafea Arabica
- Salata cu sfecla rosie, ciuperci negre si dressing asiatic
- Ceai de vara cu zmeura
- Ceai energizant cu menta si lamaie verde
- Sosuri si marinade barbeque
- Pui cu ciuperci si sos supreme
- Brownies cu nuca, crema de vanilie si inghetata de capsuni
- Coaste de vita glazurate cu legume radacinoase si coriandru
- Vinete la grătar, umplute cu escabeche de pui, miso și sherry
- Tod Man Kung Chiftelute picante cu creveti
- Humus din naut cu sfera crocanta din naut cu halloumi si gel din ardei copt, usor afumat
- Burger de vita
- Calcan la abur cu spanac cu lapte de cocos si citrice si icre de pastrav
- Panna Cotta cu insertie de jeleu de cirese amare, spuma usor picanta de cocos si topping de ciocolata
- Surf & Turf
- Toamna – Coquelet cu piure de radacinoase albe, edamame sote, sos demi-glace si ulei aromatizat cu tarhon
- VARA – File de sea bass cu sparanghel si edamame, sos de crustacee cu sofran
- Salata cu somon la gratar si dressing cu miere si mustar
- Supa crema de morcovi
- Ramen picant cremos cu pui Char Siu
- Pizza vegana NoMince cu rosii cherry
- Lasagna cu somon
- Rafaelo din file de păstrăv afumat, barotat în ierburi de Provence
- Prajitură cu duo mousse și sos de fructe de pădure
- Paste siciliene
- Tartar cu somon si avocado cu sos de stridii
- Tartă cu fructe de pădure și cremă de vanilie, ganaj de ciocolată
- Salata de quinoa cu conopida prajita
- Consomme de fazan sau bibilică cu tortellini de casă și trufe
- Crema fina de telina, ulei de trufe si pudra de alune de padure
- File de cod cu piure de spanac
- Stridii cu Sos Olandez
- Couscous cu legume
- Pui Chimichurri
- Sandwich Crispy NoChicken cu salata coleslaw
- Bibilica cu orz perlat si morcovi
- Cheesecake cu fistic
- Ramen, salată bok choy, ciuperci aromatizate cu Deep Smoke, servit cu The Vegetarian Butcher Crispy NoChicken Burger și icre de păstrăv
- File suprem de pui cu legume la gratar, cartofi copti si crema de branza
- Lup de mare, chorizo cuburi, porcini caramelizate cu sweet chilli, piure de fasole alba, spuma cu Yuzu
- Primavara – Salata cu quinoa, avocado, rodie, somon si dressing de citrice si ierburi de gradina
- Pui in sos Teriyaki
- Limbă de vită, momițe crocante de vițel, terină de cartofi parfumați cu trufe și sos demi-glace
- Vara – Trio Mediteranean (file de ton cu avocado si sos salsa, creveti B.T. cu anghinare romana si vinegreta de zmeura si scoici saint jacques pe pat de rosii cherry cu pesto busuioc)
- Prajitură cu lămâie: blat trampat cu espresso cu cremă de vanilie, sos de caramel și mousse de cappuccino
- Salata de cartofi cu anghinare si tarator de alune
- Musaca cu piure de cartofi, dovlecei si ragu de vita
- Scarita de porc cu sos de barbeque si cartofi parfumati cu usturoi si cimbru
- Înghețată de sfeclă roșie cu brânză de capră și nuci caramelizate
- File somon Teriyaki
- Rulada de porc in mantie de verdeturi
- Tochitura de porc cu mujdei de usturoi
- Tartar cu somon si avocado cu sos de stridii
- Supă cremă de praz cu rață confit
- Supa de pui cu taitei
- Friptura din antricot de vita cu linte neagra, fasole si varza de Bruxelles
- Burger de vită cu sos gourmet
- Paella mixta