Menu

Unilever Food Solutions - Despre noi

Suntem bucătari şefi care venim în sprijinul bucătarilor şefi

Sprijin pentru bucătari şefi – pentru bucătari şefi de la bucătari şefi

Unilever Food Solutions este o afacere fondată de bucătar şefi, aşadar ştim cu ce vă confruntaţi în fiecare zi în bucătărie. Toate activităţile noastre se concentrează pe uşurarea vieţii voastre. Scopul nostru este să vă inspirăm, să vă instruim şi să vă oferim cele mai bune soluţii pentru produse. 

Bazându-se pe experienţa lor extinsă în domeniul serviciilor alimentare profesionale, echipa noastră formată din peste 300 de bucătari şefi creează soluţii de preparate care se remarcă printr-un echilibru între un gust uluitor, comoditate şi valoare nutritivă la un standard constant ridicat.

Reţeaua noastră globală de experţi în domeniul serviciilor alimentare ajută la detectarea celor mai bune ingrediente sustenabile, dezvoltă produse de calitate, creează reţete inspiraţionale şi în tendinţe şi oferă instruire şi asistenţă bucătarilor şefi.

 

 

Urmăriţi echipa noastră de bucătari şefi şi experţi din domeniul alimentar!

Suntem aici pentru a vă inspira. Pentru mai multe informaţii despre ingrediente în tendinţe, cele mai recente tehnici de gătit, umor în rândul bucătarilor şi evenimente culinare de top, urmăriţi-ne acum.

Sorin Iozu

+ 40 722 518 109
Sorin.Iozu@unilever.com

Tendinţe şi inspiraţie pentru meniuri

Cererea pentru preparate vegetariene, opţiuni de meniu fără gluten şi diete cu alimente integrale pe bază de plante  ne arată modul în care tendinţele alimentare şi nevoile clienţilor se află în continuă schimbare – ştim că este o provocare permanentă să ţii pasul cu ele.

Echipa noastră de bucătari şefi profesionişti vă ajută să vă păstraţi inspiraţia şi încrederea cu cele mai recente tendinţe alimentarereţete pentru restaurante şi cursuri online pentru bucătari şefi

Produsele noastre

Produsele noastre alimentare profesionale sunt dezvoltate cu strânsa implicare a bucătarilor noştri şefi. Prin urmare, nu este de mirare că mărcile noastre alimentare de top livrează calitate fără compromisuri în bucătărie. Produsele noastre satisfac nevoile dvs. şi ale clienţilor dvs.: de la sosuri uniforme, produse vegetariene, condimente fără coloranţi şi conservanţi.
Dacă doriţi să ştiţi unde găsiţi produsele noastre, consultaţi-vă cu cel mai apropiat reprezentant de vânzări.

Angajamentul Unilever Foods Solutions privind ambalajele sustenabile

Când vine vorba despre utilizarea plasticului, noi, cei de la Unilever Food Solutions, considerăm că mai puţin înseamnă mai mult. Planul privind un mod de a trăi sustenabil al Unilever este în continuare elementul care ne călăuzeşte pe drumul spre realizarea marelui angajament asumat de a reduce volumul de plastic.

Până în 2020: vom reduce deşeurile asociate cu eliminarea produselor noastre cu 50%.

Până în 2025: 100% din ambalajele noastre de plastic vor fi reutilizabile, reciclabile sau compostabile. Şi 25% din ambalajele noastre de plastic vor fi realizate din materiale plastice reciclate post-consum (sau PCR). Vom înjumătăţi utilizarea plasticului brut prin reducerea utilizării exclusive de ambalaje din plastic cu peste 100.000 de tone şi prin accelerarea utilizării plasticului reciclat. Vom ajuta la colectarea şi prelucrarea mai multor ambalaje din plastic decât cele pe care le vindem.

Pe lângă reducerea utilizării plasticului, ne-am asumat angajamentul de a contribui la crearea unei economii circulare pentru plastic. Asta înseamnă implementarea de acţiuni în toate etapele din ciclul plasticului. 

Prin urmare, strategia noastră în trei părţi pentru a reduce volumul de plastic este:

  1. FĂRĂ PLASTIC
  2. MAI PUŢIN PLASTIC
  3. PLASTIC MAI BUN

 

Please recycle: angajamentul nostru pentru ambalaje sustenabile

Toate produsele Unilever Food Solutions vor purta de acum înainte sigla „please recycle , invitând astfel clienţii şi consumatorii să ni se alăture în această călătorie. De asemenea, colaborăm în continuare îndeaproape cu furnizorii şi partenerii noştri pentru a contribui la crearea unor soluţii de reciclare acolo unde nu există deja.

Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu