UFS Academy
Platforma ta de cursuri pentru bucătari profesioniști! Învață încontinuu!
- 
        
        
                CHEFS STORIES Romania, sezonul 1: de pe platourile de filmare
Descopera ingredientele din spatele succesului bucatarilor din sezonul 1. Povesti din zeci de ani de experienta HoReCa.
 - 
        
        
                CHEFS STORIES Romania, a dat startul sezonului 2: povestile Chefilor la ei „acasa”
Descopera pasiunile si aromele mancarii, care le-au adus succesul bucatarilor din sezonul 2. Gusturi intense, povesti exceptio...
 
- 
        
        
                Managementul risipei alimentare
Risipa produsă în bucătării are impact nu numai asupra mediului, dar poate avea și impact asupra bugetului. Acest curs te va co...
 - 
        
        
                Fără risipă: cap, coadă și organe
Provocările și recompensele - inclusiv îmbunătățirea sustenabilității - de a lucra cu rinichi, ficat și alte ingrediente minuna...
 
- 
        
        
                Tapas: lemn, fum și foc
Urmează cursurile GRATUITE pentru bucătari pentru a obține aroma autentică și inspirație pentru tapas spaniole, cu accent pe gr...
 - 
        
        
                Alimentația sănătoasă - Inițiere
Adria Wu de la Maple & Co din Londra îți oferă o introducere pentru crearea unor preparate hrănitoare cu ingrediente sănătoase....
 
- 
        
        
                Sufleu
Obține sfaturi de la bucătari pentru a deprinde tehnici pentru pregătirea sufleurilor. Urmează GRATUIT cursurile prezentate de ...
 - 
        
        
                Gătitul cu sifon
Îmbunătățește-ți tehnicile de sifonare cu acest curs online GRATUIT! Obține cele mai bune tehnici și sfaturi exclusive de la do...
 
- 
        
        
                Grătarul de weekend
Cheful privat Matt Manning îți aduce inspirație și sfaturi GRATUITE pentru grătarul perfect de weekend. Nu rata tehnicile sale ...
 - 
        
        
                Gătire în vid
Intră în lumea gătirii în vid cu rețetele GRATUITE ale bucătarului șef, Jonathan Duiker, și gătește un piept de rață fraged, o ...
 
- 
        
        
                Din grădină la masă
Înțelege importanța sezonalității de la conceptul "Din grădină la masă" al lui chef Maritz. Prinde gustul gătitului organic!
 - 
        
        
                Fotografia culinară pe rețelele sociale
Obține cele mai noi sfaturi despre fotografia culinară pe rețelele sociale în acest curs GRATUIT pentru bucătari profesioniști ...
 
- 
        
            
        Premiumisation / Premiumizare
Preparate de zi cu zi și gătite la un alt nivel! Recomandările bucătarului șef Dietrich îți vor dezvălui secretele gătitului de înaltă clasă!
 - 
        
            
        Siguranța alimentară
Siguranța este pe primul loc! Inscrie-te la cursurile GRATUITE de siguranță alimentară, reguli HACCP pentru bucătari profesioniști și manageri HoReCa! Asigură-te că mențineți bucătăria curată și conform standardelor!
 - 
        
            
        Bucătăria de inspirație nordică
Cheful executiv Matt Young introduce rețete magnifice de inspirație nordică! Urmează sfaturile și tehnicile lui Chef în cursurile sale GRATUITE!