In Vietnam, nuca de cocos, de la apa, la lapte si pana la fulgii de miez, este folosita la multe preparate alimentare savuroase: descopera sugestiile noastre aici
Cocosul este un laitmotiv al bucatariei vietnameze. Apa de cocos este utilizata la fierturi, bucatile razuite mai mari de miez de cocos sunt folosite drept topping iar laptele de cocos este baza cremoasa a curry-urilor si budincilor dulci.
Cocosul este, de asemenea, folosit in bauturi precum chѐ, care este o bautura rece, ce contine boabe colorate, seminte de lotus, fructe proaspete si multa gheata. O bautura buna, racoritoare, perfecta intr-o zi fierbinte. Cu cat este mai proaspata nuca de cocos cu atat mai bine!
Descopera mai multe despre Bucataria vietnameza si despre alte bucatarii internationale!
Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start. Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start. Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start. Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start.