Menu

 

 

Ti-am pregatit impreuna cu echipa Pro Formula Romania materiale care sa te ajute in comunicarea ta cu clientii pentru perioada COVID-19: tu vei indeplini standardele HACCP implementand masurile de igiena, iar clientii tai vor fi informati si vor comanda cu incredere de la tine.

Acum, mai mult decat oricand, clientii sunt atenti la reactia si viteza de adaptare a restaurantelor cu care obisnuiau sa intre in contact. Pe de o parte, isi doresc sa poata comanda in continuare preparatele lor preferate si sa sustina locatiile de care le pasa. Pe de alta parte, este important pentru ei sa vada normele de igiena pe care acestea le-au implementat, pentru a se simti in siguranta in noul context.

Descarca de mai jos:

2 stickere pe care le poti lipi pe fiecare pachet livrat

2 stickere pe care le poti lipi pe fiecare pachet livrat

Foloseste stickerele pentru a le comunica clientilor tai faptul ca toti angajatii locatiei tale respecta recomandarile de izolare si ca dezinfectezi zilnic toate vehiculele si echipamentele. De asemenea, aminteste-le despre plata exclusiva cu cardul, pentru a evita contactul dintre livrator si client.

3 materiale A4 cu regulile pe care trebuie sa le respecti in bucatarie

3 materiale A4 cu regulile pe care trebuie sa le respecti in bucatarie

Acestea sunt utile pentru intreaga echipa. Ele iti amintesc regulile de igiena pe care trebuie sa le respecti in bucatarie in fiecare zi. Tot aici gasesti si tips & tricks care te vor ajuta sa ai o bucatarie curata si igienizata. 

Bonus: planurile de igienizare HoReCa de la ProFormula.com

Bonus: planurile de igienizare HoReCa de la ProFormula.com

Mai multe materiale despre cum se face igienizarea profesionala a cuptorului, a suprafetelor de preparare a alimentelor, a pardoselilor, dar si igienizarea profesionala a mainilor, gasesti pe proformula.com

Gestionezi afacerea intr-un mod responsabil, iar clientii tai iti vor ramane alaturi atunci cand stiu ca pot comanda in siguranta de la tine.

Descarca materialele despre masurile de protectie si continua sa livrezi preparatele in siguranta.

Gaseste restaurantul la care lucrezi folosind algoritmul Google. Iti va usura completarea.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu