3 chefi diferiti din industria HoReCa iti propun 11 retete gustoase pentru clientii tai. Descopera sugestiile lor de preparate pentru restaurante, hoteluri si catering!
Nu stii ce sa mai pregatesti pentru meniul tau a la carte? Chef Daniel Andries iti propune coaste de vitel cu crema de mamaliga, inspiratie pentru dish-urile cu fructe de mare si o reteta gustoasa de somon cu orez salbatic si alge. Ca alternativa la retetele clasice pe baza de ou, poti incerca propunerea lui Chef Daniel Andries, oua posate cu trufe si icre rosii!
Gama Knorr Bulioane este si secretul bucatariei de tip catering, asa cum o demonstreaza sugestiile de meniu ale lui Chef Lili Cosma, bucatar la Ansamble. Ce zici de curcan cu sos de goji si piure de mazare? Dar de muschiulet de porc cu sos de ciuperci si orez basmati? Ori poate te inspira supa crema de linte rosie cu chimion!
Cauti ponturi pentru a pregati cel mai bun bouillabaisse? Ori poate vrei sa iti cuceresti clientii cu preparate vegane savuroase? Inspira-te din retetele de cheesecake vegan cu broccoli, consomme de vita cu galantina de oaie sau pulpa de berbecut cu piure de spanac, polenta si sos demi-glace semnate de Chef Marian Manta.
Completeaza formularul de mai jos si descarca acum brosura!
Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start. Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start. Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start. Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start.