Menu

REȚETE ȘI INSPIRAȚIE CU KNORR PROFESSIONAL

Pentru a-ți ușura munca, am creat o colecție de materiale în care vei găsi 92 de rețete și tehnici de gătit prezentate de 15 chefi profesioniști! Găsește inspirație în fiecare preparat și adaugă un strop de magie în farfuriile tale cu bulioanele lichide și concentrate de la Knorr Professional.

Creează un cont sau autentifică-te dacă ai deja unul, pentru a explora o colecție bogată de rețete și perspective profesionale de gătit - toate într-un singur loc convenabil.

CUM POȚI SĂ DESCARCI MATERIALELE?

Primul pas ca să accesezi cu ușurință, colecția Knorr Bulioane, este să-ți faci cont. Este simplu și rapid, iar odată ce ai creat contul și te asiguri că ești mereu logat/ă, vei avea acces la întreaga colecție Knorr Professional, fără a mai completa formulare suplimentare. Astfel, vei putea explora și descărca materialele dorite cu ușurință, în orice moment.

DESCOPERĂ GAMA DE BULIOANE KNORR PROFESSIONAL - CONCEPUTĂ PENTRU BUCĂTARII PROFESIONIȘTI

Înțelegând nevoile bucătarilor și ale operatorilor HoReCa, Knorr se adaptează permanent pentru a satisface aceste cerințe. De la bulioane lichide la concentrate sub formă de pastă sau pulbere, fiecare produs este creat pentru a aduce un plus de savoare și autenticitate preparatelor tale. 

  • Knorr Professional Concentrate: Disponibile în variante precum pui, vită și legume, aceste concentrate sunt perfecte pentru a intensifica gustul preparatelor tale.
  • Knorr Professional Bulioane Lichide Concentrate: Cu arome diverse precum pui, vită, legume, pește sau homar, bulioanele lichide sunt soluția ideală deoarece le poți utiliza atât în preparate calde, cât și reci.
  • Knorr Professional Concentrat de Costiță Afumată: Acest bulion sub formă de pudră este ușor de dozat și are un conținut redus de sare.
  • Knorr Professional Bulion de Vită Jelly: Cu o consistență gelatinoasă și un gust bogat, este alegerea perfectă pentru a intensifica aromele preparatelor tale.

EXCELENȚĂ CULINARĂ LA ÎNDEMÂNA TA

Cu Knorr Professional, preparatele grozave încep cu o bază solidă. Gama de bulioane este gândită pentru a scoate în evidență aromele bogate și consistente, esențiale pentru succesul culinar. Fie că pregătești sosuri, supe sau marinate, bulioanele Knorr promit calitate și gust care evidențiază fiecare preparat.

Simplifică-ți experiența și fii mereu la curent cu rețete, inspirație și materiale utile care îți ușurează munca în bucătărie.

Autentifică-te sau creează-ți cont și descarcă colecția completă de bulioane și concentrate Knorr Professional!

Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu