Menu

21 de bucătari profesioniști au participat la cea de-a doua ediție a Expedițiilor Culinare, competiție în cadrul căreia au gătit cu produse din gama Knorr Primerba. Câștigătorul, Chef Manu Michelbach, alături de Chef Alin Barabancea, ambasadorul Knorr Primerba, a avut ocazia să călătorească în Italia și să exploreze rafinamentul bucătăriei mediteraneene la restaurantul Antica Trattoria "La Torre" din Toscana, cunoscut pentru respectul față de tradițiile culinare locale.

#ExpeditiaMediteraneeana i-a oferit nu doar o lecție despre autenticitatea bucătăriei toscane, ci și inspirația de a transforma preparatele clasice italiene într-o fuziune de gusturi unice. În video, Chef Manu Michelbach gătește mămăligă prăjită cu tocană de ciuperci, un preparat învățat în Toscana și reinterpretat într-o manieră personală.

Vizionează videoul cu interviul și rețeta reinterpretată de Chef Manu!

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Faci parte din industria HoReCa?

Avem și o surpriză pentru tine! Înscrie-te până pe 30 noiembrie în Tombola Knorr Primerba 2024 și poți câștiga un Aparat de gătit Sous-Vide Hendi! Află toate detaliile mai jos.

Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu