Înscrierile în competiția Knorr Primerba s-au încheiat, iar acum este momentul să descoperi creațiile culinare ale finaliștilor! Bucătarii au demonstrat priceperea lor în arta gătitului și nu numai, iar acum este rândul tău să-ți exprimi preferința prin vot.
VOTEAZĂ cheful preferat și ajută-l să plece într-o experiență culinară de neuitat alături de Chef Alin Barabancea, ambasadorul Knorr Primerba! Perioada de votare se încheie pe 29 martie la ora 23:59.
Premiul cel mare este o adevărată incursiune culinară în inima Toscanei, la restaurantul Antica Trattoria "La Torre" din Castellina in Chianti. Norocosul câștigător va avea privilegiul de a învăța de la bucătari cu experiență vastă, de a descoperi arome și gusturi mediteraneene și de a-și îmbogăți cunoștințele gastronomice într-un cadru autentic plin de istorie și tradiție.
Fie că ești bucătar, horecar sau ești pasionat de arta culinară, ai ocazia să votezi o singură dată preparatul favorit. Câștigătorul va fi desemnat în funcție de numărul total de voturi. Pentru a asigura validitatea votului, este necesar să completezi un formular cu numele, prenumele și adresa de email.
ÎN ORDINEA ÎNSCRIERII ÎN CONCURS, MAI JOS REGĂSEȘTI CELE 21 DE VIDEO-URI CU PREPARATELE GĂTITE DE FINALIȘTI:
A. Tiberiu Csiszer, Somon cu măr și spanac [Rețeta aici]
B. Manu Michelbach, Tagliatelle cu sos de crustacee, ceviche de creveți și icre [Rețeta aici]
C. Andrei Mihai Alexandru, Mușchiuleț de porc, creamy polenta aromatizată cu ierburi
D. Laurențiu Neamțu, Balotină din piept de pui cu mousseline din spanac și ciuperci [Rețeta aici]
E. Liviu Morărescu, Gnocchi cu cremă de dovleac copt și spanac
F. Nagy Sandor, Spaghete cu creveti, midii si zucchini balotina
G. Mihai Dragomir, Bavareza cu panna cotta de busuioc [Rețeta aici]
H. George Saizu, Pulpe de pui dezosate cu legume la wok [Rețeta aici]
I. Dalia Paduraru, Steak de conopidă, piure de năut și dressing de chimichurri [Rețeta aici]
J. Flavius Dunca, Tentacule de caracatiță prajită, paccheri cu apio
K. Cristian Grigore, Scordolea ,,A Modo Mio " [Rețeta aici]
L. Razvan Neghersan, Duet de Ton și Creveți [Rețeta aici]
M. Ferenczi Robert, Paste mediteraneene ‘’Chios” [Rețeta aici]
N. Adrian Macioaca, Salata de paste cu pesto [Rețeta aici]
O. Florin Bisoc, Șalău file cu sos de vongole [Rețeta aici]
P. Andrei Bulz, Biban de mare cu sos de ardei copt și brocolini [Rețeta aici]
Q. Attila Farkas, Mozaic Royal [Rețeta aici]
R. Győző Tőkés, Piept de pui cu busuioc în crusta de migdale [Rețeta aici]
S. Florin Petcu, Asian vibe [Rețeta aici]
T. Paul Madas, Piept de rață asiatic [Rețeta aici]
U. Ovidiu Andrei, Rulou de cerb
VOTEAZĂ AICI REȚETA PREFERATĂ
Clasament final:
Manu Michelbach, Tagliatelle cu sos de crustacee, ceviche de creveți și icre - 1450
Florin Petcu, Asian vibe - 1440
Laurențiu Neamțu, Balotină din piept de pui cu mousseline din spanac și ciuperci - 1262
Mihai Dragomir, Bavareză cu panna cotta de busuioc - 631
Cristian Grigore, Scordolea ,,A Modo Mio" - 521
Andrei Bulz, Biban de mare cu sos de ardei copt și brocolini - 516
Andrei Mihai Alexandru, Mușchiuleț de porc, creamy polenta aromatizată cu ierburi - 315
Liviu Morărescu, Gnocchi cu cremă de dovleac copt și spanac - 265
Dalia Păduraru, Steak de conopidă, piure de năut și dressing de chimichurri - 240
Paul Madaș, Piept de rață asiatic - 169
Tiberiu Csiszer, Somon cu măr și spanac - 145
Ovidiu Andrei, Rulou de cerb - 81
Răzvan Neghersan, Duet de Ton și Creveți - 80
Florin Bișoc, Șalău file cu sos de vongole - 76
George Saizu, Pulpe de pui dezosate cu legume la wok - 53
Ferenczi Robert, Paste mediteraneene - 30
Adrian Măcioacă, Salată de paste cu pesto - 28
Nagy Sandor, Spaghete cu creveți, midii și zucchini balotină - 26
Flavius Duncă, Tentacule de caracatiță prăjită, paccheri cu apio - 9
Gyozo Tokes, Piept de pui cu busuioc în crustă de migdale - 9
Attila Farkas, Mozaic Royal - 4