Menu

Înscrierile în competiția Knorr Primerba s-au încheiat, iar acum este momentul să descoperi creațiile culinare ale finaliștilor! Bucătarii au demonstrat priceperea lor în arta gătitului și nu numai, iar acum este rândul tău să-ți exprimi preferința prin vot.

VOTEAZĂ cheful preferat și ajută-l să plece într-o experiență culinară de neuitat alături de Chef Alin Barabancea, ambasadorul Knorr Primerba! Perioada de votare se încheie pe 29 martie la ora 23:59. 

Premiul cel mare este o adevărată incursiune culinară în inima Toscanei, la restaurantul Antica Trattoria "La Torre" din Castellina in Chianti. Norocosul câștigător va avea privilegiul de a învăța de la bucătari cu experiență vastă, de a descoperi arome și gusturi mediteraneene și de a-și îmbogăți cunoștințele gastronomice într-un cadru autentic plin de istorie și tradiție. 

Fie că ești bucătar, horecar sau ești pasionat de arta culinară, ai ocazia să votezi o singură dată preparatul favorit. Câștigătorul va fi desemnat în funcție de numărul total de voturi. Pentru a asigura validitatea votului, este necesar să completezi un formular cu numele, prenumele și adresa de email. 

ÎN ORDINEA ÎNSCRIERII ÎN CONCURS, MAI JOS REGĂSEȘTI CELE 21 DE VIDEO-URI CU PREPARATELE GĂTITE DE FINALIȘTI:

A. Tiberiu Csiszer, Somon cu măr și spanac [Rețeta aici]

B. Manu Michelbach, Tagliatelle cu sos de crustacee, ceviche de creveți și icre [Rețeta aici]

C. Andrei Mihai Alexandru, Mușchiuleț de porc, creamy polenta aromatizată cu ierburi

D. Laurențiu Neamțu, Balotină din piept de pui cu mousseline din spanac și ciuperci [Rețeta aici]

E. Liviu Morărescu, Gnocchi cu cremă de dovleac copt și spanac

F. Nagy Sandor, Spaghete cu creveti, midii si zucchini balotina

G. Mihai Dragomir, Bavareza cu panna cotta de busuioc [Rețeta aici]

H. George Saizu, Pulpe de pui dezosate cu legume la wok [Rețeta aici]

I. Dalia Paduraru, Steak de conopidă, piure de năut și dressing de chimichurri [Rețeta aici]

J. Flavius Dunca, Tentacule de caracatiță prajită, paccheri cu apio

K. Cristian Grigore, Scordolea ,,A Modo Mio " [Rețeta aici]

L. Razvan Neghersan, Duet de Ton și Creveți [Rețeta aici]

M. Ferenczi Robert, Paste mediteraneene ‘’Chios” [Rețeta aici]

N. Adrian Macioaca, Salata de paste cu pesto [Rețeta aici]

O. Florin Bisoc, Șalău file cu sos de vongole [Rețeta aici]   

P. Andrei Bulz, Biban de mare cu sos de ardei copt și brocolini [Rețeta aici]

Q. Attila Farkas, Mozaic Royal [Rețeta aici]

R. Győző Tőkés, Piept de pui cu busuioc în crusta de migdale [Rețeta aici]

S. Florin Petcu, Asian vibe [Rețeta aici]

T. Paul Madas, Piept de rață asiatic [Rețeta aici]                             

U. Ovidiu Andrei, Rulou de cerb

VOTEAZĂ AICI REȚETA PREFERATĂ

Redirecting...

Redirecting...

Clasament final

Manu Michelbach, Tagliatelle cu sos de crustacee, ceviche de creveți și icre  - 1450

Florin Petcu, Asian vibe - 1440

Laurențiu Neamțu, Balotină din piept de pui cu mousseline din spanac și ciuperci - 1262

Mihai Dragomir, Bavareză cu panna cotta de busuioc - 631

Cristian Grigore, Scordolea ,,A Modo Mio" - 521

Andrei Bulz, Biban de mare cu sos de ardei copt și brocolini - 516

Andrei Mihai Alexandru, Mușchiuleț de porc, creamy polenta aromatizată cu ierburi - 315

Liviu Morărescu, Gnocchi cu cremă de dovleac copt și spanac - 265

Dalia Păduraru, Steak de conopidă, piure de năut și dressing de chimichurri - 240

Paul Madaș, Piept de rață asiatic - 169

Tiberiu Csiszer, Somon cu măr și spanac - 145

Ovidiu Andrei, Rulou de cerb - 81

Răzvan Neghersan, Duet de Ton și Creveți - 80

Florin Bișoc, Șalău file cu sos de vongole - 76

George Saizu, Pulpe de pui dezosate cu legume la wok - 53

Ferenczi Robert, Paste mediteraneene - 30

Adrian Măcioacă, Salată de paste cu pesto - 28

Nagy Sandor, Spaghete cu creveți, midii și zucchini balotină - 26

Flavius Duncă, Tentacule de caracatiță prăjită, paccheri cu apio - 9

Gyozo Tokes, Piept de pui cu busuioc în crustă de migdale - 9

Attila Farkas, Mozaic Royal - 4

Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu