Menu

Ești bucătar pasionat și iubitor al gastronomiei? Atunci este momentul să te pregătești pentru o experiență culinară de neuitat! 

Unilever Food Solutions te invită să participi la un concurs culinar alături de Knorr Primerba, o ocazie unică de a-ți demonstra talentul și creativitatea în bucătărie și de a-ți îmbogăți cunoștințele alături de ambasadorul Primerba, Chef Alin Barabancea. Gama Knorr Primerba, aduce în farfurie arome autentice și gusturi deosebite, inspirate din bucătăria mediteraneană, iar acum te poate duce într-o călătorie culinară de neuitat!

Premiul cel mare

Câștigătorul va avea privilegiul de a participa la o expediție culinară mediteraneană în Italia, alături de Chef Alin Barabancea. Acolo, va avea oportunitatea de a învăța de la bucătari profesioniști de renume, de a explora arome noi și de a-și îmbogăți cunoștințele culinare.

Așadar, dragă chef, lasă-ți imaginația să zboare și înscrie preparatul tău norocos la concursul "Expediție mediteraneană cu Knorr Primerba" pentru șansa de a câștiga o experiență culinară de neuitat!

Aroma aventurii culinare te așteaptă! Înscrie rețeta ta acum!

Etapa de înscriere a rețetei în concurs

Ești bucătar și ești gata de o nouă provocare? Uite ce trebuie să faci:

  1. Trimite un video scurt, între 1-3 minute , în care pregătești o rețetă culinară folosind un produs din gama Knorr Primerba. Fii creativ, și prezintă-ți preparatul, așa cum îți dorești, însă nu uita să folosești un produs din gama Knorr Primerba, să ne povestești cum l-ai integrat, ce alte ingrediente ai folosit și care este modul de preparare.
  2. Trimite și două fotografii sugestive: una cu preparatul final și produsul Knorr Primerba folosit și o fotografie cu tine și preparatul.
  3. Completează formularul de înscriere de mai jos, în intervalul 15.02.2024 - 14.03.2024 inclusiv. Atașează în formularul de înscriere fisierul cu videoclipul realizat in timpul pregătirii preparatului culinar, respectiv cele 2 fotografii. Puteți încărca fișierele (cele 2 poze și videoclipul) prin una dintre următoarele platforme de transfer de date MyAirBridge, Dropbox, WeTransfer, Google Drive, OneDrive, etc. Materialele vor fi distribuite prin link-ul generat din platforma de transfer de date.

Pentru orice întrebare, ne poți scrie oricând la adresa chefs.ro@gmail.com.

Nu uita să te bucuri de proces și să-ți exprimi creativitatea și pasiunea pentru gastronomie!

Toate videoclipurile valide vor fi încărcate pe website și va urma a doua etapă, cea a votului publicului. 

Etapa votului

Publicul va putea vota rețeta preferată, iar câștigătorul va fi desemnat pe baza numărului de voturi. Fii parte din aventura culinară și inspiră-te din aromele mediteraneene pentru a crea preparate unice și delicioase!

Atât bucătarii, managerii de locații HoReCa cât și pasionații de gătit vor putea să voteze, dar ca votul să fie valid, fiecare persoană persoană va completa un formular cu nume, prenume și adresă de email.

Aroma autentică și gustul rafinat aduse de Primerba vor fi ingredientele cheie care vor da savoare și originalitate rețetei tale!

VEZI MAI JOS PAȘII DE ÎNSCRIERE ÎN CONCURS EXPLICAȚI DE CĂTRE CHEF ALIN BARABANCEA

VEZI MAI JOS UN MODEL DE VIDEOCLIP CU O REȚETĂ PROPUSĂ DE CHEF ALIN BARABANCEA

Concurs Expediția Primerba 2024

Prin Participarea la concurs, confirm ca am citit si sunt de acord cu regulamentul acesteia. Regulamentul concursului este disponibil gratuit aici. Concursul este valabil doar pentru bucătarii care activează în industria HoReCa (de pe teritoriul Romaniei).

Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu