Menu

Marea noastra ambitie

In centrul Knorr Professional am pus in practica 3 angajamente de baza in materie de sustenabilitate. Asadar, ca profesionist, puteti fi sigur ca, de fiecare data cand cumparati unul dintre produsele noastre, sustineti un viitor alimentar mai bun pentru oamenii si planeta noastra.

Aspiratia noastră este de a ajuta 2 miliarde de oameni sa manance intr-un mod benefic atat pentru pentru ei, cat si pentru planeta pana in 2025.

Acest lucru presupune atingerea a aproape doua treimi din populatia lumii in mai putin de 5 ani. Nu este o provocare usoara, dar credem ca este timpul ca afacerile sa gandeasca la scara mare de dragul planetei noastre si al generatiilor viitoare.

1.  Mai multe plante

Pana in 2025, 25% dintre produsele noastre vor contine unul dintre Future 50 Foods ca ingredient cheie.

Aceste alimente vor ajuta la imbunatatirea biodiversitatii globale, la imbunatatirea nutritiei si la sprijinirea viitorului planetei noastre pentru generatiile viitoare.

Daca nu ai auzit inca despre Future 50 Foods, atunci te invitam sa rasfoiesti brosura dezvoltata de Knorr in parteneriat cu World Wildlife Fund (WWF) alaturi de oamenii de stiinta, nutritionisti si experti in agricultura. Raportul prezinta o lista de surse de alimente sustenabile atent alese pe care le poti integra in meniul tau cu usurinta.

"Dietele diversificate nu numai ca ne imbunatatesc sanatatea, ci sunt benefice pentru mediu prin sisteme de productie diversificate care protejeaza fauna si contribuie la utilizarea mai durabila a resurselor"

Peter Gregory, Consilier de Cercetare, Crops For the Future

2.   Mai putina carne

50% din cifra noastra de afaceri va proveni din produse pe baza de plante pana in 2025.

Aceasta inseamna ca produsele noastre, realizate cu ingrediente sustenabile vor ajuta bucatarii din intreaga lume sa ofere oaspetilor lor preparate savuroase pe baza de plante.

3. Legume, ierburi si cereale din surse sustenabile

Fiecare leguma, planta, cereale si primele 5 condimente pe care le folosim in procesele noastre de productie vor fi 100% din surse durabile pana in 2025.

Asadar, am creat Parteneriatul pentru Sustenabilitate Knorr, care isi propune sa stabileasca relatii si mai stranse cu fermierii nostri si ii sprijina sa accelereze implementarea practicilor agricole durabile.

Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu