Knorr Condimente iti aduce 10 retete cu #BoostPentruGust
Descopera brosura #BoostPentruGust, cu 10 retete de la bucatari pentru bucatari

Knorr aduce 8 noi tipuri de condimente. Odata cu acestea, ti-am pregatit 10 retete ca de la bucatari pentru bucatari. Brosura contine atat retete versatile, precum Sandvis de curcan, legume la gratar si guacamole, cat si retete surprinzatoare, ca Piept de porumbel gatit sous vide, sos de prune afumate, cilindru de malai umplut cu piure de castane, piure de varza rosie cu ghimbir si pandispan cu spanac.
Completeaza formularul de la finalul articolului si descarca brosura #BoostPentruGust!

Knorr Frunze cimbrisor din Polonia
Cimbrisorul este cunoscut pentru aroma sa intensa dar dulce. Il recomandam alaturi de lamaie, usturoi sau busuioc. Cimbrisorul este folosit adesea in preparate pe baza de carne sau legume, alaturi de salate proaspete, in variate sosuri sau supe. Confera o aroma deosebita carnii de pui prajite.
Knorr Frunze de Cimbrisor din Polonia
Cu ingrediente 100% naturale. *Frunze de cimbrisor din surse sustenabile.
Afla mai multe
Knorr Boia ardei iute din Spania
Boiaua este condimentul national al Spaniei si, deloc surprinzator, aceasta se regaseste des in preparatele de origine iberica. Unul dintre felurile de mancare faimoase in care se foloseste boiaua este paella. Boiaua iute este facuta din ardei iuti, si nu din ardeii grasi rosii. Este mai putin picanta, comparativ cu Cayenne. Solul uscat al Spaniei, soarele mediteranean, cu climat cald si ploi putine fac combinatia perfecta pentru ca ardeii din care se prepara, sa se coaca si sa fie aromati.

Knorr Rozmarin din Maroc
Rozmarinul are un gust usor amarui si intens, asadar, se recomanda utilizarea cu grija. Din acest motiv el nu se potriveste preparatelor cu aroma delicata, precum legumele, mai ales cele tinere. Rozmarinul este perfect alaturi de carnea de miel, in supe si tocanite. Mai mult, in cantitati mici, rozmarinul poate fi adăugat in deserturi. Rozmarinul este perfect pentru aromatizarea uleiurilor folosite la prepararea legumelor, dar si pentru fripturi sau cartofi la cuptor.

Knorr Boia ardei dulce din Spania
Boiaua este condimentul national al Spaniei. Si, deloc surprinzator, bucataria spaniola foloseste boia de ardei in majoritatea preparatelor, cea mai cunoscuta fiind paella. Boiaua de ardei dulce are o savoare delicata, dulce, avand gustul ardeilor grasi rosii. Acest tip de boia adauga un gust mai bun fata de boiaua obisnuita, putand fi folosit drept condiment universal. Boiaua dulce adauga nu doar o aroma calda si intensa preparatelor, dar si o culoare minunata. Folositi boia de ardei dulce la gulas, supe, carne de pui, pentru a imbunatati culoarea si gustul lor.

Knorr Chimion din India
Chimionul are un gust aparte, usor picant, intens, dulce-amarui. Adaugat in cantitati mici, acest condiment sporeste gusturile preparatelor, accentuand mai ales aromele dulci ale ingredientelor. Folositi-l in mancaruri mexicane, precum chilli con carne sau salsa. Chimionul poate adauga si note iuti, fapt ce il face ingredientul potrivit in multe preparate indiene sau din Orientul Mijlociu si de Est, precum pilaful.

Knorr Piper negru din Vietnam
Piperul negru este regele condimentelor in intreaga lume. Iar piperul negru folosit de noi are o aroma profunda, distincta, de pamant, datorita solului vietnamez si al climatului umed, in care se coace in mod ideal, timp de doi ani. Piperul negru are arome lemnoase, usor mentolate, ca de pin si cu accente intense in acelasi timp. Piperul negru macinat este in mod obisnuit adaugat in supe si tocanite, umpluturi, carnuri si legume.

Knorr Boabe piper negru din Vietnam
Piperul negru este cel mai popular condiment la nivel mondial. Iar piperul negru folosit de noi are o aroma distincta, inegalabila de pamant, datorita climatului umed din Vietnam, unde se coace in mod ideal, timp de doi ani. Intrucat culegerea piperului negru are loc intre lunile ianuarie si inceputul de iunie si este urmat de procesul de uscare, el va obtine o nuanta neagra profunda.

Knorr Oregano din Turcia
Oregano are o aroma intensa, profunda, fiind cultivat in Turcia, in temperaturi si conditii de precipitatii optime. Numele sau inseamna ”stralucirea muntilor” de la cuvintele ce il compun, ”oros” si ”ganos”. Deci, nu este deloc surprinzător ca oregano se potriveste perfect in majoritatea preparatelor vegetale, mai ales cu rosii zemoase, coapte dar si in sosuri bogate de carne. Oregano este potrivirea perfecta si pentru pizza. Va reusi sa confere un gust mediteranean oricarui preparat.

#BoostPentruGust in 10 retete
Descopera cele 10 retete cu Knorr Condimente pentru un #BoostPentruGust in meniul tau. Completeaza formularul si descarca noua brosura acum!
Datele tale

Articole recomandate
Ce vei obține
- Acces către cursuri gratuite pentru bucătari
- Rețete și ponturi de la chefi din întreaga lume
- Cele mai recente trenduri culinare