Menu

 

In luna august, meniurile au gust de vacanta, iar sosurile Hellmann’s sunt cele care tin impreuna aromele americane, asiatice, spaniole, germane sau orientale din retetele tale. Descopera 10 retete delicioase pentru chefi ocupati, in brosura Hellmann’s. 

 

Ce au în comun un Hot Dog si Kimchi-ul? 

 

Secretul sta in sosurile Hellmann’s, care te ajuta sa aduci impreuna bucataria americana si cea coreana, intr-o explozie de arome umami. Cele 10 noi retete Hellmann’s iti prezinta alaturari surprinzatoare de arome, care iti vor incanta clientii, indiferent de preferintele obisnuite ale acestora. 

Vei afla cum sa pregatesti Hot Dog Vegan cu Kimchi, Flammkuchen cu ardei si branza de capra, pui Chimichurri, file de somon in crusta de ierburi si mustar si multe alte fuziuni cosmopolite, in brosura digitala Hellmann’s.

Da frau liber imaginatiei tale cu sosurile Hellmann’s si apropie de clientii tai destinatii din toate colturile lumii, care nu au fost niciodata mai usor de parcurs: un continent la doar o muscatura distanta.  

 

 

Brosura ”Retete delicioase pentru chefi ocupati de la Hellmann's"

Brosura ”Retete delicioase pentru chefi ocupati de la Hellmann's"

Cele 10 retete din brosura digitala Hellmann’s te ajuta sa aduci in farfuriile clientilor tai atmosfera cosmopolita a Statelor Unite si a altor colturi ale lumii, cu preparate unice de fusion cuisine. Da un twist preparatelor clasice sau de casual dining si ofera gusturilor cunoscute o nota surprinzatoare.

Detalii de contact

Gaseste restaurantul la care lucrezi folosind algoritmul Google. Iti va usura completarea.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu