Aprovizionare sustenabila

Industria serviciilor alimentare este in dezvoltare, iar un numar tot mai mare de oameni iau masa in oras. Acest lucru duce la o crestere a cererii pentru ingrediente. Chef-ii doresc sa utilizeze ingrediente de cea mai buna calitate, iar noi credem ca ingredientele care provin din surse sustenabile, cultivate in conditii optime, pot furniza o calitate ridicata si un gust deosebit.

De aceea noi folosim în produsele noastre ingrediente cultivate în mod sustenabil. Oferind chef-ilor produse superioare, provenite din surse sustenabile, putem reduce impactul pe care il avem asupra mediului inconjurator si sa sprijinim agricultura sustenabila.

 

Fondul pentru Parteneriat Knorr® si Fermele Model

Unilever sustine producatorii, care devin si parteneri in Programul nostru pentru Agricultura Sustenabila, sa isi imbunatateasca practicile lor de crestere a culturilor intr-un mod sustenabil. Pentru a accelera aceasta imbunatatire, proiecte pilot sunt finantate de Fondul pentru Parteneriat Knorr® in valoare de 1 milion de euro. Pana in prezent, Fondul pentru Parteneriat a demarat peste 28 de proiecte in zece tari.

In plus, au fost dezvoltate si Ferme Model Knorr® in Spania, Italia, Grecia, Portugalia si Germania. Aceste ferme reprezinta adevarate modele agricole pentru producatorii locali si sunt exemple de urmat pentru o agricultura durabila.

Descopera practicile de crestere a culturilor sustenabile.

01:28