Menu

Chef Munti, Ambasador The Vegetarian Butcher gateste cu produse vegane The Vegetarian Butcher

In luna noiembrie ne-am revazut cu Chef Mihai Munteanu (Munti) la standul The Vegetarian Butcher, organizat in cadrul Foodservice & Hospitality Expo. Chef Munti a sustinut o demostratie culinara cu produse din gama The Vegetarian Butcher si a surprins publicul cu preparatele sale vegane, punand accentul pe Crispy NoChicken Burger, o delicatesa vegana care redefineste conceptul de burger, oferind o experienta culinara plina de gust, dar fara carne.

Impresionat de calitatea produselor pe baza de plante de la The Vegetarian Butcher, Chef Mihai Munteanu le alege fara ezitare pentru preparatele sale de tip street food.

NOU! 4 retete delicioase pregatite cu Crispy NoChicken

The Vegetarian Butcher introduce patru retete noi care transforma Crispy NoChicken intr-un adevarat deliciu culinar. Aceste retete, gandite sa satisfaca si cele mai rafinate gusturi, demonstreaza ca optiunile vegane pot fi la fel de delicioase si satisfacatoare ca cele traditionale. Intr-o lume in continua schimbare, optiunile alimentare sustenabile si delicioase sunt mai importante ca niciodata.

The Vegetarian Butcher se afla in fruntea acestei revolutii culinare, oferind alternative delicioase la carne. Printre acestea, Crispy NoChicken se distinge prin versatilitate si gust in cele 4 retete noi care nu ar trebui sa-ti lipseasca din meniu:

Incearca alternativele gustoase de la The Vegetarian Butcher, indragite de vegani, vegetarieni dar si de iubitorii de carne.

Trenduri vegane: 5 motive pentru care produsele The Vegetarian Butcher nu trebuie sa lipseasca din meniul locatiei tale

Produsele The Vegetarian Butcher nu sunt doar o alegere etica, ci și una strategica pentru afacerea ta. Iata de ce:

  1. Autenticitatea gustului: produsele The Vegetarian Butcher imita perfect gustul si textura carnii, oferind o alternativa ideala pentru cei care doresc sa reduca consumul de carne fara a compromite experienta gustativa.
  2. Inovatie si diversitate: The Vegetarian Butcher inoveaza constant, oferind produse care imbogatesc meniul tau cu optiuni diverse si apetisante, capabile sa satisfaca toate gusturile. 
  3. Sustenabilitate: angajamentul tau fata de sustenabilitate este subliniat prin includerea produselor The Vegetarian Butcher in meniu. Aceasta alegere reflecta o preocupare pentru viitorul planetei si atrage clienti cu valori similare.
  4. Sanatate si constientizare: consumatorii sunt din ce in ce mai constienti de beneficiile unei diete bazate pe plante, atat pentru sanatate, cat si pentru mediu. Includerea optiunilor vegane atrage un segment larg de clienti.
  5. Standarde inalte de calitate: fiecare produs este rezultatul unui angajament fata de calitate, garantand astfel o experienta culinara de neuitat.

The Vegetarian Butcher vizeaza reducerea impactului asupra mediului inconjurator si promovarea unui stil de viata sustenabil prin produsele sale, lucrand continuu pentru a deveni 100% vegan, fiind astfel si un pionier in revolutia alimentara, oferind alternative sustenabile si delicioase pentru carne, si redefinind conceptul de macelarie in era moderna.

Obtine o prezentare a produselor The Vegetarian Butcher chiar in bucataria restaurantului tau. Completeaza formularul de mai jos.

Descopera intreaga gama The Vegetarian Butcher si pregateste-te pentru 2024 cu produse de calitate pentru sectiunea vegana din meniul restaurantului tau.

Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu