Menu

 

Sa pregatesti un meniu altfel, savuros, actual, dar si surprinzator nu este putin lucru. Stim bine provocarile pe care un chef le are in bucatarie si din acest motiv pregatim mereu game noi care sa usureze munca ta si sa iti lase loc de creativitate.

Provocarea noastra a fost sa descoperim ce condimente iti lipsesc, ce sosuri sau dressinguri cauti sau ce gusturi noi ai vrea sa incerci. Alaturi de gamele Hellmann’s, Knorr sau Lipton am facut bucatari si clienti fericiti. Si pentru ca e momentul bilantului, te invitam sa vezi care au fost cele mai cautate produse in 2019!

 

Knorr Arome Intense

Inspirata de bucatari Chefi, gama Knorr Arome Intense iti ofera un mod creativ de a lucra la semnatura ta, de a te diferentia, de a crea preparate versatile.

Roast Umami imbina dulceata cepei caramelizate cu savoarea intensa de usturoi prajit, pusa in valoare in preparate pe baza de miel, risotto sau sosuri. Citrus Fresh da prospetime preparatelor din peste si nu numai, adauga arome exotice din suc de lime, yuzu si mandarine. Deep Smoke potenteaza preparatele din carne de vita, cu note de ceapa prajita si zahar afumat.

Descopera AICI mai multe informatii despre produse si retete create de chefi internationali.

 

 

Knorr Condimente

In 2019 am calatorit in jurul lumii pentru a aduna condimente aromate cu care poti desavarsi orice preparat. Acum poti avea in bucataria ta piper negru din Vietnam, oregano din Turcia, chimion din India, boia din Spania, rozmarin din Maroc si frunze de cimbrisor din Polonia.

Pe langa acestea, Knorr Professional a mai adus si 3 mixuri de condimente pentru carne, carne de pui si carne de porc, gandite astfel incat sa completeze foarte bine preparatele pregatite in bucataria ta.

Inspira-te din sugestiile noastre si vezi cum poti imbogati savoarea carnii cu condimente si mixuri de condimente atent selectionate, AICI.

 

 

Lipton

In 2019 Lipton a adus pe langa noi arome cu care sa iti primesti oaspetii in fiecare moment al zilei, si un nou ambalaj. Descopera mai multe despre gamele Lipton Feel Good Balance, Feel Good Energise, Feel Good Refresh sau Feel Good Relax si vezi cum le poti integra in meniul tau, AICI

 

Lipton Exclusive Selection ofera o mare varietate de amestecuri pentru a permite oaspetilor tai sa se bucure de o cana de ceai in orice moment al zilei. Cu frunze de ceai si amestecuri de fructe, selectia Lipton a fost gandita special pentru restaurante si hoteluri. De la aromele bine-cunoscute de ceai verde cu menta pana la acelea exotice de ceai negru cu piersica si mango, aceasta gama cuprinde 12 gusturi si combinatii diferite cu care sa iti intampini clientii.

 

 

Hellmann’s Sosuri Portionate

Formatul convenabil al sosurilor Hellmann's portionate te ajuta cand vine vorba de controlul costurilor. Cu gusturi clasice si populare, precum BBQ, sos de maioneza, mustar sau ketchup, sosurile portionate Hellmann’s sunt necesare in orice locatie, alaturi de burgeri, aripioare, gratare, coaste sau cartofi prajiti. Pentru salate, Hellmann's iti ofera 4 variante de dressing-uri: Dressing salata Caesar cu branza si usturoiDressing  salata Iaurt si LimeDressing  salata Miere si MustarDressing salata 1000 Insule cu rosii coapte la soare.

Descopera toate aromele Hellmann’s AICI si nu le lasa sa iti lipseasca din bucatarie! 

 

 

 

Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu