In cadrul cursului "Meniu Gourmet", Chef Paul Siserman alaturi de gazda UniChef, Chef Robert Voicu, a pregatit 4 retete delicioase, potrivite meniului tau.
Urmareste video-ul integral ca sa descoperi modul de pregatire al preparatelor, plus o serie de tehnici, sfaturi si idei oferite de Chef Paul Siserman.
Descopera si mai multa inspiratie in cele 32 de cursuri din secțiunea UniChef!
![](/inspiratie-bucatari/unichef/cursuri/meniu-gourmet-2018/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy/columnctrl_parsys_1/image.img.jpg/1709158168139.jpg)
Chef trainer Paul Siserman
"Fiti inspirati in bucatarie si in viata" este motto-ul chefului Paul Siserman, care si-a descoperit pasiunea culinara in Italia si o practica de 20 de ani.
Chef Paul Siserman a practicat si in Italia si in Bucuresti, dar se simte acasa in Cluj, unde a deschis mai multe localuri. Retetele lui preferate sunt pe baza de paste sau vanat. Sustinerea cea mai importanta vine de la familia sa, pe care incearca sa o surprinda mereu din punct de vedere culinar. Este un chef ambitios si creativ . Lucreaza bine cu termenele limita, imbinand arta culinara cu organizarea eficienta. Inventeaza mereu in bucatarie si considera condimentele elemente cheie in aceasta activitate.