Menu

27:08

Chef Ioan Fatol impreuna cu Chef Robert Voicu, gazda UniChef, au facut o demonstratie culinara pentru bucatarii din zona ardealului si live pe YouTube pentru toti membrii comunitatii UniChef, pregatind 4 feluri de mancare alese. 

Participantii au putut degusta, au descoperit noi ingrediente si s-au declarat incantati de informatiile primite despre tehnici de gatit inovative, explicate pe intelesul tuturor. Astfel, toti invitatii la masa, atat cei prezenti fizic, cat si cei din online, si-au luat inspiratie din mai mult decat cele patru retete pregatite, cei doi chefi fiind deschisi sa impartaseasca din culisele bucatariilor lor si sa propuna mai multe moduri de utilizare a ingredientelor sau de transformare a meniului, inclusiv pentru a satisface gusturile clientilor vegetarieni sau vegani.

Chef trainer Ioan Fatol

Si-a inceput cariera profesionala in urma cu peste 25 de ani. Cu o capacitate organizatorica riguroasa si cu abilitati de lider, a condus bucatariile unor restaurante mari din Romania, dar si din afara tarii.

Reprezentant al Romaniei in cadrul evenimentului Slow Food, Saloon del Gusto de la Torino, Italia din 2008, Chef Ioan Fatol detine o diploma de Maestru Bucatar in Arta Culinara, remarcandu-se mereu ca un bun coach si formator.

In prezent ii putem aprecia preparatele si munca la wEBSite Bistro din Cluj Napoca.

Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu