Menu

18:10

In cadrul cursului "Meniu PATRU ANOTIMPURI", Chef Raul Vidican alaturi de gazda UniChef, Chef Robert Voicu, a pregatit 4 retete delicioase, potrivite meniului tau.

Urmareste video-ul integral ca sa descoperi modul de pregatire al preparatelor, plus o serie de tehnici, sfaturi si idei oferite de Chef Raul Vidican.

Descopera si mai multa inspiratie in cele 32 de cursuri din secțiunea UniChef!

Chef trainer Raul Vidican

Intregul sau parcurs profesional poate fi descris ca o poveste aparte, cu o pasiune despre care spune ca “i-a dat tarcoale”, pana cand la 17 ani a simtit ca s-a declansat pur si simplu pentru ca „asa trebuia sa fie”. “Atunci mi-am dat seama ca meseria asta este ceea ce vreau sa fac mereu” marturiseste acesta.

Castigator al premiului Special “Artist in bucatarie” la gala Horeca Awards in 2021 si reprezentant de seama al tinerei generatii de bucatari pasionati si talentati, Chef Raul Vidican se vizualiza inca din tinerete in propriul restaurant. A reusit sa-si vada visul implinit, deschizand astfel proiectul sau de suflet, “Radacini” in Arad, o locatie dupa “chipul si asemanarea mea”, asa cum afirma chiar el.

Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu