Menu

123:13

Cristian a venit pregatit sa ne raspunda la intrebari precum: ce avem de facut la registrul comertului? De ce lucram cu agregatori? Care sunt documentele si autorizatiile de care avem nevoie?

Vrei sa afli mai multe despre importanta D.S.P (Directia de Sanatate Publica),  A.N.S.V.S.A (Directia Sanitar Veterinara), I.G.S.U, a unei autorizatii de mediu in gestionarea unui business din domeniul ospitalitatii? Cristian a pregatit un plan de actiune si ne impartaseste din experienta lui, povestind despre lucruri bune care au dus la rezultate pozitive, dar si despre actiuni care nu au ajuns la rezultatul asteptat, astfel incat situatiile de cumpana sa fie evitate cu brio.

Cristian Cristea – Hostalion

Cu o experienta de peste 20 de ani, Hostalion se numara printre liderii din industria ospitalitatii, iar Cristian Cristea a venit pregatit sa ne ofere sfaturi si idei despre managementul restaurantelor si hotelurilor, intr-un context in continua schimbare.

Cristian Cristea este consultant in afaceri si lector senior in cadrul Hostalion (Hospitality Business School). Cu o experienta de peste 10 ani in vanzari, in domenii precum cel bancar, al echipamentelor medicale sau FMGC, deviza valorilor sale este bazata pe experitza, coaching, lucru in echipa si o mapare eficienta a proceselor unei afaceri.

Lista furnizori acceptati

Lista furnizori acceptati

Poti descarca de mai jos fisierul Word cu Lista furnizorilor acceptati pe calculator.

DESCARCA ACUM
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu