+

Pentru marinada

Pentru carne

  • Aripioare de pui 2.5 kg

Pentru orez

Pentru servire

  1. Pentru marinada

    • Macina fin Knorr Professional Condimente pentru pui cu ajutorul unei rasnite sau a unui robot de bucatarie, toaca fin usturoiul si amesteca-le impreuna cu cidru de mere si Hellmann’s Sos Barbeque, si toarna-le intr-o punga mare de vidat. Adauga aripioarele de pui, scoate aerul din punga si inchide. Introdu punga in frigider pentru minim 2 ore, pana la 12 ore. Gateste apoi sous-vide la o temperatura de 65.5°C, timp de 1 ora.
  2. Pentru carne

    • Incinge gratarul cu gaz la foc mediu spre mare. Daca folosesti un gratar cu carbuni, incinge carbunii pana cand devin rosiatici si sunt acoperiti de cenusa alba. Curata gratarul inainte de a aseza aripioarele.
    • Scoate aripioarele din punga vidata sterge-le si frige-le pe ambele parti, aproximativ 2 minute pe fiecare parte, la foc direct. Unge aripioarele cu marinada obtinuta inainte de a le intoarce si mentine la foc indirect, timp de 8-10 minute (gratarul sa fie ridicat la 10-12 cm deasupra carbunilor).
  3. Pentru orez

    • Incinge untul intr-o cratita adanca, la foc mediu. Adauga ghimbirul si prazul tocate marunt, soteaza aproximativ 2 minute. Adauga orezul si soteaza usor, amestecand constant, pana ce dezvolta o aroma de nuca, aproximativ 1 minut.
    • Adauga apoi supa de pui pregatita din Knorr Bulion Lichid Pui si apa fierbinte (20 g la 1 litru apa), redu focul la minim, acopera si fierbe pana cand lichidul e absorbit de orez.
    • Separa orezul cu ajutorul unei furculite, adauga semintele de susan usor prajite si uleiul de susan. Amesteca pentru a incorpora uleiul si susanul in orez. Tine la cald pana in momentul servirii.
  4. Pentru servire

    Foloseste Hellmann's Sos Barbeque pentru servire.
+