+

Pentru marinada

Pentru aripioarele de pui

  • Aripioare de pui 50 buc

Pentru ornare

  • Ardei iute
  • Ceapa verde
  • Seminte de susan
  1. Pentru marinada

    • Zdrobeste si taie tulpinile de lemon grass.
    • Pregateste ghimbirul si usturoiul pasta.
    • Amesteca lemon gras-ul taiat, pasta de ghimbir si usturoi, sosul Teriyaki, mierea de albine.
    • Asezoneaza cu piper negru, proaspat macinat.
  2. Pentru aripioarele de pui

    • Marineaza aripioarele de pui cu ingredientele pregatite, timp de 2 ore.
    • Aranjeaza aripioarele de pui pe o tava tapetata cu hartie de copt.
    • Toarna peste aripioare marinada ramasa.
    • Coace aripioarele in cuptor timp de 35 de minute la o temperatura de 175 grade Celsius
  3. Pentru ornare

    • Aranjeaza pe un platou sau farfurie si orneaza cu sos Teriyaki, felii de ceapa verde, artei iute taiat marunt si seminte de susan prajite.
+