+

Pentru orzul perlat

Pentru bibilica

  • Pipet de bibilica 5.0 buc
  • sare si piper
  • Unt clarificat 30.0 g
  • Vin de Malaga 250.0 ml
  • Sos friptura de pui 250.0 g

Pentru garnitura

  • Morcovi tineri 600.0 g

Pentru plating

  • Microplante
  • Pesmet paine integrala 10.0 g
  1. Pentru orzul perlat

    • Aduceti un litru de apa la fiert si adaugati Knorr Professional Bulion Lichid de Pui.
    • Se incalzeste uleiul de masline si se prajeste usor ceapasi usturoiul.
    • Adaugati orzul perlat si prajiti-l usor timp de doua minute.
    • Adaugati vinul alb si supa clara de puisi amestecati usor pana cand da in clocot.
    • Se pune un capac si se da la cuptor pentru aproximativ 35 de minute la 185°C.
    • Se adauga parmezanul.
  2. Pentru bibilica

    • Se condimenteaza fileurile cu sare si piper si se prajesc in unt.
    • Deglasam tigaia cu vin de malaga si amestecam.
    • Adaugati sosul si aduceti la fierbere.
    • Reduceti sosul dupa gust.
  3. Pentru garnitura

    • Spalati si curatati morcovii.
    • Se blanseaza morcovii separat unul de celalalt pana cand sunt al dente si se asezoneaza dupa gust.
  4. Pentru plating

    • Impartiti risottoul de orz perlat in farfurii.
    • Taiati fileurile de bibilica si asezati-le in farfurii.
    • Montati morcovii si decorati cu microplante si pesmet.
    • Adaugati sos Malaga.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu