Burger barbecue vegan
De la iubitorii de carne pentru iubitorii de carne, The Vegetarian Butcher va ofera proteine din plante cu gustul si textura carnii.

Ingrediente
Burger barbecue vegan
−
+
€0.0
Pentru burger
The Vegetarian Butcher Raw NoBeef Burger 2.26 kg
/buc
4.0 buc
0%
Chifle burger
/buc
4.0 buc
0%
Ananas, felii
/buc
4.0 buc
0%
Salata coleslaw cu varza rosie
/g
100.0 g
0%
Patrunjel Verde Tocat
/
0.0
0%
Hellmann's Sos de Maioneza Vegan
/g
100.0 g
0%

Salata Lollo Rosso
/
0.0
0%
Cartofi Wedges
/
0.0
0%
/
Pentru burger
-
Chifle burger 4.0 buc
-
Ananas, felii 4.0 buc
-
Salata coleslaw cu varza rosie 100.0 g
-
Patrunjel Verde Tocat
-
Salata Lollo Rosso
-
Cartofi Wedges
Mod de preparare
-
Pentru burger
- Preincalziti tigaia grill sau gratarul.
- Ungeti cu ulei tigaia gratar sau grillul. Frigeti pe ambele parti The Vegetarian Butcher Raw NoBeef Burger, pan ace capata o culoare rumena. Tineti la cald.
- Taiati chifelele pe jumatate si prajiti pe partea din interior. Frigeti pe gratar feliile de ananas pe ambele parti. Tineti la cald.
- Amestecati salata coleslaw cu patrunjelul tocat.
- Ungeti pe interor fiecare chifla cu Helllmann’s Maioneza Vegan.
- Puneti pe fiecare parte de jos a chiflei frunze de salata lollo rosso, peste felia de ananas la gratar si peste Raw NoBeef Burger gatit pe gratar.
- Pe fiecare burger, puneti salata coleslaw si inchideti cu partea de sus a chiflei.
- Serviti cu cartofi wedges crispy.
-
Sfatul bucatarului
Pentru un plus de prospetime, adaugati in salata coleslaw fasii de ananas sau fasii de mar verde, presarati la final piper negru proaspat macinat.