+

Pentru burger

  1. Pentru burger

    • Preincalziti tigaia grill sau gratarul.
    • Ungeti cu ulei tigaia gratar sau grillul. Frigeti pe ambele parti The Vegetarian Butcher Raw NoBeef Burger, pan ace capata o culoare rumena. Tineti la cald.
    • Taiati chifelele pe jumatate si prajiti pe partea din interior. Frigeti pe gratar feliile de ananas pe ambele parti. Tineti la cald.
    • Amestecati salata coleslaw cu patrunjelul tocat.
    • Ungeti pe interor fiecare chifla cu Helllmann’s Maioneza Vegan.
    • Puneti pe fiecare parte de jos a chiflei frunze de salata lollo rosso, peste felia de ananas la gratar si peste Raw NoBeef Burger gatit pe gratar.
    • Pe fiecare burger, puneti salata coleslaw si inchideti cu partea de sus a chiflei.
    • Serviti cu cartofi wedges crispy.
  2. Sfatul bucatarului

    Pentru un plus de prospetime, adaugati in salata coleslaw fasii de ananas sau fasii de mar verde, presarati la final piper negru proaspat macinat.