Ingrediente
Pentru maioneza chimicurry
-
Patrunjel tocat 5.0 g
-
Oregano tocat 5.0 g
-
Arpagic tocat 5.0 g
-
Catel de usturoi, taiat marunt 1.0 buc
-
Chili rosu, tocat fara seminte 1.0 buc
-
Piper negru
Pentru ciuperci
-
Ciuperci Pleurotus 300.0 g
-
Ceapa, taiata fasii 150.0 g
-
Cajun 5.0 g
-
Sos iute 50.0 g
Pentru salata de varza
-
Varza alba, taiata marunt 100.0 g
-
Morcov, taiat marunt 100.0 g
-
Mango, taiat fasii 1.0 buc
-
Maioneza
Pentru burger
-
ulei de floarea soarelui
-
Chifle ciabbatta 4.0 buc
-
Mix de salata verde (lollo rosso, ruccola etc.)
Mod de preparare
-
Pentru maioneza chimicurry
- Puneti toate ingredientele pentru sos intr-un blender pana veti obtine un sos fin verde. Dupa gust, puneti sare si piper.
-
Pentru ciuperci
- Amestecati ciupercile impreuna cu ceapa si condimentele.
- Prajiti-le intr-o tigaie cu ulei pana se rumenesc uniform.
- Adaugati sosul iute si sosul BBQ peste preparate si amestecati pana acestea sunt glazurate complet.
- Puneti ciupercile de o parte.
-
Pentru salata de varza
- Amestecati ingredientele pentru salata
- Asezonati dupa gust.
-
Pentru burger
- Pregatiti garniturile: spalati salata si puneti pe gratar chiflele.
- Pentru a monta burgerul, incepeti cu chiflele facute pe gratar, adaugati mixul de salata verde si varza alba.
- Intre timp, ungeti burgerii cu ulei si puneti-i pe gratar pana se gatesc uniform.
- Cand sunt gata, ungeti carnea cu sos iute si asezonati dupa gust.
- Ciupercile se reincalzesc si se pun deasupra, iar la final puneti sosul chhimicurry.
-
Sfatul bucatarului
- Poti schimba sau adauga ingrediente dupa bunul plac pentru a oferi preparatului o nota autentica, personala.