+

Pregatirea chiflelor din taitei ramen

Pregatirea maionezei picante

Pregatirea burgerului

Montarea preparatului

  • Chifle din taietei ramen, pregatite anterior
  • Maioneza picanta, pregatita anterior
  • Felii de castraveti 6 buc
  • Ceapa rosie, felii subtiri 12 buc
  1. Pregatirea chiflelor din taitei ramen

    • Gatiti taitii in conformitate cu instructiunile de pe ambalaj. Clatiti taitei si scurgeti bine. Transferati taiteii intr-un vas; adaugati cele 2 oua si 1 lingurita de Hellmann's Sos iute 95 ml. Amestecati bine, astfel incat toti taiteii sa fie acopeiti cu ou.
    • Impartiti uniform amestecul de taitei intr-o tava pentru 12 briose. Acoperiti cu folie de plastic; aplatizati compozitia cu ajutorul unei alte tavi. Congelati tava cu compozitia pentru chifle timp de 20 de minute.
  2. Pregatirea maionezei picante

    • Combinati Hellmann's Maioneza Real si Hellmann's Sos iute 95 ml, amestecati bine si lasati la rece.
  3. Pregatirea burgerului

    • Amestecati intr-un bol carnea tocata cu ​​restul de Hellmann's One Hand Sos Salsa iute.
    • Formati 6 burgeri si aplatizati usor. Gatiti burgerii intr-o tigaie sau pe gratar pana la nivelul de rumenire dorit.
  4. Montarea preparatului

    • In timp ce burgerii se gatesc, scoateti tava de briose din congelator. Folosind un cutit, scoateti cu grija fiecare chifla din forma.
    • Construiti burgerii cu „chiflele din taitei ramen”, carnea pentru burger, castravetii, ceapa rosie si maioneza picanta.