Burger cu sos Salsa iute, ramen si maioneza picanta
Burgeri suculenti intre mini "chifle" din ramen, infuzati cu sos Salsa iute si garnisiti cu castravete, ceapa rosie si maioneza picanta Hellmann's.

Ingrediente
Pregatirea chiflelor din taitei ramen
-
Taitei ramen 200 g
-
Oua 2 buc
Pregatirea maionezei picante
Pregatirea burgerului
-
Carne de vita tocata 350 g
-
Sare
Montarea preparatului
-
Chifle din taietei ramen, pregatite anterior
-
Maioneza picanta, pregatita anterior
-
Felii de castraveti 6 buc
-
Ceapa rosie, felii subtiri 12 buc
Mod de preparare
-
Pregatirea chiflelor din taitei ramen
- Gatiti taitii in conformitate cu instructiunile de pe ambalaj. Clatiti taitei si scurgeti bine. Transferati taiteii intr-un vas; adaugati cele 2 oua si 1 lingurita de Hellmann's Sos iute 95 ml. Amestecati bine, astfel incat toti taiteii sa fie acopeiti cu ou.
- Impartiti uniform amestecul de taitei intr-o tava pentru 12 briose. Acoperiti cu folie de plastic; aplatizati compozitia cu ajutorul unei alte tavi. Congelati tava cu compozitia pentru chifle timp de 20 de minute.
-
Pregatirea maionezei picante
- Combinati Hellmann's Maioneza Real si Hellmann's Sos iute 95 ml, amestecati bine si lasati la rece.
-
Pregatirea burgerului
- Amestecati intr-un bol carnea tocata cu restul de Hellmann's One Hand Sos Salsa iute.
- Formati 6 burgeri si aplatizati usor. Gatiti burgerii intr-o tigaie sau pe gratar pana la nivelul de rumenire dorit.
-
Montarea preparatului
- In timp ce burgerii se gatesc, scoateti tava de briose din congelator. Folosind un cutit, scoateti cu grija fiecare chifla din forma.
- Construiti burgerii cu „chiflele din taitei ramen”, carnea pentru burger, castravetii, ceapa rosie si maioneza picanta.