Ingrediente
Pregatirea chiflelor din taitei ramen
-
Taitei ramen 200.0 g
-
Oua 2.0 buc
Pregatirea maionezei picante
-
Hellmann's Sos Ardei Iute 95 ml 20.0 ml
Pregatirea burgerului
-
Carne de vita tocata 350.0 g
-
Sare
Montarea preparatului
-
Chifle Din Taietei Ramen, Pregatite Anterior
-
Maioneza Picanta, Pregatita Anterior
-
Felii de castraveti 6.0 buc
-
Ceapa rosie, felii subtiri 12.0 buc
Mod de preparare
-
Pregatirea chiflelor din taitei ramen
- Gatiti taitii in conformitate cu instructiunile de pe ambalaj. Clatiti taitei si scurgeti bine. Transferati taiteii intr-un vas; adaugati cele 2 oua si 1 lingurita de Hellmann's Sos iute 95 ml. Amestecati bine, astfel incat toti taiteii sa fie acopeiti cu ou.
- Impartiti uniform amestecul de taitei intr-o tava pentru 12 briose. Acoperiti cu folie de plastic; aplatizati compozitia cu ajutorul unei alte tavi. Congelati tava cu compozitia pentru chifle timp de 20 de minute.
-
Pregatirea maionezei picante
- Combinati Hellmann's Maioneza Real si Hellmann's Sos iute 95 ml, amestecati bine si lasati la rece.
-
Pregatirea burgerului
- Amestecati intr-un bol carnea tocata cu restul de Hellmann's One Hand Sos Salsa iute.
- Formati 6 burgeri si aplatizati usor. Gatiti burgerii intr-o tigaie sau pe gratar pana la nivelul de rumenire dorit.
-
Montarea preparatului
- In timp ce burgerii se gatesc, scoateti tava de briose din congelator. Folosind un cutit, scoateti cu grija fiecare chifla din forma.
- Construiti burgerii cu „chiflele din taitei ramen”, carnea pentru burger, castravetii, ceapa rosie si maioneza picanta.