+

Pentru burger

  1. Pentru burger

    • Amestecati legumele tocate (rosii, ceapa, ardei jalapeno) si asezonati cu usturoi (1 catel), sare, piper, sos iute si otet de vin rosu. Adaugati ulei de masline si optional coriandru tocat marunt.
    • Daca doriti ca aromele sa fie mai intense, sotati rapid cateva secunde amestecul de legume, rosiile vor deveni mai suculente (nu sotati prea mult, altfel legumele se vor inmuia prea mult).
    • Adaugati in tigaie putin ulei si frigeti Raw NOBeef Burger pe ambele parti pana ce se rumenesc bine, tineti la cald.
    • Prajiti in aceiasi tigaie chiflele taitate pe jumatate, cu interiorul in jos, pana ce capata o crusta usor maronie.
    • Ungeti partea de jos a chiflei cu maioneza vegan, adaugati frunze de salata si burgerul vegan deasupra.
    • Deasupra puneti o cantitate suficienta de salsa si presarati boia de ardei afumata.
    • Inchideti burgerul cu partea de sus a chiflei.
    • Serviti alaturi cartofi prajiti asezonati cu un amestec de usturoi, cimbrisor, rozmarin si sare.
  2. Sfatul bucatarului

    Pentru o un plus de prospetime adaugati in maioneza vegan, felii de lamaie la gratar sau razatura de coaja de lamaie si suc de lamaie. O alta varianta delicioasa - adauga felii de ardei gras copt la gratar sau felii de avocado la gratar.