Butterfish in crusta de fistic si bacon si spuma de creveti
Incearca noua reteta de butterfish, un peste cu o textura fina si gust delicat, intr-un amestec de gusturi savuroase.

Ingrediente
Butterfish in crusta de fistic si bacon si spuma de creveti
−
+
€0.0
Pentru crusta de fistic si bacon
Fistic
/g
350.0 g
0%
Bacon
/g
300.0 g
0%
Pentru butterfish
Butterfish file
/kg
1.8 kg
0%
Knorr Condimente pentru peste
/g
12.0 g
0%

Poate contine susan si derivate din susan
Poate contine cereale care contin gluten
Sparanghel
/buc
30.0 buc
0%
Broccoli
/kg
1.0 kg
0%
Unt
/g
20.0 g
0%
Piper alb
/g
2.0 g
0%
Sare de mare
/g
4.0 g
0%
Pentru spuma de creveti
Knorr Primerba Creveti
/g
10.0 g
0%

Knorr Supa Crema somon si creveti
/g
60.0 g
0%
Smantana lichida 30% grasime
/ml
50.0 ml
0%
Pentru sosul de unt si lamaie
Apa
/ml
500.0 ml
0%
Piper alb
/g
0.0 g
0%
Sare de mare
/g
0.0 g
0%
Pentru montaj
Flori comestibile
/buc
10.0 buc
0%
Vlastari de mazare
/buc
10.0 buc
0%
Vlastari de floarea soarelui
/buc
10.0 buc
0%
Frunze nasturel pentru decor
/buc
10.0 buc
0%
/
Pentru crusta de fistic si bacon
-
Fistic 350.0 g
-
Bacon 300.0 g
Pentru butterfish
-
Butterfish file 1.8 kg
-
Sparanghel 30.0 buc
-
Broccoli 1.0 kg
-
Unt 20.0 g
-
Piper alb 2.0 g
-
Sare de mare 4.0 g
Pentru spuma de creveti
-
Knorr Supa Crema somon si creveti 60.0 g
-
Smantana lichida 30% grasime 50.0 ml
Pentru sosul de unt si lamaie
-
Apa 500.0 ml
-
Piper alb
-
Sare de mare
Pentru montaj
-
Flori comestibile 10.0 buc
-
Vlastari de mazare 10.0 buc
-
Vlastari de floarea soarelui 10.0 buc
-
Frunze nasturel pentru decor 10.0 buc
Mod de preparare
-
Pentru crusta de fistic si bacon
- Curata fisticul apoi soteaza-l la tigaie.
- Macina marunt cu ajutorul unui blender profesional.
- Feliaza baconul cat mai subtire, pune-l pe hartie de copt in cuptor la 135°C pentru a pregati chipsuri tocate marunt la cutit.
- Amesteca baconul cu fisticul.
-
Pentru butterfish
- Presara fileurile de butterfish cu un amestec de Knorr Condimente pentru peste si putin piper alb.
- Prajeste fileurile intr-o tigaie incinsa cu adaos de ulei vegetal, timp de 1 minut pe fiecare parte.
- Transfera fileurile pe o tava de cuptor si coace in cuptor la 160°C aproximativ 2 minute.
- Spala sparanghelul si broccoli, portioneaza, apoi blanseaza in apa cu sare timp de 3 minute, scoate-le in apa rece cu gheata pentru a-si pastra culoarea si a opri procesul termic.
- Lasa-le la scurs intr-o sita, apoi soteaza in tigaie in 20 g de unt, asezoneaza la final cu putina sare si piper alb.
-
Pentru spuma de creveti
- Amesteca in apa calda Knorr Supa crema de somon si creveti, smanatana lichida, Knorr Primerba Creveti, mixeaza intr-un blender vertical, apoi trece prin sita fina si toarna in recipientul unui sifon.
-
Pentru sosul de unt si lamaie
- Intr-un vas cu 500 ml apa calda, adauga Knorr Sos Lemon butter, amesteca si fierbe timp de 2 minute.
- Asezoneaza la final cu sare si piper alb
-
Pentru montaj
- Monteaza preparatul pe farfurie fierbinte, sparanghel si broccoli, langa fileul de peste si spuma de creveti si tapeteaza cu sos de unt si lamaie, decor de vlastari de mazare, floarea soarelui si frunze de nasurel.