+

Pentru crusta de fistic si bacon

  • Fistic 350 g
  • Bacon 300 g

Pentru butterfish

Pentru spuma de creveti

Pentru sosul de unt si lamaie

Pentru montaj

  • Flori comestibile 10 buc
  • Vlastari de mazare 10 buc
  • Vlastari de floarea soarelui 10 buc
  • Frunze nasturel pentru decor 10 buc
  1. Pentru crusta de fistic si bacon

    • Curata fisticul apoi soteaza-l la tigaie.
    • Macina marunt cu ajutorul unui blender profesional.
    • Feliaza baconul cat mai subtire, pune-l pe hartie de copt in cuptor la 135°C pentru a pregati chipsuri tocate marunt la cutit.
    • Amesteca baconul cu fisticul.
  2. Pentru butterfish

    • Presara fileurile de butterfish cu un amestec de Knorr Condimente pentru peste si putin piper alb.
    • Prajeste fileurile intr-o tigaie incinsa cu adaos de ulei vegetal, timp de 1 minut pe fiecare parte.
    • Transfera fileurile pe o tava de cuptor si coace in cuptor la 160°C aproximativ 2 minute.
    • Spala sparanghelul si broccoli, portioneaza, apoi blanseaza in apa cu sare timp de 3 minute, scoate-le in apa rece cu gheata pentru a-si pastra culoarea si a opri procesul termic.
    • Lasa-le la scurs intr-o sita, apoi soteaza in tigaie in 20 g de unt, asezoneaza la final cu putina sare si piper alb.
  3. Pentru spuma de creveti

    • Amesteca in apa calda Knorr Supa crema de somon si creveti, Rama Cremefine Multiple aplicatii 31%, Knorr Primerba Creveti, mixeaza intr-un blender vertical, apoi trece prin sita fina si toarna in recipientul unui sifon.
  4. Pentru sosul de unt si lamaie

    • Intr-un vas cu 500 ml apa calda, adauga Knorr Sos Lemon butter, amesteca si fierbe timp de 2 minute.
    • Asezoneaza la final cu sare si piper alb
  5. Pentru montaj

    • Monteaza preparatul pe farfurie fierbinte, sparanghel si broccoli, langa fileul de peste si spuma de creveti si tapeteaza cu sos de unt si lamaie, decor de vlastari de mazare, floarea soarelui si frunze de nasurel.
+