Calcan cu sparanghel prajit si ceapa la cuptor cu sos de vin alb si arpagic

Ingrediente
Calcan cu sparanghel prajit si ceapa la cuptor cu sos de vin alb si arpagic
−
+
€0.0
Pentru sparanghel
Sparanghel alb
/buc
22.0 buc
0%
Ulei de masline cu infuzie de lamaie
/g
20.0 g
0%
Sare
/g
3.0 g
0%
Zahar
/g
5.0 g
0%
Sparanghel verde
/buc
20.0 buc
0%
Pentru ceapa
Ceapa dulce
/buc
10.0 buc
0%
Unt
/g
30.0 g
0%
sare si piper
/
0.0
0%
Pentru peste
File de calcan
/g
700.0 g
0%
Unt topit
/g
30.0 g
0%
Pentru sos
Sos de vin alb
/ml
300.0 ml
0%
Ulei de arpagic
/ml
500.0 ml
0%
Apa
/ml
100.0 ml
0%
Pentru decorare
Macris de trifoi
/
0.0
0%
/
Pentru sparanghel
-
Sparanghel alb 22.0 buc
-
Ulei de masline cu infuzie de lamaie 20.0 g
-
Sare 3.0 g
-
Zahar 5.0 g
-
Sparanghel verde 20.0 buc
Pentru ceapa
-
Ceapa dulce 10.0 buc
-
Unt 30.0 g
-
sare si piper
Pentru peste
-
File de calcan 700.0 g
-
Unt topit 30.0 g
Pentru sos
-
Sos de vin alb 300.0 ml
-
Ulei de arpagic 500.0 ml
-
Apa 100.0 ml
Pentru decorare
-
Macris de trifoi