Acest preparat inovator castiga atat ca gust, cat si aspect. Aceasta supa crema bogata de ciuperci este finisată cu o spuma de lapte care ii confera aspectul de „cappuccino”. Completata perfect de cateva felii de paine prajita cu branza aromatizata cu trufe.

Ingrediente
Baza pentru supa
-
Apa 4.7 l
Supa de ciuperci
-
Ciuperci Champignon, tocate 750.0 g
-
Ciuperci Shitake, tocate 150.0 g
-
Ceapa tocata 200.0 g
-
Frunze de dafin 1.0 g
-
Smantana lichida 100.0 ml
Toast cu branza aromatizata cu trufe
-
Bagheta, felii 1 cm grosime 10.0 buc
-
Mozzarella 50.0 g
-
Galbenus de ou 25.0 g
-
Ulei cu trufe 5.0 g
-
Piper negru, zdrobit 2.0 g
Spuma de lapte pentru supa
-
Smantana lichida 50.0 ml
-
Lapte 100.0 ml
-
Sare 4.0 g
Inainte de servire
-
Patrunjel, tocat 5.0 g
Mod de preparare
-
Baza pentru supa
- Amestecati Knorr supa crema de ciuperci in apa care fierbe, apoi continuati gatirea pentru aproximativ 5 minute.
- Lasati deoparte.
-
Supa de ciuperci
- Sotati ceapa si ciupercile intr-o oala, pana cand devin aurii si li se elibereaza aroma.
- Adaugati apa si frunzele de dafin, apoi aduceti la fierbere.
- Adaugati baza pentru supa constituita anterior, amestecati pana se omogenizeaza si fierbeti la foc mic timp de 15 minute.
- Adaugati condimentele si smantana.
-
Toast cu branza aromatizata cu trufe
- Preincalziti cuptorul la 180°C.
- Intr-un bol, amestecati toate ingredientele pentru a forma o pasta.
- Intindeti pasta pe baghetele feliate si coaceti 6 minute pana se rumenesc.
-
Spuma de lapte pentru supa
- Intr-o oala, incalziti laptele si smantana.
- Condimentati cu sare si amestecati compozitia pana obtineti o textura spumoasa.
-
Inainte de servire
- Turnati supa in bolul de servire.
- Garnisiti cu patrunjel tocat si paine prajita cu cascaval si trufe.
- Gata de servire.