Ceafa de porc presata cu pulpa de pui umpluta cu carnati uscati
Cum sa gatesti o ceafa de porc delicioasa cu cartofi gratinati cu ardei copt si pulpa de pui umpluta cu carnati uscati si sos aromat de ciuperci de padure.

Ingrediente
Ceafa de porc presata cu pulpa de pui umpluta cu carnati uscati
−
+
€0.0
Pentru cartofi gratinate cu ardei copt
Ardei gras rosu
/g
300.0 g
0%
Ardei gras galben
/g
300.0 g
0%
Cartofi
/kg
1.2 kg
0%
Smantana lichida 15% grasime
/ml
1000.0 ml
0%
Oua
/buc
3.0 buc
0%
Mozzarella
/g
200.0 g
0%
Parmezan
/g
100.0 g
0%
Pentru marinare
Ceafa de porc
/kg
2.0 kg
0%
Knorr Condimente pentru Porc
/g
30.0 g
0%

Poate contine susan si derivate din susan
Poate contine cereale care contin gluten
Rama Combi Profi
/ml
0.0 ml
0%
Pentru farsa de pui si carnati uscati
Piept de pui
/g
400.0 g
0%
Oua
/buc
2.0 buc
0%
Smantana lichida 15% grasime
/ml
50.0 ml
0%
Carnati afumati
/g
200.0 g
0%
Pentru pulpa de pui umpluta
Pulpe de pui
/kg
1.2 kg
0%
Knorr Condimente pentru Pui
/g
20.0 g
0%

Poate contine susan si derivate din susan
Poate contine cereale care contin gluten
Rama Combi Profi
/ml
0.0 ml
0%
Pentru sosul de ciuperci de padure
Vin alb
/ml
200.0 ml
0%
Knorr Supa crema de ciuperci 2 kg
/g
55.0 g
0%

Cereale care contin gluten
Poate contine mustar si derivate din mustar
/
Pentru cartofi gratinate cu ardei copt
-
Ardei gras rosu 300.0 g
-
Ardei gras galben 300.0 g
-
Cartofi 1.2 kg
-
Smantana lichida 15% grasime 1000.0 ml
-
Oua 3.0 buc
-
Mozzarella 200.0 g
-
Parmezan 100.0 g
Pentru marinare
-
Ceafa de porc 2.0 kg
-
Rama Combi Profi
Pentru farsa de pui si carnati uscati
-
Piept de pui 400.0 g
-
Oua 2.0 buc
-
Smantana lichida 15% grasime 50.0 ml
-
Carnati afumati 200.0 g
Pentru pulpa de pui umpluta
-
Pulpe de pui 1.2 kg
-
Rama Combi Profi
Pentru sosul de ciuperci de padure
-
Vin alb 200.0 ml
Mod de preparare
-
Pentru cartofi gratinate cu ardei copt
- Spala ardeii grasi, impunge-i aleatoriu cu o furculita si coace-i in cuptor la 180°C. Curata-i de coaja si seminte.
- Monteaza hartie de copt pe o tava, preincalzeste cuptorul la 180°C.
- Curata, spala si taie cartofii felii subtiri cu ajutorul unei mandoline.
- Amesteca smantana lichida cu 3 galbenusuri de ou, sare, piper, mozzarella si parmezan ras.
- Asaza in tava straturi de cartofi cu amestecul de smantana si ardei copt.
- Gateste cartofii in cuptor timp de 45 minute acoperit, apoi gratineaza cartofii timp de 15 minute.
-
Pentru marinare
- Asezoneaza ceafa de porc cu Knorr Condimente pentru porc si mentine la marinat timp de 12 ore.
-
Pentru ceafa de porc
- Gateste piesa de carne in cuptor la 120°C, coacere plus umiditate 20%, timp de 3 ore.
- Dupa gatire, asaza peste carne alta tava si o greutate de minim 4 kg.
- Mentine carnea la presat 24 ore, portioneaz-o rece.
-
Pentru farsa de pui si carnati uscati
- Amesteca intr-un robot pieptul de pui cu albusul de la 2 oua si smantana lichida pana formeaza o pasta omogena.
- Taie in cuburi mici carnatii afumati uscati si amesteca in pasta de pui.
-
Pentru pulpa de pui umpluta
- Asezoneaza pulpele de pui dezosate cu piele cu Knorr Condimente pentru pui.
- Umple pulpele cu farsa de pui si carnati, ruleaza-le in forma cilindrica.
- Gateste pulpele umplute in cuptor la temperatura de 150°C timp de 90 minute
-
Pentru sosul de ciuperci de padure
- Adauga intr-o oala vinul alb, fierbe la foc iute pana scade la jumatate, completeaza cu 400 ml apa si incorporeza Knorr Supa Crema de ciuperci (Hribi).
- Fierbe sosul pana la textura cremoasa.
-
Inainte de a servi
- Inainte de servirea cefei de porc, pulverizeaza cu pompa speciala sub presiune un strat de Rama Combi Profi intr-o tava, asaza feliile de ceafa presata si caramelizeaza-le crocant in cuptorul preincalzit la 180°C.
- Inainte de servirea pulpelor de pui umplute, pentru crusta crocanta, scurge din tava excesul de lichid, cu pompa speciala sub presiune pulverizeaza un strat de Rama Combi Profi deasupra pulpelor si caramelizeaza pielea crocanta in cuptorul preincalzit la 200°C.