+

Pentru cartofi gratinate cu ardei copt

Pentru marinare

Pentru farsa de pui si carnati uscati

Pentru pulpa de pui umpluta

Pentru sosul de ciuperci de padure

  1. Pentru cartofi gratinate cu ardei copt

    • Spala ardeii grasi, impunge-i aleatoriu cu o furculita si coace-i in cuptor la 180°C. Curata-i de coaja si seminte.
    • Monteaza hartie de copt pe o tava, preincalzeste cuptorul la 180°C.
    • Curata, spala si taie cartofii felii subtiri cu ajutorul unei mandoline.
    • Amesteca Rama Cremefine 15% multiple aplicatii cu 3 galbenusuri de ou, sare, piper, mozzarella si parmezan ras.
    • Asaza in tava straturi de cartofi cu amestecul de smantana si ardei copt.
    • Gateste cartofii in cuptor timp de 45 minute acoperit, apoi gratineaza cartofii timp de 15 minute.
  2. Pentru marinare

    • Asezoneaza ceafa de porc cu Knorr Condimente pentru porc si mentine la marinat timp de 12 ore.

  3. Pentru ceafa de porc

    • Gateste piesa de carne in cuptor la 120°C, coacere plus umiditate 20%, timp de 3 ore.
    • Dupa gatire, asaza peste carne alta tava si o greutate de minim 4 kg.
    • Mentine carnea la presat 24 ore, portioneaz-o rece.

  4. Pentru farsa de pui si carnati uscati

    • Amesteca intr-un robot pieptul de pui cu albusul de la 2 oua si Rama Cremefine 15% multiple aplicatii pana formeaza o pasta omogena.
    • Taie in cuburi mici carnatii afumati uscati si amesteca in pasta de pui.

  5. Pentru pulpa de pui umpluta

    • Asezoneaza pulpele de pui dezosate cu piele cu Knorr Condimente pentru pui.
    • Umple pulpele cu farsa de pui si carnati, ruleaza-le in forma cilindrica.
    • Gateste pulpele umplute in cuptor la temperatura de 150°C timp de 90 minute

  6. Pentru sosul de ciuperci de padure

    • Adauga intr-o oala vinul alb, fierbe la foc iute pana scade la jumatate, completeaza cu 400 ml apa si incorporeza Knorr Supa Crema de ciuperci (Hribi).
    • Fierbe sosul pana la textura cremoasa.

  7. Inainte de a servi

    • Inainte de servirea cefei de porc, pulverizeaza cu pompa speciala sub presiune un strat de Rama Combi Profi intr-o tava, asaza feliile de ceafa presata si caramelizeaza-le crocant in cuptorul preincalzit la 180°C.
    • Inainte de servirea pulpelor de pui umplute, pentru crusta crocanta, scurge din tava excesul de lichid, cu pompa speciala sub presiune pulverizeaza un strat de Rama Combi Profi deasupra pulpelor si caramelizeaza pielea crocanta in cuptorul preincalzit la 200°C.

+