Chiftele din carne de crab si peste cu sos de avocado picant
Condimenteaza-ti meniul cu aceasta gustare delicioasa. Chiftele de peste cu un gust bogat si o nota subtila de lamaie si chili sunt propuse a fi servite cu o salsa de avocado proaspata. Pregatirea este rapida si usoara cu Hellmann's Maioneza Real si Hellmann's Sos Salsa iute.

Ingrediente
Chiftele din carne de crab si peste cu sos de avocado picant
−
+
€0.0
Prepararea in avans
Cod alb
/g
250.0 g
0%
Lapte condensat
/ml
250.0 ml
0%
Cartofi, decojiti si taiati
/g
500.0 g
0%
Pentru chiftele
Cod, Preparat Anterior
/
0.0
0%
Carne de crab
/g
250.0 g
0%
Razatura coaja de lamaie
/g
20.0 g
0%
Suc de lamaie
/ml
30.0 ml
0%
Patrunjel tocat
/g
60.0 g
0%
Hellmann's Sos de Maioneza Real 5 kg
/g
150.0 g
0%

Ceapa, taiata marunt
/g
100.0 g
0%
Suc de lime
/ml
30.0 ml
0%
Frunze de menta, taiata fin
/g
10.0 g
0%
Ou batut
/g
50.0 g
0%
Pentru salsa de avocado
Avocado, decojit, fara sambure
/g
200.0 g
0%
Ceapa verde, taiata
/g
25.0 g
0%
Ardei iute rosu
/g
10.0 g
0%
Coriandru tocat
/g
25.0 g
0%
Suc de lime
/ml
20.0 ml
0%
/
Prepararea in avans
-
Cod alb 250.0 g
-
Lapte condensat 250.0 ml
-
Cartofi, decojiti si taiati 500.0 g
Pentru chiftele
-
Cod, Preparat Anterior
-
Carne de crab 250.0 g
-
Razatura coaja de lamaie 20.0 g
-
Suc de lamaie 30.0 ml
-
Patrunjel tocat 60.0 g
-
Ceapa, taiata marunt 100.0 g
-
Suc de lime 30.0 ml
-
Frunze de menta, taiata fin 10.0 g
-
Ou batut 50.0 g
Pentru salsa de avocado
-
Avocado, decojit, fara sambure 200.0 g
-
Ceapa verde, taiata 25.0 g
-
Ardei iute rosu 10.0 g
-
Coriandru tocat 25.0 g
-
Suc de lime 20.0 ml
Mod de preparare
-
Prepararea in avans
- Preincalziti cuptorul la 180 ° C.
- Asezati cartofii intr-o oala si acoperiti cu apa rece, aduceti la fierbere si gatiti pana devin fragezi.
- Puneti pestele intr-o oala si acoperiti cu lapte, aduceti la fierbere si gatiti timp de 5-7 min. Se scurge pestele si se strecoara laptele care se pastreaza pentru piureul de cartofi.
- Lasati pestele sa se raceasca, indepartati pielea si acoperiti-l.
- Scurgeti cartofii fierti, puneti-i inapoi in oala si lasati-i sa se zvante. Adaugati suficient lapte peste cartofi pentru a forma un piure neted, lasati sa se raceasca, acoperiti pana cand este necesar.
-
Pentru chiftele
- Maruntiti pestele si incorporati in piure impreuna cu Hellmann's Maioneza Real, Hellmann's One Hand Sos Salsa iute , carnea de crab fiarta, ceapa tocata fin, lime, lamaie, menta, oul batut si patrunjelul.
- Formati 20 de chiftele (60 g fiecare). Acoperiti si lasati la frigider pana la nevoie.
- Incalziti uleiul intr-o tigaie potrivita la foc mediu. Adaugati chiftelele de peste si prajiti usor 2-3 minute pe fiecare parte, apoi transferati pe o tava de copt in cuptorul preincalzit pentru inca 8-10 minute pana se rumenesc.
-
Pentru salsa de avocado
- Pentru a face salsa, taiati marunt avocado si adaugati ceapa verde, ardeiul rosu iute si rosiile tocate.
- Adaugati sucul de lime si terminati adaugand coriandru proaspat tocat.