Ingrediente
Pentru chilli con carne
-
Carne tocata de vitel 1000.0 g
-
Ceapa (cuburi) 200.0 g
-
Ardei gras verde 100.0 g
-
Ardei kapia 100.0 g
-
Usturoi 12.0 g
-
Hellmann's Sos Ardei Iute 95 ml 20.0 ml
-
Fasole rosie (conserva) 200.0 g
-
Knorr Sos Salsa 200.0 ml
-
Porumb dulce (conserva) 200.0 g
-
Sos de rosii 200.0 g
-
Ulei de masline 100.0 ml
-
Apa 400.0 ml
Pentru servire
-
Coriandru proaspat 20.0 g
Mod de preparare
-
Pentru chilli con carne
- Soteaza ceapa si usturoiul maruntit in ulei de masline.
- Adauga ardeii tocati.
- Adauga carnea tocata, amestecand bine.
- Toarna sosul de rosii, Hellmann's Ketchup, Knorr Sos Salsa si Hellmann's Sos de ardei iute.
- Adauga fasolea rosie si porumbul, impreuna cu apa. Acopera si gateste pentru aproximativ 20 de minute.
-
Pentru servire
- Aranjeaza pe un platou alaturi de frunze de coriandru proaspat sau ardei iute.