Chilli Con Carne
Un clasic chilli con carne inspirat din bucataria mexicana. Se face usor de la zero si este plin de aroma prin adaugarea multor ierburi. Se serveste cu frunze de coriandru proaspat.

Ingrediente
Pentru chilli con carne
-
Carne tocata de vitel 1000 g
-
Ceapa (cuburi) 200 g
-
Ardei gras verde 100 g
-
Ardei kapia 100 g
-
Usturoi 12 g
-
Fasole rosie (conserva) 200 g
-
Porumb dulce (conserva) 200 g
-
Sos de rosii 200 g
-
Ulei de masline 100 ml
-
Apa 400 ml
Pentru servire
-
Coriandru proaspat 20 g
Mod de preparare
-
Pentru chilli con carne
- Soteaza ceapa si usturoiul maruntit in ulei de masline.
- Adauga ardeii tocati.
- Adauga carnea tocata, amestecand bine.
- Toarna sosul de rosii, Hellmann's Ketchup, Knorr Sos Salsa si Hellmann's Sos de ardei iute.
- Adauga fasolea rosie si porumbul, impreuna cu apa. Acopera si gateste pentru aproximativ 20 de minute.
-
Pentru servire
- Aranjeaza pe un platou alaturi de frunze de coriandru proaspat sau ardei iute.