+

Pentru chilli con carne

  • Carne tocata de vitel 1000.0 g
  • Ceapa (cuburi) 200.0 g
  • Ardei gras verde 100.0 g
  • Ardei kapia 100.0 g
  • Usturoi 12.0 g
  • Hellmann's Sos Ardei Iute 95 ml 20.0 ml
  • Fasole rosie (conserva) 200.0 g
  • Knorr Sos Salsa 200.0 ml
  • Porumb dulce (conserva) 200.0 g
  • Sos de rosii 200.0 g
  • Ulei de masline 100.0 ml
  • Apa 400.0 ml

Pentru servire

  • Coriandru proaspat 20.0 g
  1. Pentru chilli con carne

    • Soteaza ceapa si usturoiul maruntit in ulei de masline.
    • Adauga ardeii tocati.
    • Adauga carnea tocata, amestecand bine.
    • Toarna sosul de rosii, Hellmann's Ketchup, Knorr Sos Salsa si Hellmann's Sos de ardei iute.
    • Adauga fasolea rosie si porumbul, impreuna cu apa. Acopera si gateste pentru aproximativ 20 de minute.
  2. Pentru servire

    • Aranjeaza pe un platou alaturi de frunze de coriandru proaspat sau ardei iute.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu