Menu

Ingrediente

+

Pentru chilli con carne

  • Carne tocata de vitel 1000.0 g
  • Ceapa (cuburi) 200.0 g
  • Ardei gras verde 100.0 g
  • Ardei kapia 100.0 g
  • Usturoi 12.0 g
  • Hellmann's Sos Ardei Iute 95 ml 20.0 ml
  • Fasole rosie (conserva) 200.0 g
  • Knorr Sos Salsa 200.0 ml
  • Porumb dulce (conserva) 200.0 g
  • Sos de rosii 200.0 g
  • Ulei de masline 100.0 ml
  • Apa 400.0 ml

Pentru servire

  • Coriandru proaspat 20.0 g

Un clasic chilli con carne inspirat din bucataria mexicana. Se face usor de la zero si este plin de aroma prin adaugarea multor ierburi. Se serveste cu frunze de coriandru proaspat.

...

Mod de preparare

  1. Pentru chilli con carne

    • Soteaza ceapa si usturoiul maruntit in ulei de masline.
    • Adauga ardeii tocati.
    • Adauga carnea tocata, amestecand bine.
    • Toarna sosul de rosii, Hellmann's Ketchup, Knorr Sos Salsa si Hellmann's Sos de ardei iute.
    • Adauga fasolea rosie si porumbul, impreuna cu apa. Acopera si gateste pentru aproximativ 20 de minute.
  2. Pentru servire

    • Aranjeaza pe un platou alaturi de frunze de coriandru proaspat sau ardei iute.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu