Menu

Ingrediente

+

Pentru pregatire

  • Ardei gras rosu 2.0 buc
  • Ardei gras galben 2.0 buc
  • Vinete 2.0 buc
  • Ulei de masline 20.0 ml
  • Sare
  • Piper
  • Ceapa rosie 1.0 buc
  • Tulpina de telina Apio 2.0 buc
  • Rosii cherry 250.0 g
  • Otet alb 20.0 ml
  • Zahar 25.0 g

Aceast sandvis isi are originile in Sicilia si este un adevarat ospat mediteranean. Este foarte usor de servit, legumele coapte pot fi pregatite pe loc, iar sandvisul se asambleaza rapid.

...

Mod de preparare

  1. Pentru pregatire

    • Coace ardeii in cuptor, pana cand se inchid la culoare si lasa-i apoi sa se racoreasca. Decojeste-i, scoate-le semintele si taie-i in bucati.
    • Taie vinetele transversal in jumatate si feliaza-le. Prajeste-le in uleiul de masline pana cand devin maronii si mai moi, apoi asezoneaza-le cu sare si piper.
    • Taie ceapa in felii si adaug-o la vinete.
    • Spala tulpinile de telina si taie-le. Taie in doua rosiile cherry. Adauga totul la vinete, impreuna cu ardeii.
    • Adauga otetul si zaharul, dupa gust.
  2. Inainte de servire

    • Coace mugurii de pin.
    • Taie interiorul ciabattei si umple-o cu legume coapte si branza burrata.
    • Presara mugurii de pin si frunzele de busuioc, impreuna cu piper negru, proaspat.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu