Ingrediente
Pentru pregatire
-
Ardei gras rosu 2.0 buc
-
Ardei gras galben 2.0 buc
-
Vinete 2.0 buc
-
Ulei de masline 20.0 ml
-
Sare
-
Piper
-
Ceapa rosie 1.0 buc
-
Tulpina de telina Apio 2.0 buc
-
Rosii cherry 250.0 g
-
Otet alb 20.0 ml
-
Zahar 25.0 g
Mod de preparare
-
Pentru pregatire
- Coace ardeii in cuptor, pana cand se inchid la culoare si lasa-i apoi sa se racoreasca. Decojeste-i, scoate-le semintele si taie-i in bucati.
- Taie vinetele transversal in jumatate si feliaza-le. Prajeste-le in uleiul de masline pana cand devin maronii si mai moi, apoi asezoneaza-le cu sare si piper.
- Taie ceapa in felii si adaug-o la vinete.
- Spala tulpinile de telina si taie-le. Taie in doua rosiile cherry. Adauga totul la vinete, impreuna cu ardeii.
- Adauga otetul si zaharul, dupa gust.
-
Inainte de servire
- Coace mugurii de pin.
- Taie interiorul ciabattei si umple-o cu legume coapte si branza burrata.
- Presara mugurii de pin si frunzele de busuioc, impreuna cu piper negru, proaspat.