+

Pentru pregatire

  • Ardei gras rosu 2.0 buc
  • Ardei gras galben 2.0 buc
  • Vinete 2.0 buc
  • Ulei de masline 20.0 ml
  • Sare
  • Piper
  • Ceapa rosie 1.0 buc
  • Tulpina de telina Apio 2.0 buc
  • Rosii cherry 250.0 g
  • Otet alb 20.0 ml
  • Zahar 25.0 g
  1. Pentru pregatire

    • Coace ardeii in cuptor, pana cand se inchid la culoare si lasa-i apoi sa se racoreasca. Decojeste-i, scoate-le semintele si taie-i in bucati.
    • Taie vinetele transversal in jumatate si feliaza-le. Prajeste-le in uleiul de masline pana cand devin maronii si mai moi, apoi asezoneaza-le cu sare si piper.
    • Taie ceapa in felii si adaug-o la vinete.
    • Spala tulpinile de telina si taie-le. Taie in doua rosiile cherry. Adauga totul la vinete, impreuna cu ardeii.
    • Adauga otetul si zaharul, dupa gust.
  2. Inainte de servire

    • Coace mugurii de pin.
    • Taie interiorul ciabattei si umple-o cu legume coapte si branza burrata.
    • Presara mugurii de pin si frunzele de busuioc, impreuna cu piper negru, proaspat.