+

Pentru ciorba de burta

  1. Pentru ciorba de burta

    • Burta de vita se opareste si se spala. Ouale se spala, se dezinfecteaza, se trec prin jet de apa rece si se separa galbenusurile. Radacinoasele se curata, se spala si se taie in doua sau in patru pe lungime. Usturoiul se curata, se spala si se piseaza.
    • Se aduce apa la temperatura de fierbere, se adauga Knorr Concentrat de Vita, legumele radacinoase si se fierbe burta de vita. Dupa fierbere, se strecoara zeama in alt recipient, se inlatura legumele si burta de vita se lasa la temperat.
    • Dregem supa obtinuta cu usturoi pisat, otet alb si farsa de ulei de morcovi, obtinuta din morcovi dati pe razatoare, apoi calit in ulei de floarea soarelui.
    • Se pregateste liezonul din smantana fermentata amestecata cu Rama Cremefine 31% multiple aplicatii si galbenus de ou. Compozitia obtinuta se aduce la temperatura supei, adaugand treptat din supa fierbinte si amestecand continuu, dupa care omogenizam totul impreuna.
    • Burta de vita si gogosarul murat se taie fasii de 3-5 cm si se adauga in ciorba. Pentru a obtine o textura gelatinoasa si cremoasa, se poate adauga 30 g Knorr Aspic.
+